PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mirrha Banuiesc ca doctorul a dat procentul asta strict pentru cazul meu. Ma gandesc ca la fiecare e altfel. Faza e ca Alex a fost destul de mare si desi am avut o zi intreaga contractii in urma inducerii nasterii, el nu a coborat deloc si nici eu nu m-am dilatat mai mult de 3 cm. Poate e ceva cu mine, nu am inteles nici in ziua de azi care e cauza exacta. Doctorul cred ca se astepta sa ajung la cezariana ca de la bun inceput mi-a spus ca o sa fie un " long, long labor". Sti si tu cum sunt medicii de pe aici ca nu-ti spun tie numai ce considera ei ca tr spus in rest tine de meseria lor si stiu ei ce tr sa faca. Eu sunt convinsa ca a incercat tot ce a putut ca sa nasc natural, dar nu a fost sa fie. Astept a doua sarcina poate o sa am mai mult noroc ca tare imi e urata taietura asta de sub burta si acum cand o vad.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

neata mamici si bebici!

lucians, am vazut filmuletzele, sunt super; intradevar este si joaca preferata a lui Darius si e fascinat si de oglinda. Lui ii mai place la baitza, sa dea din picioruse si din manutze si ii mai pun o ratzusca si un pestisor acolo pe carele inhatza si le roade si rade copios cand apas eu pe ele si piuie.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Riana, fetita lui Ralu80

- pt 6 lunisoare

Maria, fetita lui Taty

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricica spune:

buna fetelor!nu ma baga si pe mine nimeni in seama?cit ceiut beau bebeii vostri? al meu bea 300 ml pe zi! e mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE PT RIANA SI MARIA

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by dariana

lucians, am vazut filmuletzele, sunt super; intradevar este si joaca preferata a lui Darius si e fascinat si de oglinda. Lui ii mai place la baitza, sa dea din picioruse si din manutze si ii mai pun o ratzusca si un pestisor acolo pe carele inhatza si le roade si rade copios cand apas eu pe ele si piuie.

Dariana si Darius (30.07.2006)

.V-as trimite sa vedeti ce face ea la baie dar cum aici fi'mea se rusineaza ca i se vede" budulanca",incercam sa va aratam alte preocupari off bathroom

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor,

ma poate ajuta vreuna dintre voi cu telefonului Elizei. Pls. Merci.

Sabina

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna dimineata la fete si bebei!
assa incearca sa-i pui un pic de lamaie in legume sau o lingura de iaurt natural sau cereale sau lapte! la noi a functionat!
miti problema e ca eu ieri cu legumele chiar n-am fortat-o ca stiu din experienta () ca daca o fortez vomita! s-o fi inecat cu ceva, nu stiu, era foarte vesela dupa zici ca cine stie ce isprava facuse!
LA MUTE LUNI SARBATORITILOR!
sa aveti o zi buna!
aaaa.... am o idee: ce-ar fi daca am pune fiecare meniurile bebeilor, cat mai multe, ne mai inspiram si noi!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

aricica parerea mea e ca e foarte mult! sa vedem ce spun si fetele!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Miti, Anasia, Andreea, Adelapop, Gabitza
Adelapop nu-i carte, e panoul de la un premergator multifunctional. Uite-l www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=61763" target="_blank">aici. Si nu sta inca nesprijinita in fundulet. Doar in fotoliu sta bine in pozitia asta.
Gabitza dementiala ca de obicei Dariutza. Filmuletul cu oglinda e SUPER SUPER SUPER. M-am inmuiat toata.
Oanaalex avem pe prima pagina la linkuri utile "consistenta alimentelor". Din pacate, nu-i varianta tradusa. O sa incerc eu s-o trimit pe mail-ul comun pe parcursul zilei de azi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput