Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si eu ma bucur ca sunt aci Doamna sa te sustin si sa'ti tin pumnii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anca, Doamne ajuta!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ancaaa,ce misto!Iti tin pumnii!

Bey,v-am zis ca mi-au iesit bune analizele?N-am hepatitaaaa,sunt super fericita!

Ziceti ca saptamana aviatoare va bagati la o intalneala?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lasa Ancuto ca o sa te asist eu pas cu pas pe tot drumul FIV si ii dam noi de capat pana la urma cu o mare valoare la Beta HCG bineinteles! nu ramane frumoasa mea fara bebelush. Dar vezi cum faci sa iasa baiat ca io o sa am doua fete de maritat!

lachi 15+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai sa fie intr-un ceas bun Ancuta si sa devi mai repede mamica.

Ai vazut mai Vale ca nu e hepatita utogestanul bata-l vina

Androix pe burtica si lui Filip.

Lachi fetele cucuietele si mamica

Mergi la inceput

Moni, de la utrogestan sa ma doara oare ficatul si sa fiu asa palida? io sa stii ca ma gandeam sa nu-l mai iau... Mai ales de cand cu "funditza din adancuri" mi-e si frica sa-l mai pun...cand dau de firul ala ma ia cu lesin...

lachi 15+ Karina Iris

Mergi la inceput

Fata frumoasa sa nu cumva sa nu il pui. Eu am avut parte d eel pana pe la 7 luni jumate. Esti atenta s anu tragi de fir dar este f important asa ca nu te gandi sa nu il mai pui. Si gur d ela utrogestan este si mie la fel mi-au iesit analizele si am zis gata am hepatita dar m-a linistit "barza"(adica dna dr).

Mergi la inceput

cum frate, adica io o sa stau cu tampoane in chilotei pana la 7 luni???? nu pot sa cred! pai de pa 1 dec nu a trecut o zi fara tampon ca de la atata utrogestan nu se putea altfel! si chiar asteptam sa raman gravi sa nu mai vad tampoane cel putin 10 luni... asta e daca trebe, trebe! unei fete i-a oprit M utro la 16 saptamani... era in spital cu mine cand am facut cerclaj, avea 21 de saptamani si facuse dezlipire de placenta; eu oricum sper ca pana nasc sa nu mai am treaba prin spitale ca ajung la nebuni!

lachi 15+ Karina Iris

Mergi la inceput

pai daca esti cuminte si lasi tampoanele acolo pana cand trebuie totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragelor,

Vale ma bucur tare mult ca esti ok...deja ma pregateam si eu sa fac analize de ficat, ca am luat Utrogestan vreo 5 saptamani cate 4 pe zi, deci destul de mult, cand cu gravideala mea esuata...da acu relaxare
Ancutza W., iti tin pumnii sa primesti multi bani pe acel teren si sa reusesti sa te inscrii la FIV si mai ales sa te ajute Dumnezeu sa faci si tu o pereche de copilasi dragalasi care sa se joace cu fetitzele lui Lachi !
Mihaela, ce mai face bebeul si tu cum te simti ?
Floricel, tu ce mai zici, nu ai mai intrat de mult pe aici, ai fost in tara ? cum ti se pare, s-a schimbat ceva in bine ? asta e intrebarea mea favorita cand mai vin in tara romanasii nostri

pupici tuturor si un weekend fain in continuare

Mergi la inceput