** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 26
pauly spune:
poohy
.
andradap eu ma simt mai bine.
sper din suflet sa-ti treaca si tie contractiile ..daca nu trec poate ar trebui sa suni si tu la doctor...ca au ei ac de cojocul nostru
.
dianalaura super pozicile tale .i-mi pare rau de bunica ta...dar trebuie sa fi tare ptr bebele tau Stefanut.
elteka
am noroc ca am un doctor bun si ca raspunde la orice ora.
msencu un
ptr tine...i-ti urmez sfatul si gandesc pozitiv.
pupici la toate si va multumesc ptr cuvintele dragute si calde
21+
Riana Alessya
poze
alina25 spune:
Buna,
Eu eco fac la cabinet la dr.T si are ecograf 3D si 4d.Nu imi da nici o lista cu masuratori ci imi spune acolo tot ce vede iar la sfarsit il vedem si noi la eco 4D mult mai bine pe bb in timp real si asa de frumos este ca am vrea sa stam acolo mult mai mult dar...Eu am lista cu masuratori de la eco morfologica de la 20 sap.dar nu ma pricep sa citesc.
Pupici
24+
andradap spune:
DianaLaura, imi pare rau pt. bunica ta!!! 
ELTEKA... cum tu o fricoasa??? Cum sa-ti fie frica de nastere??? Si daca te-o durea de simti ca mori sau ca te urci pe pereti... o sa uiti imediat ce-ti vei vedea puiul!!! O sa vezi... ca desi acum ti-e frica... atunci o sa consideri ca a fost cel mai frumos MOMENT din viata ta!!!
Eu azi nu cred ca voi sta prea mult la palavrageala... pt. ca mie inca nu-mi trece... problema cu mersu' des la
... Deja a inceput sa ma ingrijoreze... Daca nu ma lasa pana maine... ma duc la doctor... Incerc deocamdata sa rezist cu branza si paine prajita... si CEAI DE MENTA!!! 
Va pup!!! Poate mai pe seara... mai dau o fuga sa vad ce-ati mai discutat... Dar acum mi-e si greu sa stau pe scaun... 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Multumesc fetelor pt incurajari!
andrada, asa am patit si eu in vreo 2 randuri de cand sunt insarcinata...m-a tinut o data si 3 zile..asa ziceam si eu, daca nu imi trece ma duc la doctor..dar pana la urma mi-a trecut. Sa stii ca mie cel putin mi-a trecut cu supica de morcov si orez..am taiat rondele 1 sau 2 morcovi si i-am fiert cu o mana de orez..atata cat sa iasa o farfurie, 2 de supa. Am pus un pic de sare si 1 cub de knorr, sa-i dea un pic de gust. Si mi-a trecut. Sau cartofi fierti in coaja..si mananca si niste banane, astea mai strang si mai calmeaza burtica. Eram asa de rau si eu ca imi era frica sa ies pana la blocul vecin la abc dupa paine, daca ma apuca pe acolo? Cand ma apuca trebuia efectiv sa fug pana la toaleta.
Eu sper sa te faci bine, si sa nu fie nevoie sa iti dea medicul medicamente.
dia 24+
Stefan
bebe
poze
andradap spune:
Dianalaura, mersi mult pt. sfaturi... Din pakte eu nu pot baga mai nimik in gura... Ma fortez cu branzica si painea prajita ca stiu ca ma strange la stomac... dar doar ciugulesc pt. ca am senzatia ca mi-e greata de mancare si ca-mi vine sa
Si mie una mi se pare ceva IESIT din comun... si mai ales pt. ca in primul trimestru nu am avut nici-un STRES... nici nu ziceai ca sunt gravida!!!
Acum.... nu mai am stare nici sa stau in pat... dar, altceva mai bun de facut nu prea am... In fine, am mai trecut pe la calculator si am mai trimis pe mailul comun niste cursuri, de data asta documente word cu urmatoarele teme/ subiecte:
1.)Prezentatia craniana modif.;
2.)HTA indusa de sarcina modif;
3.)ANALGEZIA EPIDURALA;
4.)FOGYN;
5.)Prez deflectate modif;
6.) infectiile asociate sarcinii modif;
7.)Placenta praevia;
8.)Delivrenta.
Sper ca veti descoperi lucruri utile si interesante... Si sper ca v-au placut si celelalte trimise aseara... Va pup
PS: ELTEKA... subiectul 2 pt. tine!!! ![]()

Mai revin eu... mai incolo... sper... 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
pauly spune:
andradap
multumim ptr toate cursurile interesante pe care ni le-ai trimis.
sper din suflet sa te simti mai bine.
eu mi-am revenit...nu mai am intepaturi...in schimb micuta mea s-o zbenguit incontinuu.
oricum preventiv mai stau in pat.
21+
Riana Alessya
poze
mihamora spune:
Andradap - incearca cu un pliculet de smecta, poate te ajuta ca si eu am patit asta si mi-a recomandat medicul. Sau mai naturist inghite o lingurita (sau mai putin) de orez crud. Asta merge sigur
24 + 
Vali5 spune:
, burticute!
Am reusit sa mai deschid si eu calculatorul acasa, desi sunt satula de calculatoare (daca la munca stau 8-10 ore in fata calculatorului, acasa nici nu mai vreau sa il vad).
Raza de soare, ce ma bucur ca esti bine! Felicitari pentru fetita!
pepsi, insanatosire grabnica tie si lui Dominic.
Motannel, si eu am carcei la gambe, mai ales noaptea. Sincer, nu cred ca la mine e vorba de lipsa de calciu (mereu am avut lipsa de calciu, dar fara carcei), ci am auzit ca e ceva normal in sarcina. Toata ziua picioarele noastre suporta o greutate mai mare si... apar carcei
ManuC, sa stai linistita si sa nu faci nici un pic de efort. Sper sa nu mai ai parte de asemenea experiente.
Arthurana, sa nu te obosesti prea tare. Spor la mutat! Credeam ca numai in Ro e asa multa birocratie...
Pauly, felicitari pentru examenul la limba engleza!
dianalaura, ce bine de tine ca ai fost la munte... Imi pare rau de bunica ta...
Am vazut ca ai scris de Dicarbocalm pentru arsuri si stiu ca mai multe fete luati. Eu mi-am intrebat dr si mi-a zis in nici un caz sa nu iau Dicarbocalm. El e mereu impotriva medicamentelor, si mereu imi recomanda sfaturi babesti. Pentru arsuri (eu am numai noaptea) mi-a spus sa nu mananc nimic cu o ora inainte sa ma culc si daca tot ma apuca sa dorm cu capul pe o perna, doua mai sus. Pana acum a functionat.
blc_lia, ce te invidiez ca poti face baie asa des. Si eu vad marea in fiecare zi, dar e foarte frig la noi...
Va pup si mai vorbim maine!
Valentina
26+ 
Poze
dianocica spune:
buna fetelor
eu sunt o (deja) mamica de nov-dec. am intrat la voi pt ca am o prietena "de-o seama" si voiam s o conving sa vi se alature. am vazut ca va tot speriati de momentul cu pricina.
n aveti ce face? stati linistite si canalizati va energia pe bb nu pe nastere. nu e atat de rau. adica e, dar doar un pic travaliul si vreo 2 sapt taietura... in orele de travaliu am zis ca nu mai fac altu'.imediat dupa nastere am zis ca as mai face zeci...ca merita de nu se poate. deci...capul sus. si sarcini usoare...greul incepe abia dupa nastere...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
addinel spune:
buna burtici... desi nu am mai avut timp sa scriu sa stiti ca va citesc constant. andradap multumim pentru tot ce postezi, pe mine cel putin ma incurajeaza tare tare. cat despre teama de nastere... brrrr, eu de cate ori ma gandesc apropae ca incep sa plang de teama. asa ca nu ma mai gandesc... cel putin momentan :).
puteti sa ma treceti si pe mine cu carucior roz, pls? si daca se poate sa imi dati si mie adresa de la mail-ul comun si parola.
pupici
edit ca am uitat sa schimb saptamana
21+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."