Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ioana ti-am trimis un pm scurtulet.
ALINUK ARATIIII BETON BETON BETON.Imi place rau de tot cum ti-ai revenit.Bravo!!!Exemplu nu alta.Mammica frumoasa rau de tot,linistita,calma,dulce si inteleapta.Sunt tare mandra de tine!

38+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Helenutza, eu am avut chilotei de unica folosinta de la mother care, din Plaza.au fost suuper buni, pt ca sunt lati si f f moi la elastic sus si tin bine tamponelul;foloseam 2 pe zi, eu am luat zece dar au mai ramas pt ca mi-au dat drumul din spital a treia zi si acasa am pus de bumbac.
am avut si saculet de nisip cam 3 ore, dupa ceza, a fost bine.

Alinuk, super arati.mie mi-a mai dat burta inapoi dar mai astept progrese si dupa aia poate pun poze, la 3-4 sapt.Azi am iesit la cumparaturi, a fost taare bine dupa atatea zile de stat in casa.Luni scot atele.Doare oare?

va pup, Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Alinuk, cam cand ai inceput tu sa-i dai lui Teo din bibe lapticul tau?ma gandesc ca al meu e prea mic, maine abia avem o sapt, ca sa ii dau, am incercat, trage lacom si sughite, se ineaca, am renuntat..

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor uterul meu pe unde ar trebui sa vina?
Ca a inceput sa ma doara ceva,inauntru dar mult mai sus de operatie..cam pe linia buricului.Cred ca o sa dezvolt o mare paranoia cu operatia asta dupa firele de azi dimineata.
Mai ales ca ieri am iesit pt prima data cu marsupiul,contrar sfaturilor ca exagerez la mai putin de 4 saptamani de la operatie sa car atata fata dupa mine

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna dragi burticute- balenute, mamici de bebici si comori nepretuite.
Aiska, bravo mami, ai lipsit trei zile si ce vesti ne dai, sa fiti fericiti, cu bebe mancacios si nazdravanul ascultator.

noi tocmai poposiram de dr, copulul in grafic, control pe masa cam dureros, cei drept a deranjat locul dupa atata parajina, putem naste oricand doar sa vrea si bebelina cred ca incerc sa conving sotiunea de un utza-utza, sa vedem ce parere are, ca eu gafai din ce in ce mai rau, nu mai pot dormi pe spate ca inainte numai pe laterale si matrezesc toata amortita.

nu stiu dca a mai experimentat asta noapte cineva gen insomnii eu am avut la greu am simtit gagarita cand i-mi dadea cate un cap in col de i-mi taia rasuflare, bagat in pat pe la 24.00 adormit pe la 4.00, vise gen mi s-a rupt apa si ajung la spital cei de acolo incearca sa ma convinga ca nu mi s-au rupt membranele, atunci eu le zic ca am visat , s-au intercalat la mine niste vise de vai de capu' meu. Creierasul meu a inceput sa aiba probleme e a nu stiu cat oara cand visez ca mi se rupe apa, probabil de la frica mea de a nu mi se rupe apa prin oras pe undeva in public, am un cosmar.
M-am intins, sper sa nu va suparati rau pe mine, dar cu voi pot sa discut voi ma intelegeti.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 38+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adina ai grija

Dana eu am nascut bebelina cu 3370 g si am scos-o din spital cu 3400 g. azi are 2 sapt si 3 zile si am cantarit-o si are 4 kg. daca o las numaio cu ce suge de la san plange de mama focului si se deshidrateaza, nu-i ajunge asa ca-i dau completare.

anis imi pare rau pt voi. dupa ce ca te chinui cu sanii mai e si problema micutei...offf, eu nu ar trebui sa ma mai plnag.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eli1977 cat costa chilotzeii de unica folosinta de la mothercare?

alinuk ce mumoasa esti!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diacriss spune:

Buna burtici, mamici si bebici! Sunt si eu o burticoasa in 36 saptamani si ma pregatesc emotional pentru ce ma asteapta!
Va pupam Dia si Victoras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Alinuk, i-mi place mult cum arati dupa burtica, ai dat jos ceva, dar cred ca cel mai mult a fost mucutul si pe urma ai dat surplusul, bravo, esti un exemplu demn de urmat.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 38+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Declar ca in seara asta nu prea il inteleg pe Matei. Dupa criza de azi dimineata de nu mai stiam ce sa ii fac, a stat nitel l-am pus la geam vreo ora si apoi a dormit de la 1 la 6. In timpul asta, la ora 4 el mai avea de obicei o masa, am incercat din rasputeri sa il trezesc, nimic, i-am dat sa manance in somn. Si a ragait tot in somn. Dupa 6 s-a trezit, la 7 jumate a plans si i-am bagat bibe ca se facusera 3 ore si a mancat. La aproape toate mesele a mancat mai putin. E ffffff agitat, da din maini, din picioare, si cand scapa suzeta imediat plange, daca il tii in brate se zbate asa parca vrea sa se arunce din brate ... . Sper sa fie totul ok, nu stiu ce sa zic.

Eu nu pun poze cu mine inainte dupa. E dezastru. Credeam ca e de bine dar nu e asa. Maine imi iau centura pt ca am o super burta. Am zis ca tin regim dar nu are rost ca oricum peste cateva saptamani incepe Postul.

Mai fetelor, voi ii puneti de la varsta asta in marsupiu? Tot pe aici am citit ca zicea cineva ca strica coloana lui bebe (ca i-ar fi zis medicul pediatru). Am citit eu aiurea?

Sper sa fie maine frumos sa iesim ca e si tati ... .
Hai sa aveti o noapte usoara si frumoasa toate si toti bebeii.

Pupici,

Mergi la inceput