Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

[quote]Originally posted by belle_vue
Baia nu e recomandata in fiecare zi nici aici, tot pe ideea ca trebuie sa le dai ragaz sa-si regleze hidratarea naturala a epidermei, fiindca daca ii speli prea des li se usuca pielea. Dar e recomandat sa-i stergi/speli pe fata si la fund in fiecare zi ("topping and tailing").

In Romania se recomanda baita zilnica pana la 1 an, pe motiv ca asa se dezvolta bine copilul. Sau gresesc? Voi cum procedati?

Albinutzza, Cosmogirl, Levi,felicitari! Sa fie copiii sanatosi si voi la fel.

Oana 37+ si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

noi ii facem bblinei baie zilnic, inclusiv pe cap. in fiecare seara ii facem masaj cu ulei de masline, asa ca tr sa-i indepartam grasimea aia de pe pielicica.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

yupiiii......am dat comanda si maine avem cantar.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marinar, mai bine da-i cu lapte de corp...e mult mai bine si nu imbacseste pielea ca uleiul, in sensul ca ramane grasime pe piele.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

mamioana si eu afc baie zilnic, inclusiv pe acp.Dupa aa masaj , etc uns, aspirat mucozitati, tot tacamul

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele, vedeti ca la bucur obor, langa cei de la Flanco, exact langa ei, sunt unii cu becuri ,lampi etc.gasit cantare identice ac cele de la chicco de ex, dar pana in 2 mil, sunt unguresti f bune.Merita sa intrebati daca mai au.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata la mamici si burtici!
eu sant racita bocna dar era si normal sa racesc ca la febra care am avut-o la sani... ieseam afara ... stiam ca asa se termina treaba! Acum sant legata la sani ca oricum nu mai am nimic in ei dar asa se face ca sa nau ajung la mastita. Si noaptea mai pun si gheata pe ei...
Nopatea eu am dormit mai bine ca a stat bona peste noapte si a avut ea grija incat sa-mi revin un pic cu somnul. O cam doare burtica pe aia mica, are zile si zile, eri a fost bine, azi e mai agitata. e si cam constipata... diseara facem baita - nu facem baie in fiecare zi (ca tot vb de asta), ci peste o zi, sau chiar doua uneori, in schimb ne spalam pe fundulet zilnic, la subrat si ne dam cu urguient de galbenele (nu crema!) face minuni.
De bona sant multumita, se pricepe (oricum mai bine ca mine), si are grija... Oricum a fost un ajutor foarte mare pentru mine, fara ea muream...
eu sant la birou, mai plec de acasa - e indicatia dr. ca sa mai scap de depresie, cred ca nu o mai am dar oricum daca tot nu a fost sa fie cu alaptatul - nu are rost sa stau in casa mai ales ca asta mica daca e bine doarme 4 ore. Deci pot sa fiu plecata si 8 ore de acaasa ca in timpul asta bona nu are decat sa o schimbe si s-o hraneasca o singura data si ea iar adoarme la loc. Acum fug de ea mai ales ca sant racita si imi caut de treaba mai departe de fetita ... pana scap si eu de raceala asta.
sa incerc diseara sa mai intru odata de acasa ca poate pun si cateva poze.
va pupacesc si va doresc multa rabdare si celor cu popandaci acasa si celor care nu mai au rabdare sa mai stea cu burta la gura.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Ceea ce ma deruteaza este ca intr-adevar lohiile se deschisesera la culoare, epiziotomia se vindeca, adica acum chiar pot sa stau in fund si dintr-o data a aparut aceast sange de culoare inchisa.

Cred ca o sa ii fac si eu baita o zi da, o zi ba. Imi este greu pentru ca zilele astea sunt singura seara cu ambii copii si pana ii fac Irinei baita si ii dau sa pape dupa se face tarziu, iar Alex are gradi a doua zi. In plus inca mi-e frica de buricut, unde a ramas o mica rana (o ingrijim cu alcool si baneocin).

Fetelor, le dati sa suga la mai putin de 1 ora si jumatate? Nu tot timpul, dar are momente cand parca ar suge in continuu si nimic altceva nu o linisteste. Dupa asta ma apuca frica ca nu am suficient lapte. Noroc ca e a 2-a, altfel chiar as intra in panica. Am luat o suzi, dar cum zicea cineva zilele trecute, nu o respinge dar nici nu o calmeaza prea tare.

Mergi la inceput

Anis noi ii facem masaj dumnezeieste inainte de baie si ca sa mearga bine, sa alunece mainile folosim ulei de masline. ne-a invatat o doana cum sa-i facem masaj si ne-a zis sa folosim ulei. acum stii cum e... cate bordeie atatea obiceie.

tu cum mai esti cu sanii???

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Marinar...ce sa zic..am rana deschisa la sanul ala...dar o pun la el..ce sa mai zic..nu mai zic nimik sa nu va sperii.Azi nu m-am muls deloc, vreau sa ii dau numai san ,sa dispara bibe cateva zile, nu de alta dar sa invete sa traga la san ca lumea pe canale.Desi ii dadeam la bibe doar lapte de al meu, ea e mai lenesa la supt ,de aia vreau sa fac asa.
In rest citesc incerc orice sa mi se vindee rana.Multe fete mi-au dat Pm cu sugestii ,incerc,daca am ajuns aici nu mai renunt, caut vindecare.

*** AniS ***

Mergi la inceput