Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 26
marinar spune:
azi ne-a venit cantarul si am inceract sa fac proba suptului. a tras de la mine cca 110 ml (zic cu aproximatie pt ca inainte sa pape am cantarit-o dar se cam foia si nu stiu exact exact cat avea). normal ca a vrut si supliment inca 30. e normal sa pape atat, pacat ca nu scoate de la mine atat cat ii trebuie. eu o tin 10 min max 15 la un san. oare sa o tin mai mult???
azi are 2 sapt si 3 zile si a luat 600 g in greutate.
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
alinuk spune:
dragele mele vroiam sa va arat si io model de balenutza la apogeu si balenutza de dupa....( la 3 sapt dupa nastere vagi):
inainte
dupa
PS: nu va e dor mamicilor de vremurile cand ne alintam cu apelativul de balenutze ???
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
IoanaN spune:
fetelor nu am timp sa mai intru pe forum...dar am reusit acum putin! mi-e dor de voi si de perioada in care scriam de zor toate...
Alinuta numai cu gandul la tine sunt! simt eu ca nu mai ai multe zile pana vei naste...si le am cu premonitiile sa sti!
te pup sit-i urez succes si curaj! e cel mai frumo smoment din viata unei femei vei vedea...
fetelor pe toate va pup si asteptam sa deschidem cu toatele un subiect nou de discutie. NU am inc ade ce sa ma plang...Mateias e un copil normal, cuminte si bun
va pup
ioana
ioana si matei nicholas
marinar spune:
am terminat de papat si am pus pompa la treaba, am mai scos 30 de ml si daca aplic teoria alinukai ar mai fi de scos de catre bb. deci unde e pr oare? fie nu e laptele satios, fie ar tr sa o las mai mult la san???
burtika
lucrusoare bebe
Daconst spune:
Wow Marina,600g???
De cind a luat atat?Al meu a luat saptamana asta 170g.Cica intre 150-200g pe saptamana e normal.Eu sunt multumita,mai ales ca nu eram sigura de laptele meu.Si moasa a spus ca asta e cel mai sigur semn ca bb se satura,daca ia in greutate.
Criss,bine ai venit acasa...pup fata.
Ylilimic,nu stiam nici eu de faza cu prezervativul,imi pare rau.Dar a prins tare bine la cusatura si hemoroizi.
Iar de raceala nu poate fi vorba ca dupa nastere esti fierbinte rau.![]()
Maryela,ceai stiam ca nu se da daca bb e alimentat doar la san.Dar eu am vazut ca-i face bine la colici si atunci i-am mai dat ceai de chimen sau fenicul,dar nu mai mult de 20ml.
Unele moase sutin ideea ca bb se deshidrateaza si are nevoie neaparat de ceai sau putina apa fiarta si racita.
Deci parerile sunt impartite.
Dana si
Lucas Paul
marinar spune:
alinuk si tu arati super bine. felicitari!!!
si eu sunt multumita de mine, dar inca nu pun pozici
burtika
lucrusoare bebe
Daconst spune:
quote:
Originally posted by marinar
am terminat de papat si am pus pompa la treaba, am mai scos 30 de ml si daca aplic teoria alinukai ar mai fi de scos de catre bb. deci unde e pr oare? fie nu e laptele satios, fie ar tr sa o las mai mult la san???
burtika
lucrusoare bebe
Eu nu inteleg de ce ai tu probleme,daca bb ia asa bine in greutate?
As zice ca e super bine si cu laptikul tau,stai linistita.
Dana si
Lucas Paul
anis spune:
Alinuk, am inteles acum, eu scot cam 40-50 de la un san.Si de aia ma dispera ca am senzatia ca e f putin, dar vorba ta, poate bebe scoate mai mult.
Alteva nu mai mulge primul lapte, ala mai apos, ala e cel acre ii tine de sete, urmatoarul e cel de foame , iar la sf , lapticul ala care de abia picura si e f gras ala e cel mai bun si cel care intr-adevar completeaza stomacul sa zic asa.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
e putin lapte nu??mama mia de parca nu aveam destule pe cap..kka lu' bebe ...am tot intrebat dr, daca poty sa-i dau una alta,lactuloza de ex, ea zice nu..sa astept cateva zile...off si pana atunci ma urla ,screme zi si noapte..
eu cu sanul ala...
Doamne..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
wannajo...eu am CAM combi family 842, quicky system...uita-te pe siteul italian www.camspa.it
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID