PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
bulinuta27 spune:
neata fetele...
azi sunt cu fundul in sus...va anunt de pe acum
...asa le-am zis si colegilor cand am intrat si s-au tavalit de ras ![]()
angelli esti mortala cu red bull cu cafea ![]()
oanaalex si bulinel mai are capul urosr turtit pe o parte dar parca nu asa rau cum era acum cateva luni...sper sa-si revina de tot...
adelapop asa te vreau 
alina eu am discutat cu un dr chirurg ortoped de la budimex (din cate stiu eu este unul din cei mai buni dr in domeniu - dr Sechelii) si dansul mi-a explicat foarte clar ca asta - premergatorul - este cea mai proasta inventie ptr ca ii strica coloana vertebrala asta una si a doua daca exista o mica problema la bazin - chiar daca nu se vede - asta o agraveaza si duce la lucruri foarte urate...mi-a spus sa nu-l pun niciodata in eldesi bulinel nu are nici un fel de problema...voi faceti cum vreti si nu va suparati ca v-am spus asta dar simteam nevoia sa va zic si voua un lucru care mie mi s-a parut important 
aricica si mie mi se pare ca bea mult ceai
fetele va pup ca am treaba la greu si chef ioc...mai sunt si suparata pe ei de altfel ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by andreea25
intrebare intrebatoare: ati dat la bbei carne de vita? pana acu' i am dat de pui dar as vrea sa incerc sa i dau si putin de vita.e prea devreme?
am uitat sa felicit si eu sarbatoritzii de azi: la multe lunute! sa cresteti mari , sanatosi si mancaciosi!
pup fetele si revin ca nu am vizionat inca pozele!
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +
Vladimir mananca o zi pui, o zi vitel, o zi galbenus de ou, o zi ficat de pui. Si ii plac toate!
Eu zic daca pediatra iti da liber sa ii dai. Uite de ex noua ne-a zis si pediatra lui si cea de la euroclinic sa ii dau de acum abranzica de vaci din comert. si iaurt. si ii dau, ii place !
Legat de biscuiti tot sunt tare nedumerita. Pe unii scrie ca de la 6 luni pe altii de la 8 luni. Am intrebat pediatrele si amandoua mi-au zis sa ii dau ca nu cred ca ar fi probleme. Le-am zis ca i-am dat de pe la 4 luni din cand in cand si mi-au zis ca nu cred sa fie probleme. Si apoi vorbeam cu maicamea ca ea nu stia ce e glutenul si ca pe vremea noastra nu erau cereale si ne dadeau numai biscuiti trditionali. Una peste alta azi o sa-i dau un biscuite de la nestle sa il suga si el.
Va zic impresii.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
alina2006 spune:
buli bineinteles ca nu m-am suparat, suntem aici sa impartim informatii si pareri nu sa ne certam! multumesc pt gandurile bune!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
alisaa spune:
salut mamici
am si eu nevoie de o informatie , stie cineva unde gasesc si eu mobila de bebe? vreau neaparat un patut care se leagana ...
david al meu nu vrea sa doarma ziua decat leganat pe picioare si cum il dau jos cum se trezeste...
credeti ca asi gasi ceva de genul acesta.
Tweety7 spune:
Aricica si eu zic ca-i mult. Clara nu bea alte lichide in afara de lapte. Am incercat si eu cu ceai, respectiv apa, dar n-a vrut nici una, nici alta. Am dedus ca nu-i trebuie, fiindca nu da semne de deshidratare. Am citit tot aici pe forum ca ar putea avea efecte dezastruoase administrarea unei cantitati prea mare de ceai. Scrie-ne si tu mai mult. Papa san sau formula, puiu tau? Cat e de mare? Cum il cheama? e.t.c.
pentru:
domnisoara Riana, a lui Ralu80
domnisoara Maria, a lui Taty
Ia ghiciti ce-a facut fiica-mea la ora 4:30 in dimineata asta... L-a strigat pe tac-su, clar si raspicat: TATA. L-am trezit s-o auda. ![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
adelapop spune:
wooowww simona
dupa cum se vede fi-mea e printre cei mai grasi 

la mine ai pus fff bine greutatea. azi iar nu vrea sa manance...nimic. o fi dupa vaccinul de ieri??
ee asta e - vedem la pranz
neata fetele si haideti la o coffeeee
scumpei
Bianca Maria
bulinuta27 spune:
alina 
alisaa uite aici ceva http://www. babycomfort .ro/index.php?cmd=show_product&id=502 ...inlatura tu pauzele
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
adela am terminat cafeaua si tot sunt ![]()
Poze
alisaa spune:
bulinuta27 saru'mana sper sa gasesc ca altfel cred ca o sa fac niste muschi la picioare....![]()
adelapop spune:
dariana suna misto reteta lui lucians
eu nu m-am incumetat inca sa ii dau vita ca am fiert vreo trei ore la o bucatica mica de carne si tot nu mi-a placut cat de maole era si i-am dat tot pui
o sa incerc sa aflu care parte de vita fierbe mai usor sa ii au printesei
sau ma gandeam cand facem tnoi sa fierbem impreuna si sa le separ cand le condimentez
dari sta foarte bine cu greutatea, distanteaza-i mesle si nu te mai stresa - tu chiar nu ai de ce
oonaalex noi nu avem capul turtit (in spate parca nu mai este la fel de rotund ca la inceput dar nu s vede urat si oriucmaolo ii creste parul)
assa tot secretul consta in a nu-l forta si a nu te stresa tu. mai stai cateva zile si incerca din nou. si nu incerca sa ii dai prea mult din prima - trebuie mai intai sa se obisnuiasca cu gustul. 
miti asa a zis si dr sa tin in fundulet cat rezista ea. ha ha ha si bianca vine in fatza cand oboseste
eu ii fac masaj la spate dupa baitza
multumesc pentru incurajari - redevin eu diva. acum ce sa zic nu prea stiu cum e cu laptele dupa ce o diversifici ca ea practic papa trei mese de solide pe zi si lapte dimineata si seara
iar acum nici nu prea mai am si dimineata si seara, si ii dau uneori si lapte praf.
voi dati unt bebeilor dupa 6 luni??? noua ne-a recomandat si m-as incumeta sa ii fac azi c iese mai gustos piureul
scumpei
Bianca Maria