PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetele pe mine ma omoara Patricia cu scrasnitul din dinti e singurul sunet care efectiv ma zgarie pe creier si ma face sa imi ies din minti.
Stiu ca nu am ce sa ii fac si mai stiu ca e normal si ca o sa treaca,si David a trecut prin faza asta dar simteam si eu nevoia sa ma racoresc,astazi TOATA ziua cat a fost treaza ma tinut numai in scartaieli ,acum doarme ce bine e
Avem si o veste buna,alergia nu a fost de la tofu,bubitele au trecut,am reintrodus tofu de cateva zile si nu avem probleme
Ma duc sa ma apuc de cina,imediat o sa se trezeasca si ma enerveaza din nou cu scrasnitul de nu mai am chef de nimic
sarbatoritilor

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

alisaa am vazut ceva de genul asta la tamila ( cred ca se numeste ) ...e un magazin de mobila in ghencea si au si pt bebei, eu de acolo am luat patutul si aveau si din acelea care se leagana, parca era vreo 6-7 mil, cred nu sunt sigura!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Riana

Maria

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Pai nu se mai inscrie nimeni in clubul siluetilor? Hai, ca stiu ca mai sunteti!
Andreea25, voi inca nu aveti 6 luni asa ca o sa trec o greutate aproximativa pt cat va avea la 6 luni. Eu cred ca 6.400, ce zici?(Daca acuma are 6.200) - asta ca sa fie mai relevanta listutza

Fete - greutate la 6 luni

Fetita lui Geliza 5.500
Fetita lui Alina2006 6.400
Fetita lui Andreea25 6.400
Fetita lui Ramoon 6.600
Fetita lui Simonau 6.750
Fetita lui Adelapop 6.860
Fetita lui misimica 7.000

La cererea lui Dariana facem si listuta de baietei -doar ca am gasit mai putine date la baieti. Bulinel oare ce greutate are la 6 luni

Baieti - greutate 6 luni

Baietelul lui Maryion 6.600
Baietelul Darianei 7.100
Baietelul lui Oncicu 7.300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cu placere Sabana si multumim.

Alisaa patutz care se leagana am luat de la Sortem ( au magazin de mobila langa Unirea), iti trimit o poza sa vezi. Are un sistem de parghii si se leagana dar daca vrei sa nu se mai legene se strang niste suruburi.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

adelapop, asa e, dar eu ma gandeam ca e baiat, de aia as vrea sa aiba maimult si ma stresez ca eu sunt f mica de statura si nu as vrea sa semene cu mine,acum are 67 cm.

aricica, mie mi se pare enorm comparativ cucate lichide bea darius pe zi, dar stii ca nu e bine sa compari, eu zic mai bine sa intrebi medicul, poate al tau o fi mai maricel, poate papa si mai bine si i-o fi seta puiutzului

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

dariana 47 sau 74 cm?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

simonaU bulinel avea 8030 la 6 luni dar sa nu uitam de unde a plecat ...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la cafeluta/capuccino/ceai in .

Cam greu mai reusesc sa ma mobilizez ..
dar tare mi-ati lipsit ..
Ieri dimineata am fost in bucatarie...
asa ca am lipsit de aici ..dar mi-am baut tot cu gindul la voi.
Am facut ceva bunatati: "mere in halat" si placintzele cu brinza ..o bunatate ... .
De cind mi-am luat robotzel parca mi-e mai mare dragul sa mai fac cite ceva ..
si asa imi mai indulcesc si eu sotziorul
Asa ca : ia poftiti voi si cite o placintutza linga ..ca "merele in halat" s-au cam terminat.

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Salut fetele... dupa 2 zile in care n-am fost om...dar slava D-lui acum sunt mai bine, la fel si Mihaitza...

Tare ati mai fost, ca de-o ora citesc si-abia acum am razbit...

Riana si Maria

Anasia cu intarziere , sa fii sanatoasa si norocoasa...

si pentru sarbatoritii de ieri si de alaltaieri...

Mai gagici, am vazut ca ati facut listutza cu "siluietzii"...dar grasuneilor nu facem ??? fetele care stiti...pliiiiiiiiiiiizzz...Noi cred ca suntem lideri: Mihaitza la 5 si 2 sapt. are 9.200 g si 73 cm

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput