Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salut si eu toate fetele!
eu ma simt bine,bebe misca de zor in continuare.saptamana trecuta am fost la monitorizare ptr.ca am avut impresia ca am inceput sa pierd lichid.dupa testele de rigoare s-a constatat ca nu am pierdut lichid,colul este inca inchis,iar bebe este bine.

cmm.......bine ai venit!te asteptam cu vesti bune si bineinteles cu pozici.

restul fetelor......ce faceti?cum sunteti?

Accacia........vreau sa-ti spun ca eu am luat 20 kg. pana acum.am inceput cu 57 si am ajuns la 77si am o inaltime de 1,56.doctora mea nu mi-a zis niciodata ca as fi luat cam multe kg.cu toate ca dupa parerea mea eu zic ca sunt cam multe.dar acum ma gandesc sa fie bebe sanatos si bine ca pe urma am sa vad eu cu slabitul cum fac.

merg sa ma intind putin ca am frecat de zor prin baie si tare am mai obosit.......

va pup pe toate!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

sori, ,ma bucur ca esti bine si colul inca lung,dar cred ca muncesti prea mult,nici nu stiu cum rezisti,eu sunt in concediu de la 18 saptamani!
Cand ai programare la cezariana?Eu am pe 14 martie si,cum nu am pe cine sa anunt,as vrea,daca esti de acord,sa-mi trimiti pe pm un nr.de telefon pe care sa-ti las tie un mesaj,dupa nastere.Cu rugamintea sa anunti aici,pe forum,crezi ca se poate?

Carmen94,mai usurel cu curatenia,las-o pentru saptamanile 38-39,cand e ok sa nasti .

Diana74,cred ca si suportul meu de cadita e ca al tau si sper sa-l pot folosi,mie mi se pare cam inalt.

Accacia,9 kg in 32 saptamani mi se pare super!Eu m-am ingrasat la prima sarcina 18 kg,pe care le-am pierdut in 2 luni,fara probleme,iar pana acum,la 35 saptamani am deja 15!

Fetelor,va pup pe toate si pe bebelusi,desigur,si va doresc sa aveti o saptamana excelenta!

lilidana cu David-Gabriel 35w2d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Azi avem 10 saptamani si avem ceva poze noi...
Pupici la fete si bebei si bafta la nascut ,
Romaria si Rihanna
http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/album/576460762383598900/photo/294928804251630591/16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

Romaria- sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea ! Are niste ochi superbi si face mutrite de iti vine s-o mananci .A mea are inca ochii albastru inchis dar as vrea sa nu se schimbe pt ca am in familie multa lume cu ochi albastri,doar ca eu si sotul avem ochi caprui .
In legarura cu kg luate in timpul sarcinii eu zic sa nu va faceti probleme fetelor ca se duc tare repede dupa ce alaptezi.Eu de ex am nascut de 10 zile si mai am un pic de burtica moale dar in rest is aproape le fel cum eram inainte ,n-as crede sa am mai mult de 4-5 kg in plus .De fapt toata sarcina am pus 15kg la 1.76 inaltime .
intr-o luna-doua dupa nastere cred ca oricine e aproape refacuta la forma initiala mai ales ca bagi si alaptat si oboseala si nopti nedormite

Va pup

Diana cu 10zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Romaria sa-ti traiasca fetita. Este tare frumoasa si are niste ochi!!! Sa va aduca numai bucurii!

Noi am facut azi 3 saptamani si vineri avem programata prima vizita la pediatru. Speram sa fie totul ok.

Multa bafta fetelor care urmeaza la nascut si proapetelor mamici!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

fetelor am si eu o intrebare : stiam ca pe cutiile cu formula de lapte in romania scria si cantitatea medie de lapte pe care o bea un bebe in functie de varsta .Eu tare as fi curioasa unde gasesc o astfel de lista ca sa pot verifica cat mananca si bebelusa mea ca inca nu am cantar acasa sa pot face proba suptului .

va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

diana74, nu ti-au dat la spital cartea aia lunguiata...vezi ca acolo scrie...dar eu zic sa nu te iei dupa cifre...bebe va dicta cel mai bine cand se stabilizeaza la anumite doze...daca te iei dupa cifre, si cumva nu corespund o sa iti faci mii de ganduri.

romaria, ce papusica ai...cu rochita deja...sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

multumesc fetele
haideti cu poze si voi sa va vedem puiutzii Diana, Pitilache, Ktrinel, Donia, Biscu. Pe Odette amm vazut-o, e o dulceeee
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Ktrinel, daca nu ma insel, echivalentul lui Saab Simplex e Ovol aici. Contine simeticone...deci acelasi lucru. il gasesti la orice farmacie. Chiar il am in fata si asta scrie pe el. Nu este scump. 6$ parca.

Nu mai stiu cine a zpus de kg, dar 9 kg la 32 de sapt e ff bine!

Romaria e super frumoasa ta!!

Denisa, bafta multa la eco.

Pitilache, la mine s-a inchis de tot cam la o sapt jumatedoua. mult mai greu ca data trecuta. nu stiu de ce. Data trecuta in 3 zile era complet inchisa. Eu am fost la dr sa ma vada sa ma asigur ca e OK. Poate merita facuta o vizita.

Sori, ma bucur nespus ca sunteti bine.

Noi suntem Ok, mai putin un ochisor rosu si care curge. Maine mergem sa ne vada pediatra.

Va pupam pe toate,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

romaria, ce faina e Briana, cu ochi albastri si rochita... Mai, poti sa-i faci si carare, ce par lung are!

Am mai pus si eu cateva poze cu cavalerul meu.

Claudia, bine ai venit si sa-ti traiasca scumpetea!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput