Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana,ai stat pe aproape. Cumanatul meu si cu prietena au stat la Marabout, noi am stat la Melia El Mouradi Palace.Am fost impreuna in vacanta cu cumnatul, dar el cu prietena au stat la hotel separat si plaja separata si ieseam toti seara la o terasa dar in rest prea putin am stat impreuna, doar printre concediu era si luna de miere si nu era sa ne facem toti patru impreuna luna de miere, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by kitzy

noi am stat la Melia El Mouradi Palace.

Exact la asta am stat si noi. Mie mi-a placut, iar piscina lor m-a dat gata cu totul, era superba. Voi cu ce impresii ati ramas?

Oana, bine ca m-ai avertizat, o sa-l caut pe ala in sticlutza alba. Si subscriu, chiar ca esti tare Giova sa primesti un parfum si sa n-ai curiozitatea sa-l desfaci.

Cat despre data nuntii, eu am ales luna iulie pentru ca noi in iulie ne-am cunoscut. Ziua am ales-o dupa alte criterii, dar imi place ca a picat intr-un 15. Ei saracii stiau de postul asta, dar stiau ca dureaza mai putin, dar cica anul asta are legatura cu Pastele, ca-i f. devreme si de aceea e mai lung si postul asta. Preotul le-a zis ca le cere dispensa, dar nu vrea mireasa sa se casa in post. Pacat ca nu v-ati putut casa si voi cand ati vrut din cauza postului astuia, dar vezi partea buna a lucrurilor: asa va aniversati si ziua in care v-ati cunoscut si ziua in care v-ati casatorit. Si un motiv in plus de sarbatorire e intotdeauna bine venit, nu? .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alynutza, am ramas cu impresii bune, totul bine si frumos, piscina intr-adevar arata super, dar n-am facut baita in ea
Ne-am gandit ca nu venim la mare ca sa facem baie in piscinacu toate ca arata foarte ispititor dar si la caldura care era afara cred ca muream acolo langa piscina
Pe malul marii sub umbrelutza era cel mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

quote:
Originally posted by kitzy

noi am stat la Melia El Mouradi Palace.

dar vezi partea buna a lucrurilor: asa va aniversati si ziua in care v-ati cunoscut si ziua in care v-ati casatorit. Si un motiv in plus de sarbatorire e intotdeauna bine venit, nu? .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

...noi asa ne bucurasem ca ziua noastra pica tocmai sambata...iti dai seama ca era pur si simplu noroc...cate sanse e sa se intample asta?
...oricum vezi cum se inmultesc cadourile, unu de aniversare...altul in ziua casatoriei
Sotul dupa nunta mi-a zis ca el crede ca de acum in colo o sa aniversam doar data casatoriei....si i-am spus ca atata timp cat e casatorit cu mine le aniversam pe amndoua...daca nu putem divorta si nu mai aniversam nimic
...glumeam normal! Da tot ca mine e pana la urma!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by ooana

Sotul dupa nunta mi-a zis ca el crede ca de acum in colo o sa aniversam doar data casatoriei....si i-am spus ca atata timp cat e casatorit cu mine le aniversam pe amndoua...daca nu putem divorta si nu mai aniversam nimic
...glumeam normal! Da tot ca mine e pana la urma!

Asa a zis si al meu, ca spera ca nu mai aniversam si casatoria si ziua cand ne-am cunoscut... asta s-o creada el.
Da, ai dreptate, erau sanse mici sa va pice ziua exact intr-o sambata. Pe mine de aia nu m-a tentat, pentru ca nu pica intr-o sambata. Ce sa si faci cu toate posturile astea...

kitzy noi am impacat si capra si varza, adica dimineata mergeam la plaja la mare si dupa-masa la piscina, pur si simplu nu as fi rezistat sa nu intru in ea, a fost cea mai cea piscina in care m-am balacit pana acum (pe langa frumusete, curatenie si ca stralucea asa frumos si albastru in soare, apa era absolut perfecta, nici prea calda, nici prea rece, nu-ti mai venea sa iesi din ea). Dar musai sa recunosc: si de Mediterana m-am indragostit iremediabil...

[font=Comic Sans MS]Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

[red]Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Salutari la gagix!!

ca sa fiu si eu in tema ...la soacra ma abtin ca are momente cand e ok..si momente cand imi vine sa........iar acum, de 1&8 martie...cred ca ne vom rezuma la martisor + floare ....

iar cu parfumurile...hmm....nici eu nu rezist sa nu desfac un parfum, atunci cand il primesc...drept pt care am pe toaleta...
Light Blue, Kenzo (ala cu floarea inauntru), Emotion (Laura Biagiotti), Aqua nu stiu cum (nu e di Gio), Angel, Bvlgari - Omnia Crystalline (Bulgari), Lancome Miracle (Lancome).....o mostra de organza si un dolce vita - pe care le tin bibelou in vitrina ...si piesa de rezistenta cu care ma dau la fiecare ocazie speciala - EDEN de la Cacharel. (si cat m-am tinut sa ma dau la nunta cu el...si, evident ca am uitat...si nici nu mai stiu cu ce m-am dat...mi-aduc aminte ca m-a mai aranjat Nasha putin si m-a mai parfumat ea cu ceva...)...halal mireasa...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai daca miroase cam la fel cu D&G, ce rost are sa-l desfac?
Mai astept sa mai termin din ele, sa nu expire....

Cum e in Tunisia fetele? e lux? servire ca lumea?
se poate compara cu Antalya?
Noi nu stim unde sa mergem anul asta...suntem in pana de idei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca am dat startul la parfumuri
Tot e mai bine sa discutam de ele decat de soacre.Parerea mea!

Eu la nunta nici nu mai stiu cu ce parfum m-am dat, de fapt sora-mea m-a parfumat ca de aiurita ce eram cred ca ieseam din casa neparfumata.Ce mireasa mai e si aia daca nu are un iz de parfum in jurul ei?
Oricum stiu ca era ceva ce mirosea frumos dar si sa ma impuscati si nu stiu cu ce m-a dat

Acuma sunt foarte curioasa cu ce parfum o sa ma bucure sotziorul cand o sa vina cu el acasa

Si ca tot povesteati de floacoane sigilate de parfum, nici eu nu rezist sa nu desfac un parfum pe care-l primesc, tu cat am mai multe cu atat mai bine le folosesc pe toate(nu deodata)

Mergi la inceput

Giova, nu stiu sa-ti zic daca Tunisia se compara cu Antalya, pt ca n-am fost in Antalya, dar din Tunisa am ramas cu imprestii foarte bune, acuma depinde si in ce statiune mergi, noi am fost in Port El Kantaui, la un hotel de 5 stele, (cam 3-4 stele la noi) si era plasat intr-un cartier rezidential, unde erau numai vile, dar mai erau hoteluri si in alte parti, mai in centru dar dupa parerea mea era foarte aglomerat pe acolo si galagie si case k la tigani, deci noi am nimerit bine si camerele erau curate si servirea f buna, mancarea la fel, plaja o curatau zilnic, apa curata, curat si frumos peste tot, am ramas placut impresionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple]Salutari la gagix!!

Aqua nu stiu cum (nu e di Gio),

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

e cumva Davidoff...o sticluta mai ovala asa si roz inchis?

Eu am o problema cu parfumurile, adika nu ma dau decat cu 1 singur fel pentru ca am impresia ca de la Organza ramane mirosul impregnat in haine (chiar daca nu obisnuiesc sa dau pe haine) iar cand deschid dulapul simt miros de parfum...si ca sa nu risc vreo "combinatie letala accidentala" folosesc doar un singur parfum...asa ca am ajuns ca lumea ma stie dupa parfum
Daca merg seara undeva ma mai dau si cu alt parfum cateodata...in rest le schimb pe sezoane iarna - primavara - vara

Gio...Tunisia e super...ai sa auzi si pareri pro si contra...asta depinde de hotelul pe care il nimeresti...mie mi-a placut tare si da, se paote compara cu Antalya...si la pret si la servicii...dar daca te hotarasti sa mergi, atunci e mai bine sa mergi unde au fost si altii sa nu risti sa te trezesti acolo cu cine stie ce surprize...hotelul la care am fost noi avea 4 stele si am fost super multumiti...in aceeasi perioada alti prieteni au fost la 5 stele si au zis ca pentru ei Tunisia nu mai exsita ca destinatie de vacanta!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput