Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

A auzit careva de magazinul Barza? Sau de produsele MAG England? Daca da, ce parere aveti?

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

proba

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/62043/ticker2.png" border="0">
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ai pus Eloise link cu wrap-ul ca eu nu-l gasesc,am orbul gaini sau nu l-ai pus?Mercic

Eu nu cunosc produsele,poate am vazut dar nu le stiu dupa firma.De barza am auzit ot pe aici,o sa-ti raspunda fetele.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

M-a duc si eu la nana ca nu se mai poate,ce bine ca maine vine mama.Mai respir si eu un pic.

Pupici si notte

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Sephora nu vrei sa-mi spui de ce te-ai umplut de spume, nu?

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Da, Sephora, care-i buba?

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Nu vrea sa ne zica...

Noapte buna la toate bucuriile! Ma duc si io la nani

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Mii de multumiri tuturor celor care ne-au raspuns. Imi cer scuze ca nu va nominalizez, dar imi scrisesem numele pe un doc. si cand sa dau copy, l-am deletat
Maimutzica mea mananca acum cam la 3-4 h in timpul zilei si 150ml. , dar uneori refuza pur si simplu, de aceea m-am cam panicat. Asa nu e slabutza, are 6.535 la 3 luni jum. Si am mai avut o problema. Eu am pierdut laptele si i-am dat din ala de la congelator pe care l-am inghetzat in prima luna cand aveam din belsug. Cred ca nu i-a placut, ori o fi asociat ea gustul cu colicile, ca 2 zile a inceput iar sa se stranga toata si sa o doara burtica. Am crezut ca o iau razna. Multumesc insa la DD ca am intrerupt laptele si i-am dat din nou lapte praf, si si-a revenit. Acum stiu eu? Poate o fi doar un fix de-al meu, dar ...cine stie?
Multumim inca o data si va dorim bebelusi sanatosi la toata lumea , ca frumosi sunt

Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si haideti la .Fata mea zici ca are ceas desteptator ...la 6.30 fix se trezesteMa duc sa citesc din urma.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

BUNA DIMINEATA SI DE LA NOI!
Monique_new, mi se pare ca si cand eram la gravidutze, tot tu erai prima, nu?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput