FIV 101
Raspunsuri - Pagina 24
laurabyby spune:
http://community.webshots.com/user/laurabyby author:laurabyby
sper sa mearga asa daca nu cere acolo si vezi delia.
zouzounaki spune:
ADHNANA FELICITARI!!! O SARCINA USOARA SI UN BEBELUS SANATOS ...NUMAI BINE ITI DORESC...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
KoraPop spune:
ADHNANA FELICITARI din tot sufletul!!!!!!!!!!!![/red]Sa ai sarcina usoara si un copil sanatos si care sa va umple viata de bucurii!!!!
Cris te astept cu aceleasi vesti ca si ale Adhnanei!!!!
Madalina28 si tit iti tinem pumnii,stiu ca ai zis ca vei sta in patut si nu vei putea sa ne scrii,dar ma gandesc si la tine cu pumnii stransi!!!
Fetelor invatati de la Adhnana care,neastamparata fiind si-a facut test in zi 8 negativ si numai ea stie cat o fi suferit degeaba...luati aminte si nu faceti teste care drept dovada exemplul de mai sus nu sunt relevante,pot doar da starea de stress si o droaie de lacrimi pe obrajori si cand colo rezultatul sa fie cat se poate de fericit!!!
Sheri cum esti???
[red]Oana sa nu uiti poza de pus in carti,am sa ma uit dupa o pustoaica neastamparata care tot flutura o impecabila HSG !
Eu mi-am scos rezultatele la analizele de sange care au iesit bune,am facut analizele din secretie si astept rezultatul pe luni sau marti,iar in z21 voi face progesteronul.Cam atat despre mine...ma apropiu si eu incet...dar sigur...
Kora
Moniland spune:
Cris, din cate imi amintesc era in ziua 8-a cand a facut testul. Asa ca stai linistita.
Monica