Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 20

DiaB spune:
A auzit careva de magazinul Barza? Sau de produsele MAG England? Daca da, ce parere aveti?
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

scumpik_lui spune:
proba
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/62043/ticker2.png" border="0">
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Sephora spune:
Ai pus Eloise link cu wrap-ul ca eu nu-l gasesc,am orbul gaini sau nu l-ai pus?Mercic
Eu nu cunosc produsele,poate am vazut dar nu le stiu dupa firma.De barza am auzit ot pe aici,o sa-ti raspunda fetele.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

Sephora spune:
M-a duc si eu la nana ca nu se mai poate,ce bine ca maine vine mama.Mai respir si eu un pic.
Pupici si notte
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

scumpik_lui spune:
Sephora nu vrei sa-mi spui de ce te-ai umplut de spume, nu?
_
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

scumpik_lui spune:
Nu vrea sa ne zica...
Noapte buna la toate bucuriile! Ma duc si io la nani
_

Hazul spune:
Mii de multumiri tuturor celor care ne-au raspuns. Imi cer scuze ca nu va nominalizez, dar imi scrisesem numele pe un doc. si cand sa dau copy, l-am deletat
Maimutzica mea mananca acum cam la 3-4 h in timpul zilei si 150ml. , dar uneori refuza pur si simplu, de aceea m-am cam panicat. Asa nu e slabutza, are 6.535 la 3 luni jum. Si am mai avut o problema. Eu am pierdut laptele si i-am dat din ala de la congelator pe care l-am inghetzat in prima luna cand aveam din belsug. Cred ca nu i-a placut, ori o fi asociat ea gustul cu colicile, ca 2 zile a inceput iar sa se stranga toata si sa o doara burtica. Am crezut ca o iau razna. Multumesc insa la DD ca am intrerupt laptele si i-am dat din nou lapte praf, si si-a revenit. Acum stiu eu? Poate o fi doar un fix de-al meu, dar ...cine stie?
Multumim inca o data si va dorim bebelusi sanatosi la toata lumea , ca frumosi sunt
Hazulde Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Monique_new spune:
Buna dimineata si haideti la .Fata mea zici ca are ceas desteptator ...la 6.30 fix se trezeste
Ma duc sa citesc din urma.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

GETY spune:
BUNA DIMINEATA SI DE LA NOI!
Monique_new, mi se pare ca si cand eram la gravidutze, tot tu erai prima, nu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA