Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anis si daca-i dai numai san se satura??? ca ma gandesc ca nu poti sa o tii nici mult, nu?

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Asta cu baia,vad ca iar e diferenta de Ro si afara.Si cu produsele cosmetice la fel.Aici se spune sa folosim cit mai putine cosmetice la bb sau deloc,iar in Ro iti trebuie un intreg arsenal.
Nu stiu cum o fi bine,dar eu in afara de Bephanten pe care-l dau la fundulet din cind in cind,nu folosesc nimic.

Catalina,50 de milioane???
Aoleu,dar ce-ai facut cu ei?Si asta fara botez.Doamne ca ma ia groaza de preturile astea din Ro.

Marina,la fel ca tie sunt si eu cu laptele...azi curgea de numa.Merg sa-mi inchiriez pompa ca poate pot face si provizii.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

levi de 2 ori felicitari pentru cei 2 bebelusi ai tai, sa fiti sanatosi, iti doresc refacere rapida;

eli1977 asa auzisem si eu la un moment dat de la o vecina ca bebelusul ei a racit rau de tot la botez si de asta am intrebat daca stiti ceva de apa cum o sa fie rece sau calda;

anis imi pare rau sa vad ca nu se mai termina odata problema asta la tine, sper sa gasesti resurse pentru a suporta si sa reusesti in cele din urma sa alaptezi fara dureri si fara alte neplaceri. in ceea ce priveste masajul lui bebe eu il fac cu ulei johnson baby cu musetel si imi place cum se prezinta pielea lui;

va pup Mary
Erik (23 dec 20006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, pai 20 de milioane am lasat in total la spital pe spagi si alea alea. Restul am cheltuit pe ce trebe la bebe, pat, sterilizator, umidificator, hainute, lapte, ceai, consumabile, medicamente si unguente, si apoi mancare, facturi (care fara exceptie au venit mai mari ca anul trecut) si ce mai trebe prin casa. Noi nu luasem nimic la bebe sau ma rog, aproape nimic.
Dar sincer nu stiu ce ti se pare asa o suma enorma ca aici vad ca milionul a devenit asa ... o nimica toata. Ma rog, cand il ai ... .
Cu botezul ma asptept la mult, sper sa raman in vreo 10-15 milioane (facem restrans, acasa).

Azi am avut o surpriza tare placuta, mi-au trimis de la serviciu niste cadouri dragute. Nu stiu daca mai tineti minte ca v-am zis ca eu lucrez la Scoala Americana, scoala aia privata din Pipera si comitetul de parinti mi-a trimis un cadou (super de treaba), niste jucarii din alea de se agata la carut. Si alti colegi un pomisor cu portocale mici intr-un ghiveci- super simpatic. Frumos din partea lor ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

LEvi, felicitari.

Liuda, ai grija cu raceala aia!

Fetelor- gravidutelor, Pentru cine este interesat. " Certefecatul" de tatic il da si medicul de familie. Asadar am si eu tatic cu dilpoma

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Dana mi se pare ca au dreptate cei de la voi care spun ca e bine sa eviti pe cat posibil in primul an de viata a bebelusului produsele cosmetice. pielea lor este sensibila si oricat ar pleda super firmele astea specializate pe produse de bebe ca sunt cat mai naturale si ca sunt adaptate pentru pielea lor, tot au chimicale in compozitia produselor;
iar in ceea ce priveste ce spunea catalina vis-a-vis de banii cheltuiti de la nastere pana acum, cam asa sta treaba si la mine, in Ro banul nu prea are valoare mai ales cand pui in balanta cheltuieli versus castig. asta este ce sa facem? trecem noi peste toate, sanatosi sa fim, nu?

tu cum te mai simti in rest? cum faci cu alaptatul pana la urma? scuze daca cumva ai scris mai in urma si eu te pun sa repeti acum;

te pup Mary
Erik (23 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Levi, FELICITARI! Multa sanatate tie si bebelusilor si sa te recuperezi rapid.

Eu am revenit cam dezumflata de la medic: mi-a programat cezariana joia viitoare, pe 8 feb. Trebuie sa mai suport durerile astea inca o saptamana dar daca e pentru binele puiutei ce sa fac!?!

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Anis de unde ai luat tu set din ala cu 260 de mii? ca eu pe unde am vazut era 5-600

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Levi, Albinutza FELICITARI!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Felicitari LEVI ,COSMOGIRL sa va creasca puiutzii mari,frumusei si sanatosei.
Aaaaaaa si ALBINUTZA taci si le faci hmmmmm?Bine ne avertizase Anis ca tu cam asha faci dar am zis hai ca poate o zice ceva.Dar de unde....Noroc cu nasica ta.Anyway sa iti traiasca printesica si sa o asculte pe mami sa nu mearga la discoteci si alte alea fara permisiunea lu mami.
E clar ca eu raman printre ultimele.Pai pana si tu AMAYA care aveai acelasi dpn ma lasi balta.Pe aventura parca aud ca a luat-o pierdutu apei sau a dopului zilele astea,la cat sport bagi fato cred si eu.
Poate Helenutza sa mai stea un pic si Mariana sigur o sa ma astepte ca e fata fidea.
Dar amaya despre ce fel de dureri vorbesti?Ai spus si nu am fost eu pe faza?Si cum de te-ai hotarat la ceza sau asha a hotarat doctorul?
Hai ca numai e mult 1 sapt numai ca mi se pare asha de aiurea sa astepti sa sa tot astepti.E stresant rau.
Aelita CA DE OBICEI TU ESTI O BOMBONICA DE FATA.NU ITI LASI NICI O SURATA NEBAGATA IN SEAMA SAU NEANCURAJATA.Si cand ma gandesc cam ce hal de program ai cu pepusica mica nu pot sa zic decat ca esti extraordinara.

38+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput