Sezatoarea canadiana (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Roxana, nastere usoara !

Copii, astazi e ziua Sofiei !!! Nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani...Fix acum 4 ani pe vremea asta eram cu perfuziile in maini si plangeam de dorul copilului ca cei de la maternitate nu ma lasau s-o vad decat la ore fixe, ca la balamuc...

A primit cadou de ziua ei o colectie cu toate cantecelele Disney pentru pian, o minunatie, a fost asa de fericita, azi de dimineata zdranganeam amandoua la ora 8 (in pianissimo, of courz) cinderella si sleeping beauty :-)).

Va pun o poza cu ea, cand ma imbratiseaza cu drag. Yé de o pufosenie rar intalnita. Io creca-i unica Sofiika mea. Doamne ce-o mai iubesc ! Sa nu ma contraziceti ca ma 'nerfez !

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Iarna%202006/?action=view¤t=DSC06634.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
la multi ani! Sofia

PS tortul acela l-ai facut tu, asa-i , ca o adevarata ce esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

lorelai, eu as indrazni sa-ti trimit CV-ul meu (in franceza).crezi ca este ok, nu deranjez?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebitzu

Ira, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
la multi ani! Sofia

PS tortul acela l-ai facut tu, asa-i , ca o adevarata ce esti

bebitzu

Dacum, de 3 saptamani coc la el, era sa nu-l termin la termen, sa-l fac prematur, dar mi-am zis ca esentele tari se tin in sticlute mici si atunci m-am riscat. A iesit bun (la suflet) ca de gustat nu-l gusta nici tata, ca nu-i mentionat in Montignac.

Acum am trecut la Hai li, hai loooooo (din colectia Disney). Sa trec si Cartea Junglei ? Ar fi si pacat, sa nu, nu ? Hai liii, hai loooooo. Opriti-maaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ira, La multi ani!!! pentru Sofia, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa.

Distractie placuta!!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina sa-ti traiasca fetita si sa ne minunezi in continuare cu aventurile ei.

AnaStroe
, am zimbit la faza cu pipi catelului, dar ce-as mai ride si eu juma de zi, fara sa fac timesheet pe timpul respectiv.
Eu zic ca poate sa fie si mai rau.

Bebitzu, aia cu care ai avut interviul a fost ea insasi neprofesionala.Succes in continuare.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu am facut niste cursuri cu strategii de gasire a unui loc de munca. Multe lucruri erau stupizele dar altele mi-au prins cu adevarat bine. La intrebarile despre punctul slab sau forte, sau cum ai rezolvat o situatie neplacuta trebuie sa fi foarte diplomat. Astea sunt lucruri care le pregatesti acasa. Am avut la un Centru pentru Surzi un interviu de 2 ore, cu test scris, apoi alte 2 interviuri pana am fost angajata.

bebitzu nu te descuraja, considdera ca ai avut o experienta. La un moment dat am avut un interviu prin telefon si m-am facut toata pe mine, ei si am pierdut un job de 60 000 pe an. Sfatul meu e sa inveti din fiecare situatie. Acum am caller Id si raspund cand sunt sigura si pregatita. Daca nu lasa mesaj si ii suni tu cand esti pregatita. Gandeste-te ca nu a fost sa fie, si apoi nu cred ca ti-ar fi placut sa lucrezi cu individa aia.

Emily bafta. Cand ai rezultatul?

La multi ani, Sofia! Ira sa stii ca daca am fetita si pe a mea o s-o cheme Sophia, asta fiind numele stra-bunicii mele.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelai multumesc tare mult pentru oferta. Ti-l trimit acum!

Ira multumesc pentru urare si La multi ani pentru Sofia!!!

Numai bine la toate fetele,

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Ira, La Multi Ani pentru Sofia, sa-ti aduca numai bucurii!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Bebitzu, in lipsa mea de timp am uitat sa te incurajez...sa nu cumva sa mai afirmi ca un esec te scoate din cursa de a gasi un job...

Toti oamenii de pe lumea asta pica interviuri, prin ceeace treci tu e absolut normal. Capul sus si persevereaza.

Lorelai, incet incet progresez cu Sofia, nu ma las, e drept ca-mi place sa doarma cu mine in pat, insa nu vreau sa-mi invadeze intimitatea f mult si nici sa devina o mamaliga fricoasa ca mamica ei, care n-ar putea dormi singura jamais de niciodata.

Fetili, merci mult de urari. Asa de dragute sunteti ..... citesc fiecare cuvintel de la multi ani cu mare emotie ! Merci.

Mergi la inceput