Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 31
kitzy spune:
Totusi, o intrebare: nu stii cumva la cate grade? In caz ca ai cuptor care-ti arata gradele
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ooana
...oauuuuuuuuuuuuuu
...esti tare nu gluma...eu nu stiu ce fac in urmatorii 3 ani...adica io stiu ca am bilet de avion pentru Paste...si tu i-ai planificat pe urmatorii 10 ??? Asta da fata calculata
Hai mai ca ziceam si eu la plezneala 10 ani, si oricum, n-am facut planul si intre data prezenta si aniversarea de 10 ani... Era asa, o fantezie de-a mea... (dar pe de alta parte ai dreptate ca sunt intr-adevar o fire organizata si calculata... nu degeaba mi-e motto-ul zodiei "eu gandesc")
Kitzy vezi ca (,) cuptorul e foarte important. Daca nu e suficient de cald nu cresc cum trebuie, daca nu le tii destul nu se coc inauntru. Apoi trebuie sa ai grija si cata coca pui, sa fie mai grosutz bastonasul de coca, ca daca e prea subtire, iar, n-are din ce creste. Sper sa-ti reuseasca si sa nu ma injuri prea tare. (pont: cica aluatul e numa' bun cand, daca il prinzi intre doua degete si tragi de el, se intinde intre degete, e elastic, nu se rupe). Din pacate nu stiu sa-ti spun gradele, ca n-am cuptor chiar asa performant. Dar pot sa-ti spun ca dau focul mare pana se 'curata' toata sticla de la cuptor (ca initial se abureste), pe urma pun eclerele (in partea cea mai de sus) si reduc focul cam la jumatate (poate putin sub) si dupa cele 20-25 de minute il dau la minim.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
Recently become Mrs. Perfect
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by ooana
...oauuuuuuuuuuuuuu
...esti tare nu gluma...eu nu stiu ce fac in urmatorii 3 ani...adica io stiu ca am bilet de avion pentru Paste...si tu i-ai planificat pe urmatorii 10 ??? Asta da fata calculata
Hai mai ca ziceam si eu la plezneala 10 ani, si oricum, n-am facut planul si intre data prezenta si aniversarea de 10 ani... Era asa, o fantezie de-a mea... (dar pe de alta parte ai dreptate ca sunt intr-adevar o fire organizata si calculata... nu degeaba mi-e motto-ul zodiei "eu gandesc")Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
by the way...io mi-s capricorn! Tot calculata da pe "termen scurt"
Tu ce esti?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
gagix, bagati un 72!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Merci de pont Aly! Chiar daca nu ies, nu dau vina pe tine, stai linistita in privinta asta.
Si chiar, ce zodie esti? Eu sunt balanta, oscilez tot timpul ca in final sa iasa bine