The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of, Doamne, ma rog si eu pentru voi! sper sa vii cu vesti bune!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

PATRICE,m-ai lasat si pe mine fara cuvinte,nu-mi vine sa cred,si eu speram sa fie o greseala si totul sa fie bine...offff...imi inchipui ce e in sufletul vostru!!!...Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta durere si totusi sa fiti optimisti pana in ultima clipa!...bafta multa la Viena!...asteptam cu sufletul la gura ultimele vesti

Noi tot bolnavi suntem...virusi stomacali...nu termina Robert incepem noi,eu si sotul...uff..tare rau e..cand raciti, cand vomam, cand diaree....m-am saturat deja!!!

pe toata lumea si multa sanatate va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Patrice, ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si sa fie totul bine. Suntem alaturi de tine.

Crismir, imi pare rau de problemele de sanatate.
Tie si tuturor celor bolnavi: sa dea Dumnezeu multa sanatate si sa fie bine la toata lumea.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Show Profile Editeaza raspuns Trimite nature un Mesaj Privat Reply with Quote Delete Reply
Dragele mele, m-am intors la hotel, suntem in Viena, dimi am fost la clinica.Le-am aratat toate analizele si rez din Buc, mi-au facut ecografie, s-au uitat cu fff mare atentie.La eco se vede niste lichid pericardic in jurul inimii, dr spune ca astfel de lichid poate sa apara si la SD si la un copil normal, dar sa fie vb de o infectie.deasemenea, unul din degetelele mici e un pic curbat ( poate fi si asta un semn, dr nu sigur) si in plus osul nazal exista dar nu e inca bine dezvoltat, deci pe baza eco ei spun ca exista niste indicii ca sunt probleme.Dar spun ca nu pot fi siguri pana nu vin rezltatele.

Ne-au sfatuit ca in loc de amniocenteza sa recolteze sange din cordonul ombilical, ei spun ca e o procedura cu un risc mai mare de avort dar ca e cea care da rezultatele cele mai clare si sigure. Asa ca am fost de acord, mi-au recoltat sange din cordon iar rezultatele vor fi gata joi.Nu mai e vb de rez intermediare, ci de cele finale.maine ma mai duc la o eco si sa fie siguri pana atunci ca nu au aparut probleme cu proba de sange, marti plecam catre tara.

Semnele sunt proaste, dr s-a exprimat ca e " more likely to be a problem", deci nu prea avem sanse.E fff trist, BB era vesel si dadea din maini si din picioare, de cateva zile il simt foarte clar.Nu incerc sa va descriu ce simt, pentru ca nu a cuvinte.

O sa va mai scriu cand am rezultatul. Sper sa gasesc puterea sa trec peste tot, stiu ca nu o sa mai fiu niciodta la fel, dar acasa am o fetita minunata, sanatoasa, care ma asteapta.Asa ca am pentru cine trai.

Va pup

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Dragele mele, m-am intors la hotel, suntem in Viena, dimi am fost la clinica.Le-am aratat toate analizele si rez din Buc, mi-au facut ecografie, s-au uitat cu fff mare atentie.La eco se vede niste lichid pericardic in jurul inimii, dr spune ca astfel de lichid poate sa apara si la SD si la un copil normal, dar sa fie vb de o infectie.deasemenea, unul din degetelele mici e un pic curbat ( poate fi si asta un semn, dr nu sigur) si in plus osul nazal exista dar nu e inca bine dezvoltat, deci pe baza eco ei spun ca exista niste indicii ca sunt probleme.Dar spun ca nu pot fi siguri pana nu vin rezltatele.

Ne-au sfatuit ca in loc de amniocenteza sa recolteze sange din cordonul ombilical, ei spun ca e o procedura cu un risc mai mare de avort dar ca e cea care da rezultatele cele mai clare si sigure. Asa ca am fost de acord, mi-au recoltat sange din cordon iar rezultatele vor fi gata joi.Nu mai e vb de rez intermediare, ci de cele finale.maine ma mai duc la o eco si sa fie siguri pana atunci ca nu au aparut probleme cu proba de sange, marti plecam catre tara.

Semnele sunt proaste, dr s-a exprimat ca e " more likely to be a problem", deci nu prea avem sanse.E fff trist, BB era vesel si dadea din maini si din picioare, de cateva zile il simt foarte clar.Nu incerc sa va descriu ce simt, pentru ca nu a cuvinte.

O sa va mai scriu cand am rezultatul. Sper sa gasesc puterea sa trec peste tot, stiu ca nu o sa mai fiu niciodta la fel, dar acasa am o fetita minunata, sanatoasa, care ma asteapta.Asa ca am pentru cine trai.

Va pup

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Draga Patrice, iti simt foarte tare durerea, nici nu as putea sa ma pun in locul tau, dar... iarta-ma pentru inconstienta mea, chiar si in cazul cu problema Down n-ai putea sa pastrezi copilul? Stiu ca e foarte greu, ca n-ai sa mai fii niciodata la fel, dar cand ai descris ca dadea din manute si din picioruse mi-au dat lacrimile... Sper in continuare sa fie bine si sa se rezolve cumva. Ma rog la Dumnezeu sa va fie bine, dar cum ai spus si tu... orice ar fi tot trebuie sa fii tare pentru Ilincuta. Va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Patrice suntem si noi cu sufletul si gandul alaturi de tine. Oooff... prin ce iti e dat sa treci, grea incercare. Mi-au dat lacrimile cum ai spus de Ilincuta cum pupa burtica si vb cu bb mik. Multa putere sa poti lua decizia corecta in ceea ce-l priveste pe bb mik din burtik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Patrice si ma rog din suflet pentru voi sa fie bine bebic mic si sa treceti peste toata perioada asta urata cat mai repede!
Curaj!
Sunt alaturi de tine!

Mirela sanatate multa si voua!

[/orange][/b]

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Patrice ma gandesc la tine si am inima cat un purice. Iti doresc sa ai putere sa treci peste ce se poate intampla si sa fii tare ca intradevar ai acasa o printesa care iti v-a umple sufletul. Te pup si inca mai sper sa aud de bine.

Eu in continuare alerg si am numai nervi, dar colac peste pupaza, a mai racit si Didi putin, asa ca asta imi pune capac.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Patrice tot mai sper ca va fi bine!
Iti tinem pumnii si suntem alaturi de voi indiferent de ce se va intampla.
Cred ca este cumplit, ne vine noua sa plangem, dar gandeste-te la Ilinca care are nevoie de mamica ei.
E groaznic ca trebuie sa spun asta, dar vor mai fi si alte sarcini ...
Uite, eu stiu pe cineva care a avut rezultate proaste la amnio, a facut chiuretaj si dupa nici un an a nascut la termen 2 gemeni sanatosi.
Doamne, Doamne!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput