Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, fa cateva zile combinatii traznite, iaurt cu pere, pere cu prune (au pe la supermatketuri), prune cu portocala...elimina alimentele care constipa: morcov, orez, branza (cateva zile), nu-i da cereale cu orez, si, nu in ultimul rand, spune-i dr. sa-ti dea ceva de luat pe gura ca nu se mai poate. e grav dk face cu sange, dk face fisura anala, da in mai rau si nu e bine., plus ca sufera enorm mititelul.

ela, bravos pt aragaz, "gateala" placuta!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

mai astia au luat-o razna,am vazut la pro tv pe net cum ca baga taxa de inamtriculare si pt masinile din tara cumparate la mana a doua,acum eu nu prea am inteles doar cele straine sau si cele romanesti,anda poate asta este explicatiahttp://www.protv.ro/stiri/economie/lovitura-de-teatru-in-problema-taxei-de-inmatriculare-auto.html

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda auzi ca a vb cu unul, asteapta un raspuns dar maine. Aaaa, si cica sapt viitoare cica se discuta la Min de Finante daca mai pastreaza sau nu legea...ca le-au sarit multi in cap

Si ptr ce-ti trebuie card in euro, ma rog?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mdt, ce nasol, dar cum s-a captusit cu pneumonia? sta dezbracata, e curent pe undeva, a transpirat rau, a alergat cu gura cascata, intreb si io? bine ca te-ai miscat repede cu investigatiile si nu s-a intamplat ceva mai grav

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

mada- nu numai ca o pastreaza dar o si extind

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

EMOTICON CARE-SI SMULGE PARUL DIN CAP!
Madau, ce bine ar fi dk ar gasi marius o bresa in sistem, sa ne inmatriculeze dreaq masinile ca simt ca innebunesc. bagam o spaga si scapam ca vladescu, in timp ce doarme, viseaza numai anomalii. si dimineata le pune pe toate in aplicare, idiotul, cretinul, nesimtitul!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

pai cu ce sa comand, soro? sau sunt si alte modalitati nestiute de mine? e cu plata la livrare? nu prea cred... iar transfer din card in lei in plata in euro iar nu prea cred. zi-mi tu.

stai sa intru pe site-ul ala sa nu vb. prostii pe-aici.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Anda tre sa fie card de plati online..in lei..isi fac ei conversia singuri. Eu am mers la banca si am depus echivalentul in lei a 98 euro cat a fost comanda..plus vreo 100-200 mii ptr orice eventualitate, apoi am venit acasa si am platit ce aveam in cos.

Numai ca miscarea asta tre sa fie rapida, produsele se mai termina si apoi ramai cu buza umflata, ca nu-ti mai ajung banii sa iei ce vrei, sau nu mai gasesti..etc

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Uite un exemplu de tricouri pe care mi le-am luat eu...foarte misto, bumbac, finisate super..la doar 2.45 euro (2 bucati). De blugi merg perfect www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324087978&documentid=473706&categoryid=22904513&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Scumpe mamici as pune o mie de pupici dar se labarteaza pagina!
Multumim de urari si ginduri bune!nu ma pricep la declaratii de dragoste, dar, pe bune, va iubesc!

Suntem bine,kiar foarte bine, de am dat in constipatie amindoi! Mi-a facut azi doau kkreze tari ca piatra, astept miine productia de un kg!
A slabit cit nu va inkipuiti,nici poze nu-i fac perioada asta ca mi se rupe sufletul cind m-oi uita la ele, in skimb revine in forta cu apetitul!Maninca de rupe, azi ptr prima data mi-arata directia bucatarie si zicea "papa".
Orezul ala fiert cu morcovi ziceai ca-i "gordonbleu", cu asa pofta il minca.
Antibioticul l-am terminat azi, si incep de miine usor sa-i dau si cite o masura doua de lapte.E tare vioi si din copil bolnav a devenit un rasfatat.Cu toata boala lui face progrese pe toate fronturile:mers, gingurit,si pricipit ce zice mami!
Speram s-o tinem tot asa!

Mandy, de unde ai luat exact siropul de catina? Il vreau si eu, dar tre sa-mi dai adresa exact sa-i explic lu'tati meu.

Piticuta mica, pai eu credeam ca esti minora si iaca tu faci al doilea bb!Felicitari!

Ilenutza, felicitari ptr "caruciorul albastru"!Ce fain, ca ai o groaza de tzoale de la Victoras!
Iti pare rau ca-i baiat?

Silvia, pupam Stafanelul fortzos care o sa treaca si peste asta!

Lavi,cind eram internata la spitalul Parhon mi-a picat in mina o carte de endocrinologie,si cum ma plictiseam am tot rasfoit-o pina am inceput sa bocesc, aveam senzatia ca eu am toate bolile si simtomele ce le citeam pe acolo!
Si eu am avut pneumonie interstitiara la 10 ani si uite-ma vie si nevatamata, pe forum la ora 11.37, ora azerbaijanului!

Joy, cum te mai simti?

As mai raspunde , dar am citit pe diagonala perioada asta!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput