Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pup fetele, neatza!

am un somn in oase....kitzty, mersi de cafea!...Aly....lasa mah, ca rolurile se mai skimba...tu da odata ecleru' ala si gata!

noi maine avem program de vizitat Antipa (maimutele alea cred ca sunt de-aseama cu noi, zau!)...zici ca sunt la scoala! ..ne ducem cu neshte pretini....apoi tragem "pe dreapta" la un film si niste popcorn la una dintre case ....
duminica..program iar de vizite...si tot asa...week-end plin, domle!

Gio, drum bun si pupaturi la baieti!!

pup

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alynutza, te rog sa nu te strambi la mine
Si ai auzit ce-a zis Krelia, da odata eclerele alea, nici macar nu ne-ai spus cum au iesit, numai vii aici si ne faci pofta si apoi ne lasi cu fata-n soare
Cum sa nu ma iau de tine? Sunt tare bataioasa azi
Am glumit acuma, sper sa n-o iei in serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana dar la ce hotel au fost prietenii de nu le-a placut?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Neata in primul rand!
Buna cafeaua asta mai ales vinerea!

Nu stiam ca azi la Cluj e "meci" mare ... cate un pup la amandoua, ardelencele mele

Aly, crezi ca eu mai stiu hotelul...din 2001 cata apa a curs pe Somes?

Gio...drum bun si te asteptam cu poze...
...magazin ca ala mai e unu si la intrarea in olanda...tot imi propun sa merg da niciodata nu gasesc timp

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lasa kitzy ca ne razbuman amandoua pe ea ..cand oi veni acolo, o pun sa-mi puna cate un eclere din km in km..incepand de pe valea oltului ..pana la intrarea in oras ...ca lu' Hensel & Gretel ....hihihi....
saraca Aly, ne pusaram pe ea...hai mah Aly, ca glumim si noi
...eu sunt sigura ca au iesit marfa, cel putin dinpoze....erau tare aratoase

eu azi mi-am propus o varza cu ciolan...nu de alta, da' mi se impute naibii varza aia din butoi de tot...si n-as prea vrea sa raman singura locatara......ca ma rupe la intretinere

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Deci Aly, ai auzit de unde trebuie sa pui eclerele, nu?
Ca altfel, nu ne mai viziteaza Krelia
Trebuie sa incingem o intalnire pe cand vine la noi sa barfim asa, fata-n fata nu pe forum
Eu o sa intind cate o cafelutza tot de pe valea oltului sa ajunga fresh in Cluj
Ooana,te pupacim si noi, "meciul" a avut scor egal, m-am luat asa un pic de Aly sa se trezeasca bine, a fost tare somnorici azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce m-ati binedispus de cu dimineatza...
Evident ca nu m-am suparat, nu-s suparacioasa de felul meu si nici nu trebuie sa strigati inainte "gluma!" .
Kitzy ia sa ma iau eu de tine, pai bine mai fata, asa se face? In concediu dai desteptarea? Pai atunci se doarme pana la 10! Asa exemplu dai tu?
Krelia tu numai vino incoace, de eclere ma ocup eu. Pana vii tu ma perfectionez in umplutura cu ness si incerc si fondantul de ness, ca m-am documentat, na (sa nu zici ca nu-s atenta la eclero-nevoile altora).
De bune au fost bune (adica sunt, ca mai am cateva), da' o astept pe Krelia sa vina, pana atunci nu mai fac, la sotz n-au prins prea tare, ca lui ii plac numai praji alea dulci de te lesina la inima.
Oana nu-i bai ca nu mai sti, eram doar curioasa. Oricum eu ma gandeam cand om sarbatori aniversarea de 10 ani sa ne intoarcem in Tunisia, acelasi hotel si, daca se poate, aceeasi camera .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Alynutza, concediu-concediu, dar la la sotz trebuie sa-i pregatesc micul dejun, nu pot sa dorm pana la 10 cand el pleaca mai devreme la servici si as si muri sa dorm pana la ora aia si oricum am avut de lucru si prin casa asa ca am dat desteptare. Somnul pana mai tarziu e pt weekend
Si ca tot se pove de eclere, nu-mi dai te rog si mie reteta aia, dar asa, de la cap la coada ca tare bine arata in poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Uite aici reteta:
Eclere
125 gr. faina
100 gr. margarina
250 ml. apa
o lingurita mica de sare
3 oua
Apa cu sarea si margarina se pun la fiert intr-un vas. Cand da in clocot si s-a topit toata margarina se adauga toata faina si se amesteca pana se desprinde de pe peretii vasului si se omogenizeaza. Se ia de pe foc si se raceste, apoi se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou. Aluatul se pune in cornet si se spriteaza bastonase sau se poate pune gramajoare cu lingura. Se coc la cuptorul foarte bine incins, primele 20 de minute la foc putin mai iute si fara sa se deschida deloc usa cuptorului, apoi la foc mic inca vreo 20 de minute. Se racesc, se taie capacelele si se umplu cu budinca si frisca (eu am folosit budinca de cioco si budinca de frisca in care am pus ness), iar capacelul se unge cu glazura de ciocolata.

Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma.
Cu trezitul, glumeam evident, ca si eu nu mai pot sta in pat cand e sotziorul de serviciu si se trezeste in weekend mai devreme sa mearga la munca.

Mergi la inceput

Grazie! O sa le incerc si eu, sa-mi testez abilitatile de gospodina.
Eu mai am o reteta de eclere, dar nicioadata nu mi-au crescut k lumea.
Nelamuriri n-am, reteta e explicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

[font=Comic Sans MSOana nu-i bai ca nu mai sti, eram doar curioasa. Oricum eu ma gandeam cand om sarbatori aniversarea de 10 ani sa ne intoarcem in Tunisia, acelasi hotel si, daca se poate, aceeasi camera .

...oauuuuuuuuuuuuuu
...esti tare nu gluma...eu nu stiu ce fac in urmatorii 3 ani...adica io stiu ca am bilet de avion pentru Paste...si tu i-ai planificat pe urmatorii 10 ??? Asta da fata calculata

P.S.1 Oare ce-am avea cu tine azi, stau si ma intreb asa?
P.S.2 Ce mi-ar place sa fiu si eu prin Cluj la data intalnirii...nu e imposibil dar e cam greu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput