Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pungi Avent se gasesc numai cu biberonul ala special care se ataseaza la pompa.Biberonul +10 pungi costa 260 mii.Eu mi-am luat 2..ce sa fac, pt ca pungi intr-adevar nu se gasesc, separat.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR ! VESTI BUNE !

A NASCUT LEVI !!!

36 SAPTAMANI, AZI DIMINEATA 7.55-7.57, CEZARIANA, ANDREI 2250 SI STEFAN 2600, nu stie apgar-ul...

Toti se simt bine, desi mamica este putin buimaca din cauza anesteziei generale !!!

SA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

ELI si bebelina mea sughite ,am inteles ca sughitul apare cind bebe nu sta intr-o pozitie buna cind papa ...

LIVIA SCUREGERILE DE DUPA NASTERE TI SE OPRISE? si au reaparut?
pe mine scurgerile m-au tinut c-am 3 saptamani ,in prima a curs mai mult dupaia imi curgea maro ,crem ....,eu am considerat ca sunt normale ,pt. ca organismul sa se curete Asa auzisem in spital la fete care nascuse de mai multe zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pai aia ma gandeam si eu ca e cam devreme cu sucurile. Il mai las. Zic ca ea si fac ca mine. Si chestia cu mierea nu sunt de acord. O mai las un timp si daca mai vine cu idei ciudate gasesc alta.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Albinutzza, Csomogirl felicitari mamicilor! Sa va traiasca si sa fie sanatosi si voi sa veniti repede acasa cu bine!

Trebuie sa fie lohii, Livia, dureaza vreo 3-4 sapt pana trec de tot si isi schimba culoarea.

Baia nu e recomandata in fiecare zi nici aici, tot pe ideea ca trebuie sa le dai ragaz sa-si regleze hidratarea naturala a epidermei, fiindca daca ii speli prea des li se usuca pielea. Dar e recomandat sa-i stergi/speli pe fata si la fund in fiecare zi ("topping and tailing").

Mierea e alergena pana la un an, deci nici o miere. Pt sughit e bine sa-l tii in brate vertical piele pe piele, il mai misti (ca pt datul aerului afara). Nu e placut sughitul, dar nici nu e motiv de ingrijorare.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Felicitari,Levi!!!!
Recuperare usoara si bb-i sanatosi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Levi, sa-ti traiasca flacaii!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

FELICITARI LEVI!!! SA-TI TRAIASCA SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Felicitari Levi! Sa-ti traiasca flacaii si sa fie sanatosi! Recuperare usoara si laptic mult!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Oau, Levi mama, nu au mai putut astepta pana pe 10 saracutii ... Bine ca e bine. Sa fiti cu totii sanatosi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput