** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 24
ELTEKA spune:
Andrada, mai bine fara pijamale 
Sau legat la ochi, ca atunci nu se mai vede si reproseaza burtica
U-huuuuuuu!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
dianalaura spune:
ce ziceti fetele, va plac pozele de la munte? a fost asa frumos....Stefy confirma...ii place si lui sa stea pe forum...dar mai ales seara ce-i mai place sa se joace...are locul lui preferat, localizat la la vreo 3-4 cm in stanga si cam la un 1-2 cm jos de buric..acolo ii place lui sa dea cel mai mult din picioruse..incat efectiv se vede cum se ridica burta...alaltaieri seara s-a jucat cu mine si cu taticul...noi atingem de 2 ori cu 2 degete locul respectiv, in timp ce il strigam: Ste-fy..iar el raspundea imediat tot de doua ori..a fost atat de haioasa si de emotionanta faza respectiva...
dia 24+
Stefan
bebe
poze
mica0307 spune:
Mai da ce activitate aici in week-end.
Ancamari am intrebat pe cineva care lucreaza la un lant de farmacii de medicamentele tale. Mi-au spus ca nu au insa au oferit ca alternativa un medicament de care au zis ca e mai bun. Din pacate denumirea lui o am pe adresa de la serviciu. O sa iti spun luni.
Motannel si eu patesc le fel noaptea. Mi se pune cate un carcel la picior, cei drept numai la cel drept pana acum dar daca il intind cedeaza imediat carcelul.
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
alina25 spune:
Salutare gravidute,
Aseara am fost sa-l vedem si noi pe bb care se juca si era cu capul in jos in partea stanga.Este bine are 720 g si arata tot cu o saptamana mai mare deci cu siguranta v-a fi un taur.L-am intrebat pe dr.daca nu este bb cam jos ca eu il simt numai sub buric si a zis ca nu este nici o problema.I-am spus si de durerea de la piciorul drept ,ca aproape in fiecare noapte mi se pune un carcel de fapt parca imi intepeneste nici nu stiu exact cum este si ramane durerea pana a 2a zi si mi-a spus sa vin luni dimineata la spital sa ma vada un cardiolog .Asa ca vom vedea luni ce am .
Cat despre subiectul
noi l-am cam rarit de tot deoarece tati spune ca ii facem rau lui bb si mai bine il asteptam acasa si apoi ne putem face de cap.L-am asteptat 4 ani pe bb si din cauza asta ne dorin sa ajungem cu bine la termen.
ANDRADAP:as vrea sa vin si eu la intalnire si sa va d-au si nr de telefon dar nu stiu cum
PUPICI
24+
mihamora spune:
Alina 25- ce fel de eco ai facut?
ai cumva si o foaie cu masuratorile lui bebe de la eco? As vrea sa stiu ce valori ti-au iesit tie la ventriculii laterali, te rog.
Multumesc
23+ 
Motannel spune:
Mica, Alina25 vad ca si voi aveti carcei! Probabil ca e normal in aceasta perioada! Totusi lipsa de calciu se asociaza de multe ori cu unghii rupte usor, caderea parului ... Eu, dimpotriva chiar am costata o imbunatatire a parului, iar ughiile sunt la fel de tari ca pana acum! Si ce chestie, ar putea fi o chestie de cardiologie? Alia25 sa e zici si noua!
Elteka, vad ca ma provoci!
Ei bine, in ceea ce priveste 
nu sunt nicii prea, prea doritoare, dar nici indiferenta total! Mai ales ca sotul meu vrea! Am vazut ca altii au ceva retineri, dar al meu vrea! Si ... se intampla! ![]()
Mai lent si mai batraneste decat inainte, dar merge ok! Spor si voua!
Motannel, 24+,
Teodora
pauly spune:
fetele la mine nu au incetat intepaturile din vagin si din zona ovarelor chiar daca am luat cu no spa... erau din ce in ce mai deranjante...asa ca am sunat doctorul care mi-o spus sa iau o injectie cu gravibinon.am luat-o si ma simt foarte bine, deci am facut bine ca l-am sunat.am urmat sfatul li ManuC(caruia ii dau un pupic
) de a nu neglija semnalele pe care le da corpul.in tot acest timp micuta se misca incontinuu in burtica...
ea nu avea treaba de ce se intampla in jur, se juca de zor.chiar in mometul asta i-mi da cate un sut.
apropo eu o simt pe bebita in dreptul buricului, ca m vazut ca vorbiti de asta.
alina25 ma bucur ca ti-ai vazut bebeu si e bine.
va pup pe toate....mergem sa facem nani
21+
Riana Alessya
poze
andradap spune:
FETELOR... Mie mi-a ajuns ziua de azi cat pentru 3 luni...
In sfarsit nu stiu cum... am reusit si am
...
Ba chiar sotul scapase de orice temeri... Ei bine... daca pana acum ii era frica lui, ACUM mi-e frica MIE!!! Dupa...
am avut niste contractii (cred ca vreo 3 intr-o ora, care nu au cedat la NO_SPA) si dureri ca inainte de ciclu... M-am speriat foarte tare si am DECLARAT OFICIAL ca mie nu-mi mai trebuie...
. Iar sotul... incepuse cu chestii de genu': "Vezi? Ti-am spus eu!!! Ooof, de ce m-oi fi luat eu dupa tine?" Si ... acum cand ma gandesc mi se pare amuzant cum facea... si cum se agita.... dar atunci o cam bagasem pe maneca... Cert este un lucru ca dupa ce mi-au trecut... am mais stat cateva minute in pat... si apoi am venit direct la frigider cu o FOAMEEEEEEEE ![]()
Apropos... pana la urma a dat rezultate PETRECEREA in PIJAMALE!!! Dar pana nu-mi tin eu in brate puiul... si vad ca e bine... NU-MI mai trebuie!!!
Pauly, ma bucur ca acum totul e OK!!!
ELTEKA, Dianalaura, eu sunt mai tot timpul pe la calculator... azi a fost o exceptie... INDELUNG ASTEPTATA!!!
Aaah...acum am vazut si pozele de la munte... Sunt super, ati prins vreme superba!!! Si zapada dar si senin!!! Si imi place mult salopeta ta... de fapt sistemul de prindere al bretelelor
... ai putea sa-mi zici de unde o ai si cat ai dat pe ea??? Mersi 
PS: Am niste cursuri si prezentari de la cursurile de gineco ale Prof. Vladareanu... o sa le trimit pe mail... Va pup pe toate... acum ma chinui sa le atasez... 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
Pepsi spune:
fetelor, am fost absenta 1 saptamina, ca am fost groaznic de bolnava, sinuzita, cu febra mare, tratement de antibiotic, disperare, stres mult,nu-l mai simteam pe bebe(de la febra) am fost la pamint!Dominic mi-a facut a treia otita perforata anul asta, in plus sint in perioada cind trebuia sa nasc....o prietena buna a pierdut sarcina.....a fost tare greu la mine, dar.....nu ma las eu invinsa asa usor, sint muult mai bine acuma!va citesc din urma(imi trebuie citeva zile
) sa ma pun la curent!
va pup pe toate, sanatate multa, aveti grija de voi!
Flavia
21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
blc_lia spune:
Buna dimi,
fetelor aveti grija cu sexul, poate stiati deja, eu ieri am aflat ca sperma duce la contractii, deci am inteles ca din luna a 7-a se recomanda sexul protejat daca nu vreti sa aveti surprize....
Eu profit de vremea frumoasa si merg zilnic la ocean la baie, bebe nu prea da semne ca i-ar place s-au nu...
Am avut din nou zilele astea o durere in partea stinga jos, dar nu foarte puternica si nu continuua, o prietena a sugerat ca poate fi din cauza constipatiei.
I-am pus muzica clasica la bebe, dar nu anotimpurile ca nu le am , si nu a reactionat nici cum, poate nu ii plac, sau nu le=a auzit?
va pup
Liana, 23+
UM=30/08/06
DPN=06/06/07