Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
Avand in vedere cele scrise de Gandacel, declar inchis subiectul Doru. Se pare ca am facut o gresala povestind asa ceva pe forum ca se interpreteaza fel si chip - de ex., cum ca eu l-as forta sa bea alcool
Insa cel mai bine sterg si mesajul.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Felicia draga, se poate?
Tocmai ma gandeam ca si Doru o fi ca barbatul meu care sta cu lada de bere pe balcon. Numai ca o are acolo de 2 luni si e aproape intacta. Noroc ca mai vine cate cineva in vizita ca altfel ar expira...
Si eu il mai intreb cateodata daca nu mai bea si el o bere. Ma gandesc ca e o chestiune de psihologie, ca daca m-as ofusca de cate ori bea cate una, ar face-o in ciuda mea. Asa, imi face in ciuda si nu bea ...
Madutza10 spune:
Fetili ,eu o tai la Medlife ,abia astept sa vad cat mai cintareste si masoara fi'miu..
Leea ,nu te-am uitat ,intreb dr azi despre Singulair
Va pup !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Gandacel spune:
Mai, Felicia, doar nu ai crezut ca am luat-o literal! Te-oi fi si suparat acum! Normal ca mi-am dat seama ca glumesti. Trebuia sa pun ghilimele... Nu m-am gandit nici o clipa ca-i bagi pe gat, doar ca-l imbii ori antrenezi, cu prietenii. Doamne feri! Si speram sa-ti fie de folos informatiile pe care ti le-am dat, ca pana de curand am tras cu soacra-mea din acelasi motiv. Fix aceleasi simptome, numai ca la ea s-a si confirmat diagnosticul, i-au facut si punctie, a facut tratament... Si nu bea deloc, ca simtea ca nu poate, desi nu stia de ce. Tine cont de ce ti-am zis si daca mai ai nevoie de vreun sfat de aici inainte, ma gasesti tot aici, ca abia am incheiat tratamentul cu soacra-mea, acum e la "urmarire". Eu va doresc sa nu fie asta, sanatate maxima si sa-i treaca usor!
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
A si sa nu uit inainte sa-mi asez picioarele in sus: cand mai aveti vizite la Medlife, dati-mi si mie un semn, ca e singurul loc care e mai aproape de mine, sa va intalnesc si eu! Se mareste ziua, iesim la plimbare de doua ori pe zi, poate ne vedem dupa una din vizitele la dr.
Pup pe toate pt azi.
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Feli sanatate multa lui Doru!
Cuscra astept cu interes tonajul si metrajul lui ginerica.
Io-s tare fericita ca tocmai a venit pachetul ala din Franta, comandat acum 2 sapt, si-s toate hainutele SUPER!!!. Are don'soara Miruna ditai garderoba de primavara-vara, cu bluzite, pantaloni, tenisi, fustite..tot. Si s-a improprietarit si mai cu o pereche de balerini si una de pantaloni
Ela..join the club, io am incetat sa ma mai agit ref. la ordine, fac doar o data pe zi, seara ca altfel nu rezista nici 15 min
Fug sa bag la spalat ceva, apoi am prazul pe foc si tre sa-l termin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Am luat o pauza de relaxare sa intru putin la voi!
Multumim pt urarile de sanatate si gandurile bune!
La noi vestile sunt... aproape bune.
Nati nu a mai facut febra de vreo 36 de ore, e vesela si jucausa dar dr zice ca are rosu in gat si i-a gasit si o afta pe care in toata nebunia cu Silvia am uitat sa o intreb cum sa o tratez.
Cu Silvia am fost azi la radiologie si i-am luat si un exudat faringian.
La plamani nu e grav, nu e nimic localizat, doar ca e intinsa viroza, "interstitiu", altfel spus pneumonie interstitiala. Radioloaga era tare relaxata, mi-a zis ca nici nu trebuie antibiotic, doar tratament de suport.
Pediatra i-a dat totusi antibiotic inca de aseara pt ca revenise febra in forta dupa vreo 2 zile mai linistite. Il continuam mai ales ca are si nasul cam varza si gatul asijderea, de-aia ne-a pus sa-i facem si exudat, sa nu aiba cumva streptococ.
Azi noapte a avut 39.0, inainte de doza 2 de antibiotic.
Intre timp a mai luat 2 doze, se simte mai bine, nu a mai facut febra (peste 38), s-a si jucat azi, e mai bine decat aseara. Aseara a fost momentul cel mai naspa. Zic (si sper!!!) eu.
Dar are accese de tuse seaca, nu poate dormi ca lumea din cauza lor... e greu.
Am tot citit de pneumonii prin cartea de pediatrie, partial m-am ingrozit; exista multe tipuri: de la cele de care te vindeci de la sine pana la cele de care mori in 1-3 zile si n-au ce-ti face
Asa ca azi noapte, dupa asemenea lecturi de noapte buna n-am mai putut sa adorm, ii tot numaram respiratiile (vestea buna e ca-s OK).
Ma bucur ca nu e mai grav, ca nu a fost cazul sa ne internam in spital, etc. Si sper sa- treaca si sa nu se complice
leea pe mine m-a durut un pic gatul, un pic capul si temp 37.1 dar am luat-o cu doze soc de vitamina C, cu ceaiuri... sper sa nu se urateasca treaba si la mine ca cine mai vede de fete?!
Feli multa sanatate lui Doru!
Va pup.
Hildegard spune:
Mada,Domnisoarei Alexia sa-i fie de bine hainutele. Sa le paorte cu placere!
Lavi, sa se faca bine Nati.Papa Steff pe Nati
Sa stiti ca io i-a zilnic 1 pastila masticabila de vit. c de 500 si sotul meu la fel...si e bine asa. si la steff ii pun in ceai 5 pic de vit c natural pentru copii.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Hildegard spune:
Bey, ia sa vad...
Are cineva dinti mai multi ca Stefan,deci 15?
Asa cum la noi nu se gaseste Nenedent...i-am comandat din Constanta de la o firma de pe net, 3 cutii de nenedent...
Pai tre' sa spalam dintzocii, nu?
Asa ca in fiecare seara avem program de spalat pe dinti
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
camelia_daniela spune:
Feli, cu toate ca ai inchis subiectul , eu ii urez sanatate maxima lui Doru !
Madau, sa stapaniti sanatoase hainutele!!! Unde le-ai comandat? (daca se poate sa-mi spui!)
Lavi, ma bucur ca sunteti mai bine ! Tineti-o tot asa! Sanatate va dorim!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)