Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
canuta-om-sucit spune:
Asta vroiam si eu sa te intreb Madau cand ai postat. Pentru baieti sunt?!
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
mimi_dumy spune:
Hello,
Aici gasiti detalii despre hainutele comandate de Madau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92026&whichpage=10
Acesta este site-ul cu hainute http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryID=22890572
Sanatate la piticii bolnaviori.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
ela27oana spune:
azi am facut pt prima data cumparaturi on line,am luat aragaz de la domo,comandat aseara pe la 17 pe net,au sunat de confirmare la 10 min si azi ca sa imi zica ca la 15.30 imi aduc aragazul,ei bine la 15.25 erau cu el la usa,super bine sa faci cumparaturi asa,si bravo lor pt promptitudine,sincer nu ma asteptam sa fie asa rapizi si punctuali
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Ia uite m-a salvat Mimi. Asa e..hainutele sunt de acolo luate, din cate imi amintesc am si dat linkul in conferinta pe mess. In fine..io-s foarte multmita de ele.
canuta au si ptr baieti slava Domnului, si-s superbe
Fug ca a venit tati..intru mai incolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Mada ce marime i-ai comandat Mirunei? La hainute ma refer.
Madusarumina.Astept
Lavi sanatate ca, vorba ta,tu esti calul de bataie.Cu Silvia...nu se intimpla tocma la voi ce-i mai rau.
Pe mine iaaar ma bintuie ginduri negre.T iaaar a dat in constipatia aia rebela.Cu kk la 3-4 zile numa cu supozitor si singe la fiecare defecare.Nu mai stiu ce sa-i fac.Maninca si fructe si iaurt si miere,bea suc de mar si porto.Laptele de vaca sa fie devina?Io ii dau 1,8 tocma ca sa nu-l constip si degeaba.Ce sa mai faaaac?[
EDIT:Mada[/b] se plateste cu cardul?Io nu prea stiu franceza si la crearea de cont am impresia ca imi cere nr cardului.Asa e?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
mara95 spune:
se stie ca laptele dulce constipa.poate este si mai sensibil.Da+i mai mult iaurt o perioada, sa vezi ce se intampla.sanatate multa!
canuta-om-sucit spune:
Da Madau, dar nu toata lumea participa la conferinte.
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
madau spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Da Madau, dar nu toata lumea participa la conferinte.
Pai si io ce vina am????????
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ilenutza spune:
Seara buna!
Am intrat sa va spunem sa ne treceti cu un carucior albastru!!!
Ile 16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
anda77 spune:
ilenutza, felicitari, mami de 2 baieti!
madau, te-as suna dar e cam tarziu, nu vreau sa va deranjez, intreaba-l pe marius dk a mai aflat ceva nou azi, pls.
io n-am card in europt cumparaturi...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"