** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici,

Pepsi, multa sanatate pentru tine, Dominic si bebe mic

Pauly, Andrada, sper ca va simtiti bine acum

Pe mine m-a speriat o prietena care a nascut luna trecuta... Eu ziceam ca a nascut repede, la 9 i s-a rupt apa si au inceput durerile, si la 13 il tinea pe bebe in brate (prima nastere). Acum m-am intalnit cu ea, si mi-a zis ca nici nu vrea sa imi spuna cum e nasterea sa nu ma imgrozesc degeaba de acum :(( Ma asteptam la un doare rau / extrem de rau, dar merita / trece dupa ce vezi pe bebe, dar ea nu :(((

Fetelor, mie mi-e frica de reactia mea - daca o sa imi fie prea frica, daca nu o sa fiu in stare sa nasc?

pupici,

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

pepsi insanatosire grabnica atat tie cat si puiului tau.

andradap ma bucur ca s-o terminat cu bine petrecerea in pijamale.cred ca te -ai speriat putin din cauza contractiilor....eu una m-am speriat de intepaturile mele ....nici azi nu sunt linistita total.
daca cumva le mai simt zis doctorul sa-l sun ...probabil ma va chema sa ma vada(adica nu p e min..colul meu)

pupici

21+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza, fetelor!!!

Pepsi, bine-ai revenit si insanatosire grabnica!!!

Poohy, sa stii ca fiecare percepe diferit durerea, apoi fiecare nastere are tipicul ei, deci nu trebuie sa te sperie NIMIK... ci din contra SA TE BUCURI ca in urma nasterii iti vei vedea PUIUTZUL!!!

Pauly, sper sa nu mai simtit intepaturi si sa fie totul bine...

Eu azi iar am stat o ora in pat... din cauza contractiilor... dar acum parca a fost una care a durat multe multe minute. De data asta o pun pe seama DESHIDRATARII (azi-noapte numai pe am stat... Nu stiu de ce, dar la mine toate sunt pe invers... SI SUNT DERANJATA la STOMAC in loc sa fiu constipata... ). Oricum am avut niste dureri... groaznice care m-au speriat desi nu cred ca erau de la contractii... ci mai degraba de la problema mea cu . Sper azi sa nu stau toata ziua in pat cu pauze dese pe ...

Va pup... si sa auzim NUMAI de bine!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! de fapt ce dimineata, e aproape amiaza! Dar eu m-am trezit mult mai devreme, sa stiti...insa sotul meu a dormit mai mult si nu am vrut sa deschid calculatorul si sa il trezesc...
Andrada, salopeta am luat-o din Zalau, asa ca nu cred ca o sa vii pana aici.... Dar e turceasca, asa ca nu cred ca nu o sa gasesti si tu prin Bucuresti...mai ales ca magazinul de la care am luat-o se aprovizioneaza din Bucuresti...nu era un magazin specializat pe hainute de gravide, dar am gasit salopeta asta din raiat la 500.000, iar in magazinele specializate de aici am gasit cam aceiasi salopeta la 1.200.000. Asta e...profita care cum pot de pe urma noastra a gravidelor...
Ma bucur ca v-au placut pozele de la munte...deja a trecut o saptamana....

dia 24+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna dimineata...la amiaza!
Si noi (a se citi eu cu buburuza, caci tati e la ski, la Arieseni) ne-am trezit mai devreme, dar am pierdut aproape o ora cu epilatul...ultimul pana dupa nastere. Nici nu a fost chiar atat de rau, se pare ca firele de par sunt mai amarate si mai putine decat altadata. Partea distractiva a fost cu epilarea zonei inghinale pe care, fara oglinda nu o mai vad . Dar am scos-o noi la capat, caci suntem fete istete!
Ieri am profitat de lipsa lui tati si am lenevit aproape toata ziua . Ba nu, mint, am gatit un pic caci pe seara am avut oaspeti (fratele meu cu prietena) la masa. Asa ca azi..program administrativ! Curatenie! Dar...dupa ce vine tati, sa ne ajute si el!
Poohy, stai linistita, oricata durere vei simti,o vei uita in momentul in care o sa-ti iei in brate puiutul!
Vad ca ati povestit de carceii care ne chinuie din cand in cand pe toate...Aveti grija si cu nivelul magneziului...si el poate declansa carceii, nu numai nivelul scazut de calciu. Numai sa nu luati preparate care contin atat calciu cat si magneziu, ca nu se absorb foarte bine la nivel digestiv daca sunt prezente in acelasi timp. Mai bine luati doua preparate diferite, la ore diferite. Calciul se poate lua, dar cu prudenta(in cazul in care apar contractii, se intrerupe administrarea). Eu inca nu am inceput sa iau calciu, astept sa termin cura de fier si dupa aceea (ma enerveaza sa iau atatea pilule, mai ales ca eu mai am de luat si LThyrox si Detralex, pentru alte probleme). Si apropos de magneziu, sa nu va luati Diasporal (e sub forma de praf, mi l-a recomandat foarte calduros farmacista)- are un gust oribil, oribil!
Dianalaura, tu spuneai de o intalnire a fetelor din Ardeal, parca?!Sunt si eu interesata, atata timp cat este in weekend. Daca e in Cluj si mai bine, caci eu aici locuiesc!
Fetelor, ieri seara am zarit primele vergeturi! Culmea e ca nu sunt nici pe burta, nici pe sani, ci undeva lateral de burtica, de o parte si de cealalate, cate trei bucatele, inca mici si finute, dar violacei...E drept ca eu nu am folosit decat crema hidratanta si asta pentru ca nu am incredere in cremele antivergeturi, dar cred ca o sa incerc totusi o crema antivergeturi recomandata in sarcina...
Va las deocamdata caci inca nu am luat micul dejun si imi este o foame...
Florina 27 si Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Dianalaura, foarte frumoase poze! Vreau si eu zapada...Mi-e dor de zapezile de pe muntii din Romania...Aici la Tokyo n-a nins un fulg si se pare ca nici n-o sa ninga.

Andrada, felicitari pentru victorie! Am inteles ca e normal sa ai contractii dupa, dar sigur - nu ca sa pui in pericol sarcina (dar de unde stim noi asta???). Bine ca te-a mai lasat

Pauly, bine ca s-a rezolvat! Bine ca ai putut sa-ti suni doctorul, aici n-am nici o sansa, trebuie sa mergi la cine este...

Pepsi - energie pozitiva de pe meleaguri japoneze sa iti revii complet

Fetelor, aveti mare noroc cu No-spa! Blc_lia tu intrebai de el? E produs in Ungaria, luam si eu in RO pentru fiere. In Japonia nu este sigur, ori doctorita mea nu-mi scrie nimic preventiv nici daca stau in cap. Si in general ajung la ea dupa ce-mi trece, de nici n-o pot convinge sa-mi scrie nimic...Astia aici nici prenatale nu recomanda, dar eu le iau!

Poohy - si mie mi-e frica...In general incerc sa nu ma gindesc, dar ma mai scap pe forumul fetelor de la ianuarie-februarie, si cind le citesc povestile nici nu mai pot dormi...Si asa imi amortesc toate cele, nu prea ma odihnesc, acum mai imi fac si ginduri negre ...Dar mi-e o friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaa. Mai ales ca la noi, primiparele, dureaza si...12 ore cel putin .

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai ma Elteka zau asa...de ce sa iti fie frica? Ia gandeste cand te-a durut rau vreo masea, sa rinichii..sau orice altceva...si te-ai ales doar cu durerea....macar la nastere stii din start ca dupa durere vine sigur fericire si bucurie...cand iti vezi puiutul..si realizezi ca tocmai ai "facut" cel mai important lucru din viata ta...
Nu stiu cum sunteti voi, dar din punctul meu de vedere bebeul meu din burtica e cea mai mare realizare a mea, si as considera-o la fel chiar daca as fi devenit inainte, stiu si eu..prima femeie presedinte a Americii..
Paflo, da, eu ziceam de intalnire..si ziceam de Cluj ca am vazut ca din Cluj mai sunt fete active pe forum...eu as putea veni din Zalau, eventual si Pauly din Arad..dar normal ca intr-un weekend, sa ma poata aduce si pe mine sotul cu masina, ca in restul saptamanii vine acasa pe la 6-7 seara...
Poate pe la mijlocul lui februarie...ne mai intelegem noi pana atunci...
Eu acum sunt cam trista....bunica mea e grav bolnava...a facut in octombrie o serie de atacuri cerebrale...a fost cum a fost pana acum..dar acum e grav...mama e de vineri seara la tara....nu stiu cat mai are de trait..o zi..doua...tare ma tem ca de saptamana viitoare ma voi imbraca in negru.... Asa ca daca se va intampla sa nu ma mai vedeti pe forum cateva zile, va spun de pe acum sa nu va faceti griji pentru mine, ca eu si Stefanut suntem bine...va insemna doar ca s-a produs inevitabilul..
Eu sper sa am parte de-a lungul vietii de aceeiasi dragoste si intelegere cum au avut-o bunicii mei...sa-l vedeti pe bunicul, care la 87 de ani si dupa 60 de ani de casatorie, sta la capul bunicii mele si o mangaie cu drag....mi se rupe sufletul...
Gata, nu mai scriu, deja m-a bufnit plansul..scuzati-ma ca v-am intristat...

dia 24+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Salutari, fete dragute! In sfarsit am reusit si eu sa citesc multele pagini pe care le-ati scris!
Elteka, Pauly si Mary_lou, va multumesc pentru raspuns! Vad ca toate folositi Elancyl! Daca ziceti voi ca e safe si mai este si eficient, banuiesc ca merita sa dai ceva mai multi bani pe el!

Pauly, sper sa-ti treaca repede contractiile si sa revina zilele bune! Incearca sa-ti canalizezi energiile si sa fii pozitiva: de foarte multe ori gandirea pozitiva este cel mai bun remediu!

Poohy, cred ca toata lumea are momente de panica si simte cum i se strange inima numai gandidu-se ca se apropie momentl nasterii! Dar eu zic ca ne putem mobiliza si mai ales trebuie sa ne amintim ce ne va astepta la sfarsit: ne vom tine puiutii in brate si ii vom vedea pentru prima data! Vom fi mamici! iar asta merita orice efort si orice durere, nu?

Mihamora, multumesc mult pentru informatiile legate de eco! Din pacate nu stiu sa-ti spun nimic de masuratorile astea, ca pana acum nu am facut nici un eco doppler, dar vreau si eu sa ma programez pentru saptamana viitoare.

Flavia, ma bucur mult sa vad ca esti ok!

Dragele mele, am fost si eu vineri si mi-am facut testul de toleranta la glucoza, iar rezultatele nu sunt foarte bune: una din cele 3 valori a iesit mai mare decat limitele normale. Abia astept sa ajung luni la medic sa vad ce-mi spune de ele.

Pupici,

Mari 19+

Mergi la inceput

Fetelor, fetelor!
Linistiti-va, o sa fie bine! O sa vedeti! Chiar daca o sa va doara, o sa incercati sa va imaginati fata bebelusului vostru, iar durerea o sa treaca pe planul doi. Trbuie sa fiti puternici si calme pentru ei. Ganditi-va ca frica voastra o simt si ei in burtica...Si ii streseaza!Incercati sa va ganditi ce bine va fi dupa ce nasteti!
Va pup,
Florina

Florina R.

Mergi la inceput

Dianalaura, fii tare! Gandeste-te la faptul ca bunica ta a avut o viata frumoasa, implinita, ca a iubit si ca a fost iubita...
Florina

Florina R.

Mergi la inceput