The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Paste fericit si lumina in suflet!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti fetele? Cum ati petrecut.
Noi ne-am plimbat mult, profitand de vremea frumoasa, am stat mai mult pe afara, am bautut toate parcurile - Cismigiu, Herastrau, Carol, Moghioros.

Duminica am fost la Mitropolie la slujba, Ioana a fost foarte impresionata. Am prins momentul cand a intrat patriarhul si ceilalti preoti in biserica, au trecut chiar pe langa noi.
Nu mai puteam s-o iau pe Nanusha de acolo, am stat vreo ora la slujba, canta si ea "Hristos a inviat".

Iepurasul i-a adus un carucior mare de bebi, un set cu patut, scoica de masina, valijoara, sac de dormit si port-bebe (tot pentru papusi), multe hainute si multa ciocolata. S-a bucurat enorm.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multa lumina si caldura in suflet tuturor va dorim!!!

Noi am fost la Moldova plecati, azi noapte am venit, acum la serviciu, vreau doar sa va pup pe voi si mai ales pe piticotii mari si mici posesori de jucarele frumoase de la iepuras!
Nature, bafta, sigur sigur va fi bine!
Gata va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Nu prea scriu dar de citit citesc zilnic........nu se poate asa ceva... nu ati mai scris de 2 zile....
Noi de pasti am lenevit de numa numa. Elisa a primit vaccinul marti, miercuri dimineata avea ceva febra, de atunci nu a mai facut. In prima zi nu a vrut sa miste piciorul dar cand a vazut bicicleta noua a uitat de vaccin si a iesit afara la pedalat.
Vorbeste aproape corect, are vreo 16 kg, inaltime nu stiu. Se joaca si neplictisim mult ca pe la noi e un vant ziua de nu poti iesi afara asa ca iesim seara cam pe la 7 si daca apucaminainte de 12.
De ar trece timpul asta urat.
Va pupam

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Neata!

Tyaa mai da-ne si noua cate un semn din cand in cand!

Eu sunt suparici ca mi-a facut Nanusha febra azi noapte. Nu stiu de unde o fi, eu cred ca de la gat fiindca ieri se plangea ca o doare limba.
Iar azi dimineata mi-a zis ca o doare capul - chiar in mijloc! (desi la ora aia nu mai avea febra). N-am mai auzit asa copil mic sa-l doara capul ... ai vostri au spus vreodata asta?

Pe de alta parte, tot am vrut sa va intreb si am uitat - tot zice de cateva zile ca o doare un dinte, m-am uitat si nu am vazut nimic in neregula, sa-i crescut o masea nu e posibil fiindca le are pe toate. Oare pot avea copii de varsta lor carii?

Alaltaieri am avut o zi mai usoara la servici si, pentru ca Ioana implinise atunci 2 ani jumate, m-am apucat sa mai citesc din capitolele noastre de la odiseea sarcinii... mi se par asa apropiate momentele alea! Cate griji ne faceam, cum asteptam cu nerabdare sa vedem ce sex are bebelusul din burtica, nu-mi vine sa cred ca multe dintre noi au mai nascut o data de atunci si ca piticii aia carora le urmaream evolutia in burtica (si ne bucuram ca au 600 g) acum au aproape 3 ani. Ce-or mai face fetele care nu au mai fost cu noi dupa ce au nascut?

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Patrice ce faci? Esti OK? Cand primesti rezultatele la amnio?

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va salut si eu si imi cer scuze ca nu am intrat sa va zic Hristos A Inviat!
Eu sunt la Piatra Neamt. Am plecat cu o sapt inainte de Paste si mai raman ca am inceput zugraveala la noul apartament si sunt caraus acum. sotul s-a intors la firma ca deja soriceii jucau pe masa iar eu cu Didi suntem la munte.
Noi ne-am distrat foarte frumos de Paste o sa pun si poze daca mai reusesc sa intru ca sunt de dim. pana seara prin magazine dupa mobila si toate cele.

Patrice unde ai facut tu acele analize ca eu iau de 1 an si jumatate pastile din cauza de diagnostic special .... Acum mi se spune ca le-am luat degeaba dupa ce tot organismul meu e varza din cauza acestor medicamente.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!

Naty-si Ina s-a vaitat ieri ca o doare in gat..de fapt: "Mami..ma doaie gatu' meu..asa inauntu"...e un pic roshu si a facut si ea putzina febra. Sanatate multa
Cum e caruciorul pe care l-ati luat? de unde si cat..vreau detalii..plisssss

Am pus pozici de la distractia noastra de Paste : AICI

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare si de la noi!!!

Nu am mai intrat de mult din lipsa de timp...

Acum sunt acasa de miercuri cu Stefan pentru ca sa imbolnavit un pic, a tusit si ceva mucisori, nimic grav doar ca la camin nu au vrut sa mi-l primeasca tusind asa ca a trebuit sa imi iau cateva zile libere.

Acum este bine, nu mai are nimic, a trecut si tusea si mucii! si el nu mai are rabdare...abia asteapta sa se intoarca la copii...se pare ca acasa cu mine se plictiseste nu prea ii mai place.

Zicea cineva de carii la copii asa de mici...eu am vazut copilasi cu carii...chiar mari, fara dintii din fata...chiar ma gandeam cum sa intamplat sa se ajunga la asa carii mari la un copil asa de mic (3ani). Deci se poate.Si eu am aceasta obsesie, il verific in gurita tot timpul. Stefan sa plans o vreme ca il doare in guritza, imi arata la obraz, dar lui ia iesit una din maselele din spate, pe care inca nu le are pe toate.

Noutati despre noi ar fi ca am scapat de canitele cu cioc de tot!!!Le-am si aruncat! Am scapat de frecat la ele cu periuta....acum bea numai din cana obijnuita, in schimb a spart vreo 3 cani...
Pana la urma tot va trebui sa cumpar o canitza de plastic...desi nu-mi place plasticul asta ca parca nu se spala calumea....

Cu pamparsul stam bine, de ceva vreme ii este uscat noaptea, dimineatza il gasesc la fel, si cred ca in maxim 2-3 luni scapam si de pampers.

Cam astea ar fi.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Neata!

Ioana mea e bolnavioara azi noapte iar a facut febra mare, facuse si ieri dupa masa, se plange in continuare ca o doare capul .
Am chemat dr. de familie sa vina s-o vada azi, sa vedem ce ne-o zice. Eu nu i-am dat decat Panadol si Nurofen, Vitamina C si ceai de tei, n-as vrea sa sar cu antibioticele, dar cred ca nu scapam.
Maine trebuia sa mergem la un botez la niste prieteni, e clar ca il ratam (sau cel putin eu si Nana, tati cred ca se duce). Or zice ca avem ceva cu ei ca tot asa am facut si la nunta, s-a imbolnavit Ioana chiar i ziua aia si s-a dus Octavian singur.

Ana eu eram cu cariile.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput