Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vreau si eu parola de la mailul comun, please. ca vreau si eu wrap, please...
Scumpik - asa face si Vladut de cateva zile. Eu obisnuiam sa-l pun pe masa de la bucatarie in timp ce sapalam vasele sau gateam (ei, asta mai rar), dar acum, de cand e o rama, nu mai pot, ca mi-i frica intr-un moment de neatentie de-al meu sa nu cumva sa cada jos din balansoar si implicit de pe masa. Doamne fereste!
Usorlili - multumesc. Lasa tu frica, o sa vezi ce bine o sa te simti, nici n-o sa observi ca s-au schimbat parintii tai, totusi 2 ani nu-i atat de mult
Sephora - am citit ca se dizolva un pliculet in jumatate pahar de apa. Ii bag jumatate de pahar cu seringa?Of, nu cred ca ma descurc. Totusi ce ti s-a intamplat de erai asa nervoasa?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Ionica, incearca piure de prune (special de copii). Ce bine ca te muti in Europa!

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise - si wrap-ul asta pare destul de complicat de imbracat. Am incercat sa-i dau de urma cu privirea dar n-am reusit, parca-i labirint.
Azi iar am fost colicosi. Of ca nu se mai termina odata colicii astia. Maine imi iau zi libera...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Ia uitati-va cum l-am gasit pe fi-miu ieri in scoica (4 buc) si imbrobodit (2 buc)

Hi, hi, hi...pregateste-ti spatele, ca se pare ca nu mai ai mult... Si o sa ai nevoie de el... De spate ...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by usorlili

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Ia uitati-va cum l-am gasit pe fi-miu ieri in scoica (4 buc) si imbrobodit (2 buc)

Hi, hi, hi...pregateste-ti spatele, ca se pare ca nu mai ai mult... Si o sa ai nevoie de el... De spate ...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

da asa este!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici?

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Ionica si Scumpik, eu am ajuns la 60 de kg. Trebuie sa mai slabesc macar 3-5 kg ca sa fiu ca inainte. Dinpacate ce ma enerveaza nu e ata faza cu kg cat noua forma (de butoias) capatata.

Despre alimentatia la bb am vazut si eu ca sunt mult discrepante. Pana la urma cred ac e la bunul simt. Nici eu nu vreau sa-i dau biscuiti desi soacra-mea insista. dar asta e alegerea fiecarei mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cristina eu am dizolvat in cam 3 ml de ceai.Citisem niste chestii pe ici pe colo care m-au ofticat,dar mi-a trecut.

Nu stiu ce are baietelul meu,azi s-a trezit din somn de vreo cateva ori plangand,parca ar visa urat,l-ar deranja ceva.Da urlete nene si nici nu se potoleste usor

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cata14

Ionica si Scumpik, eu am ajuns la 60 de kg. Trebuie sa mai slabesc macar 3-5 kg ca sa fiu ca inainte. Dinpacate ce ma enerveaza nu e ata faza cu kg cat noua forma (de butoias) capatata.

Da-ne si noua reteta...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu azi mi-am comandat niste haine de la promode erau in reduceri si trebuia sa m-a masor in talie sa vad unde m-a incadrez (nu ca n-as stii ca la balene) mama sa mor 95 cm eu care aveam 73 cm.Asa ca sunt distusa in ce hal am ajuns!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput