Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 26
Androix spune:
N-a dat nici o astenie! Primavara se impuiaza lumea, fetele sunt ocupate
Hai la multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa si un an bun!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
asteryaro spune:
Laurici, arati SENZATIONAL! Felicitarile mele, doamna!
Un martisor virtual si de la noi pentru toate fetele aspirante!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
asi spune:
Frumos nume Georgia si se potriveste frumos cu Filip.Androix sa iti traiasca comorile
Sorina cum stai cu pascutul?Eu deja incep sa ma simt mai usoara dar si mai obosita.Cred ca oboseala se trage si de la cele 2 nopti nedormite pentru ca Razvan mi-a facut laringita.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Sorina7 spune:
Asi ma straduiesc da mai calc pe laturi .
Fac si niste injectii de calciu+magneziu ca vad ca e musai.
Sanatate lui Razvi
Relya spune:
Sorinush, nu mai zic nimica. Cu pascutul nu merge ... si sunt foarte suparata pe mine. Azi m-am cantarit si aveam 61 kg ( la 1,60 inaltime ) deci ...
Si ce relaxata stateam eu acu dupa sarbatori( aveam vreo 56-57 )...Ce vremuri
toate fetele fara deosebire
lauricipani spune:
Dragele mele dragi si frumoase,
Va transmit cele mai calde gaduri la inceput de primavara, sa fiti sanatoase, sa fiti iubite si sa va dea Dumnezeu ceea ce doriti din tot sufletul.
Multe floricele pentru voi toate
Trebuie sa recunosc ca mi-a stat inima cand am vazut Joi la 5 si azi este Vineri.........am zis" gata sunt o proasta" ...
Acum ma simt mai bine ca am vazut ca nu a fost intalneala dar daca cumva nu intru va rog din suflet informati-ma si pe mine : my numar tel:0728/685770!
nici nu am avut timp sa va citesc, dau o fugutza acum sa mai vad ce mai fac frumoasele
Va pup pe toate din tot sufletul, nu va mai spun numele la fiecare ca sa nu scap una si sa va suparati, deci PE TOATE
Liana30 spune:
pt voi toate
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Vechile si dragele mele prietene. E 1 noaptea si am intrat sa va povestesc ce mi s-a intamplat astazi.
Dar sa incep cu inceputul. De cateva zile ma interesez despre tot ce inseamna FIV. Am facut calcule cu Lachi si am intors problema pe toate partile. Mai ramanea sa fac rost de bani.
Azi dimineata am intrat pe net si am inceput sa caut banci unde as putea sa fac un credit (mai am doua). Am dat peste un site de intermedieri credite. Am scris ce salarii avem, ce credite mai avem si dupa doua ore m-a sunat un broker. Am discutat minute in sir si raspunsul nu a fost unul favorabil. M-am desumflat rapid.
Am inchis trista telefonul si a sunat iar. Era un cumparator pentru terenul ramas dupa moartea mamei mele. E undeva in Buzau si ma chinui de 2 ani sa-l vand.
Ei bine, a ramas sa ne intalnim si sa facem actele.
Imi place sa cred ca nu e o coincidenta.
Sunt bucuroasa cu toate ca in sufletul meu am multe temeri.
Mi-e atat de teama ca n-o sa fac fata unui esec.
Off,...dar, una peste alta ma bucur si v-am impartasit si voua bucuria mea.