The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 30
andora spune:
Ma rog sa fie totul bine pana la urma si sa se dovedeasca a fi fost totul un urat cosmar ![]()
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Naty spune:
Hello!
Vreti sa ne mai vedeti si pe noi?
Am cateva poze recente
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Raluca v-am admirat pe voi in pozele cele noi!Tare frumoasa tiza mea!Domnisorica deja!
Avbem si noi poze proaspete www.pufymic.info/thumbnails.php?album=34" target="_blank">AICI....pentru cine are timp si chef de vizionat!
Eu
Mada spune:
Buna fetele,
am intrat sa-ti spun Patrice ca ma tot gandesla tine, la voi si micutul Matei, ca va tin pumnii si orice decizie ati la lua nu o sa va fie usor!
. Domnul Isus o sa va ajute sa va ganditi bine bine!
Am vazut pozele cu Ioana, dulcica de ea si eleganta. Fustita grena ii sta ff frumos! E scumpa foc!
SI Ioana ti-am vazut baietii, cred ca ti-am mai spus, darchit ca ma repet, sunteti o familie fff reusita si fericita, tu radiezi intre cei 3 baietii ai tai! Ce bine seamana cu taticul lor! Sunt frumosi si dragalasi, amandoi.
Ilinca mea e bine, putin mucioasa, dar nu e nimic nou si mai important nimic grav, ii dau fluimucil si atat. maine am sa pun niste poze sa vedeti cat a cresct
va pup, nopate buna va urez
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Neata!
Ioana si Mada, multumesc de complimente!
Ioana am vazut si eu pozele voastre, v-am admirat inca o data - sunteti o familie superba! Mi-a placut mult de Alesio cu ochelari de soare, poza cu Nicolas in copac in scoica lui si cele in care se joaca ei doi. Mi se pare ca Alesio si-a schimbat un pic mutrita, nu? E flacau in toata regula, nu mai are nimic de bebelus.
Ce-o face Patrice? Cred ca s-a intors deja de la Viena ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
buna,
Naty am recitit mesajul ei , marti au venit acasa si joi vor afla rezultatul final.
Va tin pumnii! Patrice!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
cristia spune:
Patrice nu am cuvinte... ma doare si pe mine sufletul cand ma gandesc la voi...Poate totusi rezultatul final va fi unul bun...
Doamne-Ajuta!