Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 28
flori76 spune:
Ancuta,ce veste super!!Doamne ajuta sa fie cu noroc si sa fii cat mai curand mamica!!
Sorinush .Am fost in tara de Craciun,am stat 2 saptamani.Nu stiu cat de multe s-au schimbat acasa,dar ce stiu este ca mereu astept cu nerabdare sa ajung acasa.Vorba aceea cu "nicaieri nu-i acasa" pentru mine este foarte adevarata.
Laurici,ti-am spus cat de bine arati? Felicitari!!
Si eu sunt la faza de "pascut" .De cand m-am lasat de fumat(o luna) am luat 2Kg si-s disperata ca mi-e teama sa nu mai iau.Am 54Kg acum si tare as vrea sa ajung pe la 52 ca sa nu mai am griji.Ideea e ca sunt constienta ca nu sunt grasa(am 1,67),insa durerea e ca tot ce pun pe mine...pun la burta,fir-ar sa fie,asa ca pe langa retinerea la mancare am inceput sa fac si ceva abdomene(cat m-o tine,ca-s tare puturoasa).
Vale,ma bucur din suflet ca ti-au iesit analizele bine pana la urma
Lachi,sa-ti traiasca motzatele Imi plac numele lor la nebunie.
Pupici tuturor si o duminica superba va doresc
Flori
Noi
Relya spune:
Ancuta W, coincidenta sau nu , a fost exact la momentul potrivit. Bafta maxima la FIV !
Sorinush
Va doresc o saptamana minunata
MADYN spune:
Ancuto gata ai vindut? Sa fie intr-un ceas bun si gindurile tale sa se materializeze cit de curind!
Vale ce bine ca esti bine, ca ma speriasesi!
Lachi hai mamico ca nu mai e mult pin' la 7 luni! Acushica se fac, acushica le vei tine in brate pe printzese!
Flori arati super bine cu 54 de kile! Ce vrei sa m-arat eu cu cele 70 ?!?
Si deci cind intilneala aia?
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
flori76 spune:
As fi vrut si eu sa vin pe chat cu voi,dar la mine nu merge,nu stiu ce naiba are
Madyn,sar'mana,esti o draguta(in poze nu se vede si burta )
Ancuta,ai vesti?Ai vandut pamantul?Abia astept sa ne spui ca te-ai programat la fiv
Pupici tuturor fetelor
Flori
Noi
flori76 spune:
Nu,Ancutule,nu o sa se razgandeasca .O sa vezi tu ca o sa fie bine si curand o sa dai startul la fiv.Te pup dulce si ma bucur din toata inima pentru tine(stiu ca de mult astepti momentul asta).Sa-ti ajute Dumnezeu,fata frumoasa!
Flori
Noi
Kariris spune:
Madyn iubita, imi place incurajarea ta, dar ce legatura are tinutul in brate cu 7 luni???? n-am nici un gand sa le nasc la 7 luni.... sper sa stea cat mai aproape de termen ca doar de aia am facut si cerclajul!
lachi 16+ Karina Iris
MADYN spune:
Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa le tii in brate dupa 7 luni ci voiam sa spun ca trece timpul f. repede, acum se fac 7 luni, acum trece si o sa-ti vina sorocul (punctam doar niste pasi, care vor trece cu viteza fulgerului).
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Kariris spune:
m-am linistit! ma ingrozesc ca gemenii si aproape de termen sunt mai micuti...la 7 luni cred ca sunt pisoi...
Pai sa treaca mai repede perioada asta sa le scot la lumina ca tare vreau sa le vad mutrisoarele
Pupi!
lachi 16+ Karina Iris