The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Marti mi-a venit rezultatul intermediar al amniocentezei ( testul FISH) si din pacate e prost, practic asa cum arata acum trebuie sa renunt la baietelul meu drag. Asteptam si rezultatul final, dar la cat de prost e cel intermediar practic nu exista sanse sa vina un rezultat bun la final.

In noaptea asta plec catre Viena, duminica dimineata sunt programata acolo, pentru o noua amniocenteza, plec fara nici o speranta, nu are cum sa fie altfel, vreau doar sa fiu sigura ca a intrerupe sarcina este singura optiune.

Nu pot sa descriu ce e in sufletul meu, sunt ca un animal batut, eram asa de fericiti, parea ca avem totul, si acum....Ilinca vine seara si ma pupa pe burtica, ii spune noapte buna lui BB Matei, si eu imi musc buzele sa nu ma vada plangand....

O sa revin cand am mai multe vesti, imi pare rau ca v-am amarat....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Doamne, Patrice, nu-mi vine sa cred, eram asa de sigura ca o sa fie bine ...
Poate ca totusi e gresit rezultatul, mai e o speranta. Am mai citit de cazuri de amnio gresita, chiar aici pe DC.
Noi ne rugam pentru voi .

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doamne, Patrice... iti tinem pumnii si te asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vesti bune. Drum bun si mult curaj sa aveti!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Doamne Patrice..suntem si noi alaturi de tine...eu sper sa fie o greseala...ce se intampla oare?...am auzit in ultimile 2 luni atatea cazuri ca parca nu e adevarat...

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Patrice, am fost cu sufletul alaturi de tine si am sperat si sper inca sa fie totul bine. Am plans acum cand am citit ultimul tau mesaj, cum pupa Ilinca burtica ...Doamne, inca ma rog sa apara o minune si bb Matei sa fie bine!

Te pup si sunt alaturi de tine!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Patrice, off imi pare tare rau, foarte rau!
Poate totusi mergand acolo interpreteaza altfel, rezultatul si noua si noua amnio. Aveti incredere trebuie sa fie bine!
Mi s-a ridicat parul in cap parca o si vedeam si Ilincuta cum iti pupa burtica, off
va tin pumnii!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Patrice, offf imi pare atat de rau....nu imi vine sa cred, eram asa de convinsa ca va fi totul ok, ca rezultatul de la amnio o sa iasa bine...eu totusi mai sper ca la Viena va fi mai bine, curaj!! si Dumnezeu sa va ajute in orice s-ar intampla!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Patrice suntem alaturi de tine si sper sa fie o greseala. Numai tu stii ce poate fi in sufletul vostru.
Multa putere sa treceti peste perioada asta, de asteptare a rezultatelor. Si ne rugam sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Patrice, imi pare tare rau, tinem pumnii sa se intample o minune si sa te intorci cu alt rezultat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Suntem alaturi de tine! O sa fie bine, ai speranta! Ne pentru tine! Multa sanatate!

Mergi la inceput