Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Felicitari LEVI!!!!!! Pupam bebeii scumpi!

Shine, noi am facut cursul la Filantropia, e gratis dar dureaza 4 saptamani, adik se tine doar o data pe saptamana (joia) in 4 etape..deci cum tu esti in sapt. 38+ nu ar mai fi timp..
Sa stii ca si eu auzisem de medicul de familie, vezi poate ii poti da ceva sa va dea diploma fara sa mai fie nevoie de curs..!

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicitari Levi!!! sa fiti sanatosi iar bebeii sa se faca mari si frumosi!

Dana, Eli merci mult de raspunsuri. ca sa vedeti chestie: azi a mancat bebelina pe la 8 din ambii sani plus completare si nu a vrut sa doarma neam. pe la 11 i-am dat iar sa pape ca plangea, a papat de la un san, am pus-o si la al doilea dar a tras 5 minute si a adormit. am incercat sa o trezesc dar nu a fost chip. vreau sa va spun ca doarme si acum. oare cum de data asta s-a saturat, nu i-a mai trebuit completare, nimic??? aaaaaaaaaa si au inceput sa-mi curga iar sanii, deci e de bine.

fete voi ce fel de cantar ati luat pt bb?

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, eu am imprumutat cantar pt ca la tehnico-medicale era 5 bulioane si nu dispun chiar de fantana arteziana cu hartii de un milion. Asistenta ne-a zis sa luam din acela clasic pt ca cele electronice nu sunt bune ca atunci cand se batzaie bebe (adica tot timpul) distorsioneaza greutatea indicata. Ete de parca cu astea e altfel. Dar noi am facut cum a zis ea si am imprumutat unul din acela clasic.
E important sa fie unul de la capat si pana la coada, ca sa fie relevant.

Hai pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marina, bravo ca a venit laptic! Hai ca o sa fie din ce in ce mai bine!

Eu nu am luat nici un cantar ca nu vreau sa devin obsedata. Oricum noi avem cantar electronic pentru noi si eventual il pot cantari in cosulet..

Bey, io am o energie in mine..Am fost in stadion si am facut vreo 5-6 ture de pista de atletism, apoi gimnastica...acum fug la piscina..cred ca am innebunit..

Fug la !

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aventura mama,bravo!eu la 38 de saptamani faceam doar efortul fizic de a duce mana de la farfurie la gura5-6 ture pe pista de atletism!!!adica ai topait????eu cred ca nu puteam nici sa le merg,d-apai sa alerg. sigur esti gravida????????????????

apropos de piscina,si eu vreau sa merg intr-un week end,nu stiu daca ma duc la active center,ca vreau sa vina si tati cu mine sa ne balacimprimesc si tatici "lauzi"?
dar sa treaca cele 6 saptamani,sa vedem.mai sunt 3...

ref la alaptare,eu iar am secat,tb sa ii dau mai mult completare din bibe lu asta mica si ma oftic pt ca face colici.ma indop cu galactogil ,mananc supe,beau apa...sa vedem ce-o iesi.

cata eu am cumparat cantar balanta sibiu (recomandat de pedi).a costat 120 ron si e f bun.

in alta ordine de idei maine si duminica am examene si imi cam stau pe creier,noroc totusi ca e grila.si am si morcovul cu botezul...nu prea ne ies socotelile. am avut o gramada de bani in decembrie din prime si al 13 lea salariu +veniturile noastre si habar n am ce am facut cu ei,ca tot ce am cheltuit cu nasterea am cheltuit din venitul de pe ianuarieparca nu am fi amandoi economisti...ma oftic ca imi scapa banii printre degete,iar altii traiesc si din 5 mil pe luna.dati-mi si mie un sfat va rog...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Gabi ce sfat sa iti dau mama cand io am prafuit de cand am nascut vreo 50 de milioane. Pe ce? In afara de ce i-am luat lui bebe ... si bineinteles spagile la spital ... nu prea pot aduna multe. Vai si amar. Da, si eu as fi interesata de cum traiesc cei care au salariul mediu pe econ si vreo 2,3 copii.

Aventura, mi-au cazut toate plombele. Io acuma, ca nu mai am bebel la purtator si nu as putea nici sa alerg pana la paine. Ieri am alergat dupa autobuz si am zis ca dau in primire. Jos palaria mai, deci vei naste asa ca si cand ai tusi. Bravo tie ...

As vrea si eu sa fac inot. Dar am niste intrebari existentiale: cand, unde, de unde bani?

Mergi la inceput

Cata pai de aia intrebam , poate aveti variante mai bune, ca am intrat pe la magazinele on line si sunt peste 3 minl. nu vreau sa devina obsesie, ci doar sa fac proba suptului.

Anca baga mare, poate merge si nasti cand trebuie.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Gabi de unde ai luat cantarul, de pe bebelus...
mie mi-a dat alinuk link-ul dar cica nu e pe stoc.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Felicitari Albinuzza si Levi!!!!!

Sa va traisca puiutii!

Monicutz asteptam vesti azi sa ne spui cum a fost la eco! Sa pregatim galeria pentru maine???

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Mai, nu e vorba de obsesie cu cantarul. Noi il cantarim o data pe sapt ca sa vedem daca ia in greutate. Asa ne-a zis si pediatra. Asta e important ca nu prea il poti vedea din ochi asa ... ;-)

Mergi la inceput