Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu stiu inca si nici n-am preferinta, doar sa fie ceva fresh, nu suport parfumurile dulci
Mie imi place fff mult Dune de Christian Dior, dar e un parfum mai potrivit seara si mie imi acum imi trebuie ceva de zi cu zi si Dune inca mai am un pic si mai trag de el sa nu se termine, si-asa nu-l folosesc prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Nu stiu inca si nici n-am preferinta, doar sa fie ceva fresh, nu suport parfumurile dulci
Mie imi place fff mult Dune de Christian Dior, dar e un parfum mai potrivit seara si mie imi acum imi trebuie ceva de zi cu zi si Dune inca mai am un pic si mai trag de el sa nu se termine, si-asa nu-l folosesc prea des.

...o recomandare L'eau par Kenzo (vara sunt innebunita dupa el) sau Pure Poison de la Dior (asta e o noua descoperire)

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A mea pot sa spiun ca e o semi-sorpie.
Oana ai dreptate cu cadourile. Pacat ca ziua soacra-mi e prima, asa ca la anul nu-i iau nimic. M-am scos elegant.
Eu chiar nu o sun de 8 martie, eu nu o sun de fel. cand o suna Clau odata/sapt. vorbesc si eu cu ea si atat. Cand suna ea e sarbatoare...asa sa vedeti ce soacra am...are bani dar e zgarcita rau de tot.

Kitzy sa inteleg ca-ti plac parfumurile dulci? Clau are Dune, dar e dulce pt. gusturile noastre.
Ultimul achizitionat e Light Blue de la D&G. Mai am inca vreo 2, Davidoff e foarte fresh si-l folosesc vara mai ales si Issey Miake, care de cand am ramas nu-mi mai place.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Neata!!!!!!!!
Dau la toata lumea. Sper sa fiu inaintea Alynutzei azi....

Giova, Dune e singurul parfum mai dulce care imi place, in rest imi plac cele fresh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
kitzy mersi de cafea, mi-ai luat-o inainte azi .
Si mie imi place Dune, dar preferatul meu e XS de la Paco Rabanne. Acum am 212 de la Carolina Herrera (cadou de la iubi), Love in Paris de la Nina Ricci (cadou de nunta de la nasa de botez) si I love love de la Moschino (asta l-a ales iubi pentru luna de miere, si intotdeauna cand il folosesc imi spune ca miroase a 'Tunisia' ). Mi-a placut cand cautam parfum pt luna de miere si 212 sexy de la CH, si Amor Amor, insa Amor Amor nu mirosea ok pe pielea mea si la iubi i-a placut mai mult Moschino decat CH. Din pacate XS nu mai am si nici n-am gasit desi am tot cautat cand am iesit afara prin duty-free-uri (este unul in cutie argintie, e pt dame, nu pt domni, insa nu stiu de ce nu-l mai gasesc neam, numai ala in cutie galbena, care nu miroase chiar la fel) .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Neaza!
Kitzy...noroc cu tine ca altfel Ally a devenit responsabila cu cafeaua pe aici , eu am o scuza ca sunt cu o ora in urma

Daca suntem la capitolul parfumuri
- pentru iarna parfumul meu preferat este Organza de la Givenchy
- pentru vara L'eau par Kenzo
- la nunta am avut Coco Chanel Mademoiselle

Astea 3 trebuie sa le am in dulap altfel nu ma simt bine

...pe langa ele normal ca mai am ceva spatiu in dulap care trebuie umplut in functie de preferintele de moment ...acum ma pregatesc sa achizitionez Pure Poison de la Dior, care e super misto!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
kitzy multam de cafea. dar eu nici dintr-asta nu mai beau. doar ceai.
Alynutza parca nasa lui marco imi zicea ca 212 CH se aseamana cu D&G light Blue.Am primit de ziua mea de la ea parfum de la Lotto, care e cam la fel cu D&G, dar nu l-am desfacut sa vad.

eu intru mai tarziu, ca noi suntem puturosi tare dimineata.

Ce elegant am trecut de la soacre la parfumuri .
eu nu mai cumpar nici unul, sa termin cu astea si pe urma sa vedem ce mai achizitionam.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu stiu cum miroase Pure Poison, dar Poison am mirosit mai demult si nu mi-a prea placut. Dar m-ai facut curioasa, o sa il caut prin magazine.
Eu la nunta am avut 212 de la CH. Ciudat e ca nu l-am mai purtat de atunci, habar n-am de ce. Dar am asa un feeling ca o sa ma podideasca amintirile si emotiile la greu cand o sa-l simt...
Apropo de nunti (ca doar tot e subiectul nostru preferat), noi am ramas cu 2 din 3 anul asta, ca frate-meu si-a mutat nunta in aceeasi zi cu un var de-al sotzului, asa ca evident ca mergem la frate-meu si la var ii trimitem bani. Asta e, au avut un ghinion teribil, ca si-o programasera pe 16 iunie, si nu stiu din ce motiv, anul asta postul Sf. Petru si Pavel tine o luna, nu doar 2 saptamani ca in alti ani, si 16 iunie pica in post. Norocul ca au mai gasit liber la restaurant pe 14 iulie. O adevarata peripetie, eu cred ca si bolunzeam de mi se intampla mie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Ultimul parfum pe care l-am primit de la iubi e Gucci ruhs care l-am folosit si in luna de miere, tot in Tunisia si ne aminteste si noua de vacanta....deja devin melancolica
Acuma nu stiu ce o sa-mi ia, las la alegerea lui, inca n-a dat-o in bara cu parfumurile.
Alynutza, nu mai tin minte, te-am intrebat cumva la ce hotel ati stat in Tunisia?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
kitzy multam de cafea. dar eu nici dintr-asta nu mai beau. doar ceai.
Alynutza parca nasa lui marco imi zicea ca 212 CH se aseamana cu D&G light Blue.Am primit de ziua mea de la ea parfum de la Lotto, care e cam la fel cu D&G, dar nu l-am desfacut sa vad.

...esti tare!!!
eu nu rezist sa am unu si sa nu il desfac

quote:
Ce elegant am trecut de la soacre la parfumuri .

...pai sa vorbim si noi ca fetele de lucruri frumoase

quote:
Nu stiu cum miroase Pure Poison, dar Poison am mirosit mai demult si nu mi-a prea placut. Dar m-ai facut curioasa, o sa il caut prin magazine.

Vezi ca sunt vreo 4 feluri si inafara de astea restul sunt destul de tari...mie nu mi-au placut...asta e intr-o stricla alba si cu miros floral
quote:
anul asta postul Sf. Petru si Pavel tine o luna, nu doar 2 saptamani ca in alti ani, si 16 iunie pica in post.

...si noi anul trecut alesesem initial 23 iunie...era ziua noastra ca implineam 5 ani dar a picat in postul Sf.Petru si Pavel ...chiar ne gandeam la un moment dat sa obtinem o dispensa!

quote:
Ultimul parfum pe care l-am primit de la iubi e Gucci ruhs

...dar asta dulce , mamei mele ii place

quote:
Alynutza, nu mai tin minte, te-am intrebat cumva la ce hotel ati stat in Tunisia?

...stiu ca nu m-ai intrebat pe mine, dar eu pot raspunde la intrebarea asta ?
2001 - Tunisia - Sousse - Hotel Marabout

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput