PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 17

oanaalex spune:
Mirrha Banuiesc ca doctorul a dat procentul asta strict pentru cazul meu. Ma gandesc ca la fiecare e altfel. Faza e ca Alex a fost destul de mare si desi am avut o zi intreaga contractii in urma inducerii nasterii, el nu a coborat deloc si nici eu nu m-am dilatat mai mult de 3 cm. Poate e ceva cu mine, nu am inteles nici in ziua de azi care e cauza exacta. Doctorul cred ca se astepta sa ajung la cezariana ca de la bun inceput mi-a spus ca o sa fie un " long, long labor". Sti si tu cum sunt medicii de pe aici ca nu-ti spun tie numai ce considera ei ca tr spus in rest tine de meseria lor si stiu ei ce tr sa faca. Eu sunt convinsa ca a incercat tot ce a putut ca sa nasc natural, dar nu a fost sa fie. Astept a doua sarcina poate o sa am mai mult noroc ca tare imi e urata taietura asta de sub burta si acum cand o vad.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

dariana spune:
neata mamici si bebici!
lucians, am vazut filmuletzele, sunt super; intradevar este si joaca preferata a lui Darius si e fascinat si de oglinda. Lui ii mai place la baitza, sa dea din picioruse si din manutze si ii mai pun o ratzusca si un pestisor acolo pe carele inhatza si le roade si rade copios cand apas eu pe ele si piuie.
Dariana si Darius (30.07.2006)

maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Riana, fetita lui Ralu80
- pt 6 lunisoare
Maria, fetita lui Taty
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Mary de
Darius-Theodor (14.07.2006)

aricica spune:
buna fetelor!nu ma baga si pe mine nimeni in seama?cit ceiut beau bebeii vostri? al meu bea 300 ml pe zi! e mult?

lucians spune:
quote:
Originally posted by dariana
lucians, am vazut filmuletzele, sunt super; intradevar este si joaca preferata a lui Darius si e fascinat si de oglinda. Lui ii mai place la baitza, sa dea din picioruse si din manutze si ii mai pun o ratzusca si un pestisor acolo pe carele inhatza si le roade si rade copios cand apas eu pe ele si piuie.
Dariana si Darius (30.07.2006)

Gabitza

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Sabana spune:
Buna dimineata fetelor,
ma poate ajuta vreuna dintre voi cu telefonului Elizei. Pls. Merci.
Sabina
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com

alina2006 spune:
buna dimineata la fete si bebei!
assa incearca sa-i pui un pic de lamaie in legume sau o lingura de iaurt natural sau cereale sau lapte! la noi a functionat!
miti problema e ca eu ieri cu legumele chiar n-am fortat-o ca stiu din experienta () ca daca o fortez vomita! s-o fi inecat cu ceva, nu stiu, era foarte vesela dupa zici ca cine stie ce isprava facuse!
LA MUTE LUNI SARBATORITILOR!
sa aveti o zi buna!
aaaa.... am o idee: ce-ar fi daca am pune fiecare meniurile bebeilor, cat mai multe, ne mai inspiram si noi!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

alina2006 spune:
aricica parerea mea e ca e foarte mult! sa vedem ce spun si fetele!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Tweety7 spune:
Miti, Anasia, Andreea, Adelapop, Gabitza
Adelapop nu-i carte, e panoul de la un premergator multifunctional. Uite-l www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=61763" target="_blank">aici. Si nu sta inca nesprijinita in fundulet. Doar in fotoliu sta bine in pozitia asta.
Gabitza dementiala ca de obicei Dariutza. Filmuletul cu oglinda e SUPER SUPER SUPER. M-am inmuiat toata.
Oanaalex avem pe prima pagina la linkuri utile "consistenta alimentelor". Din pacate, nu-i varianta tradusa. O sa incerc eu s-o trimit pe mail-ul comun pe parcursul zilei de azi.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!