Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 29
krelia spune:
nep!
e o sticla mai ciudata intr=o parte asa...albastra, cu stiratii pe lea si cu un cpac butucanos, rotund, argintiu....s-ar putea sa fel de bine sa nu-i zica aqua ...da' pe bune ca ma uit diseara si maine iti zic!
quote:
Originally posted by ooana
[quote][navy]e cumva Davidoff...o sticluta mai ovala asa si roz inchis?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Kitzy subscriu si eu pentru Mouradi Palace, desi cam tremuram cand am plecat incolo, ca am citit pareri super diferite, ziceai ca nu vorbesc despre acelasi loc, unii erau foarte placut impresionati, altii erau . Noi ne-am simtit foarte bine (evident, sotzul nu s-a abtinut sa nu comenteze, ca de, era in elementul lui). Acuma nod in papura poti gasi oriunde daca vrei. Noi am avut vedere spre mare si balconul era de fapt o mica terasa, si mi-a placut ca aveam si uscator de haine pe balcon, parca se gandisera la toate. Plus ca ne-am asteptat cu patul asternut cu flori, de, ca pentru honeymoon-ers . (Si noi am avut noroc sa nimerim singurii romani la hotelul respectiv, deci chiar ne-am bucurat in liniste de luna de miere.)
Gio in Antalya nici eu n-am fost, deci nu pot compara. Statiunea Port El Kantaoui e intr-adevar mai frumoasa, mai selecta, dar si mai scumpa. Pretul de cazare depinde de sezon, ca peste tot. Noua ni s-a recomandat sa alegem hoteluri de 4 sau 5 stele, nu mai jos, pentru ca oricum e cu o stea mai jos fata de noi. Insa trebuie sa fii atent, eu am citit cu atentie dotarile si facilitatile la hotelurile recomandate si am observat ca doua hoteluri de 5 stele nu ofereau aceleasi dotari si facilitati. Dar se vede ca traiesc din turism si isi dau silinta sa faca turistul sa se simta bine. Seara aveau programe cu animatori, prima data pentru copii, apoi pentru adulti, in timpul zilei aerobic in apa marii (cu instructori), polo in piscina si tot felul de alte chestii, iar pe plaja te imbiau sa mergi cu parasuta, jetsky-ul sau alte bazaconii. In port poti sa te plimbi cu vaporasul si sa faci scubadiving. Mancarea e buna si multa, bauturile sunt scumpe (de la apa la alcoolice) si alcool nu gasesti decat la restaurante sau terase. Noua ne-a placut, daca mai vrei detalii poti sa ma intrebi.
Oana dar la ce hotel au fost prietenii de nu le-a placut?
kitzy spune:
Nici macar ce scriu eu nu mai vad, foarte ciudat....
Si daca primesc raspuns tot nu vad, o fi de la mine ceva bai?
Giova spune:
fetelor va multumesc. daca ne vom hotara la Tunisia atuncio va mai stresez.
maine la 14-15 plecam spre italia. Cam tarziu, ma gandeam ca prind deschis centrul ala comercial de la intrarea in Austria, pe langa autostrada e, unde usunt toale de firma.dar nici o sansa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Neatza!
Kitzy iar mi-ai luat-o inainte . Merci de cafea.
Prinde bine ca m-am cam intrecut cu somnul dimineata (adica mi-am propus sa ma ridic din pat si cand colo am adormit bustean la loc)... Da' nu-i nimic, ca azi e vineri .
Si nici n-a venit bine weekend-ul si deja nu stiu cum sa-l mai impart...
Giova drum bun! Cand ai timp poate imi dai si mie niste indicatii despre magazinul ala din Austria. De fapt, este vreme, ca noi doar in august o sa mergem.
kitzy spune:
Alynutza, trebuie sa serveasca cineva cafeaua la prima ora
Daca tu dormi in loc sa fii pe faza cu cafelutza aia
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Alynutza, trebuie sa serveasca cineva cafeaua la prima ora
Daca tu dormi in loc sa fii pe faza cu cafelutza aia
Ba m-am trezit de la 7, dar misiunea no. 1 a fost sa-mi hranesc sotzul, si cand am ajuns la scarbiciu ma si astepta sefu cu tasku' si-a trebuit sa ma execut rapid. Asa ca nu te lua de mine, da?