PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

MITI2004-inseamna ca m am pacalit?I am luat un premergator de la MiniBlue cu fel de fel de jucarele si muzicute...incerc maine s o pun in el.Doctori daca am intrebat unii au spus ca s o pun in momentul in care sta bine in funduletz, altii ca dupa 10 luni e indicat(parca n au invatat toti aceeasi carte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Mai toti bb-ii adora http://www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070201&ctime=123137"joaca asta[/url] ?Fi'mea e disperata cand o lasi sa te traga de par.Noroc ca lui barbati'miu nu-i pasa daca mai ramane cu ceva din el.Daca fata-i fericita,e

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

oanaalex-sunt cazuta in cap-nu i nimic imi revin-aceeasi problema am avut o si noi-dormea numai pe partea dreapta-dar nu a ramas capul turtit-cred ca mai degraba eu il am turtit ,dar in interior

Mergi la inceput

gabitza daca mai esti deschide messenger-ul putin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Mai toti bb-ii adora www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070201&ctime=123137" target="_blank">joaca asta ?Fi'mea e disperata cand o lasi sa te traga de par.Noroc ca lui barbati'miu nu-i pasa daca mai ramane cu ceva din el.Daca fata-i fericita,e

Acum se vede mai bine.Ora tarzie e de vina.Al-3-lea filmuletz il atasez maine,caci imi apare ca-n 1h56'il uploadeaza.Si sincer... sunt obo.Va pup.Noapte buna!

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

doamne lucians am vazut ambele filmulete, a pur si simplu o scumpica nazdravana, exact asa face si Alex, ma refer la sunete mai ales. O bombonica de fetita !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Misimica,imi pare rau,dar nu pot deschide mess-ul caci al meu calculator e virusat si face figuri

5-6 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

doamne lucians am vazut ambele filmulete, a pur si simplu o scumpica nazdravana, exact asa face si Alex, ma refer la sunete mai ales. O bombonica de fetita !

cat mai multi.Si io-ti admir Cosminelu'si la ciresele si aici,in our garden

5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by anasia

oanaalex, ramoon, v-am vazut puiutii, sunt tare dragalasi!
off topic, mamaluidavid, am vazut ca esti si pe supereva, cum te-ai inscris ca mie tot regulile lor imi apar, chiar daca dau acord?
ani_nutu, cel mai rau pot aparea colicii si voma, dar se poate sa nu fie nimic; la noi au fost colicii;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Anasia acum cateva luni cand s-a infiintat forumul a fost un anunt aici pe DC cum ca cei care vor sa aibe acelasi nick si pe Supereva sa intre in luna aceea.Cei care nu au intrat in decursul acelei luni trebuie sa se inregistreze cu alt nick.
Merg sa citesc ce ati amai scris,tare fetele

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Lucians, am vazut si eu filmuletele Si Agatha mea se distreaza de numa-numa la oglinda, are un ris asa, intr-o parte, si niste ochi de parc-ar zice, hehe, ce-i si cu smecheria asta aici

Miti, multumesc de incurajare. Intr-un fel a fost bine pentru voi ca ati mers acasa cit era Alex micut. Ma gindesc ca daca e mai mare doarme mai greu, vrea sa se miste, sa mearga, sau poate o sa mai aiba anxietatea asta fata de straini (si atunci ne-am aranjat, ca a mea pina nu scoala tot blocu nu se lasa )

Oanaalex, am citit in urma ca ai avut o nastere ca a mea: posttermen, inducere, cezariana + necaz ca n-am nascut cum voiam... Doctora mi-a spus ca pot naste natural a doua oara daca va fi peste 2 ani. Ce inseamna procentul de 70% pe care ti l-au dat tie? Adica atitea femei cu prima nastere cezariana reusesc sa nasca natural a doua oara?

Fetele, citesc ca sinteti necajite cu siluetele bbilor. A mea a iesit rau din grafic de are 8700, deci nu-i comparati cu a mea (care pina mai deunazi sugea la greu noaptea din ora-n ora...)

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput