Sezatoarea canadiana (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ieream sigura ca e vb de subectu' cu datu' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Da, tare subiectul, da' ce audienta ...

Sa va zic de un instalator: il cheama mama unei prietene, profesoara de franceza. In timp ce mesterea el acolo, faceau conversatie si o intreaba instalatorul:"Doamna, da' meditatii dati?",
"Da" zice femeia
"Cat cereti pe ora?"
"X lei"
"Vai doamna, asa de mult???"
"Cum mult, atat imi ceri si tu mie si stai mai putin de-o ora"
"Da doamna, da' aici e vorba de calificare..."

Copii vostri si-au exprimat dorinta de a vedea casa lu' Mos Craciun? Fi-miu a facut o fixatie, vrea sa mearga la Polul Nord ca sa vada casa lu' Mos Craciun. Ce l-o fi apucat acum in februarie, cand eu il duc la mare, nu stiu. In fiecare zi imi zice. De Craciun ma innebunise ca i-a zis Sadeq ( coleg de la gradinita)ca i-a zis mama lui ca Mos Craciun a murit . Cred ca acum vrea sa se convinga ca nu-i asa.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Uitati ce am gasit azi pe net: Health/Santé Canada a aprobat un medicament naturist Cold-fx care ar ajuta la reducerea frecventei, severitatii si duratei simptomelor racelilor/guturaiului, plus intarirea sistemului imunitar.

http://www.lapresseaffaires.com/article/20070215/LAINFORMER/70215153/5891/LAINFORMER01

Sper sa nu fie doar o pacaleala.

Multa santate la cei mici si cei mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Tare frumos mai povestitzi.
Oana- nue pacaleala cu Cold-fx, noi am luat iarna trecuta cand a aparut si sa stii ca a fost super ok si apoi nu ammai racit.
Anul asta pt ca sunt cu bb a trebuit sa iau homeopate.Va pupam si numai bine!

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ira, aceasta Iosif Sava a sezatoarei noastre!
ma refer desigur la penultimul ei mesaj....ce credeati?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Io as avé si alte subecte' de propus :

- Va place sexul in scris ?(sa dati)
- Va place sa dormiti pe stanga ? Dar pe dreapta ? Sau dati (din picioare) ?
- Cand va sarutati, va ciocniti incisivii ? Sau vi-i dati ? imprumut ?
- Ce gust are sperma sotului ? A'lu' meu e de flori. De mesteacan. Asta nu e de dat.
- Cand faceti sex si va vine sa stranutati, iesiti din camera sau ii dati (microbii sotului) ?
- Ce pozitii adoptati ( in somn) ? Pe cea a iepurelui ati incercat-o ? E utila cand aveti copil mic. Sa dati.
Ce m-am distrat! Esti mortala,Irina! Si eu m-am amuzat la subiectul cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Misto s-a mai facut sezatoarea! Pot sa renunt la romanul meu de seara

Felicitari, Pitilache, pentru bb, sa fie sanatos si voios!

Am aruncat un ochi aseara pe-aici si am vazut ca se inchid scolile; mi-am petrecut noaptea rugindu-ma fierbinte sa se inchida U of T, sa plaseze cineva o bomba artizanala, sa pice curentul, si ce altceva mai imi imaginam in clasa a saptea inainte de ora de fizica... dar din pacate azi a trebuit sa ma urnesc sa fac o prezentare de care n-aveam nici mai mic cheeeeef...
De cind am bb nu mai pot/vreau/stiu nimic altceva. E normal?

Dar vine reading week, yupiiiiii

ps. Corina, super bancu cu instalatoru, il zic mai departe

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Ktrinel, si eu merg la vara in ro, Agatha va avea 10 luni si sint si eu tare ingrijorata, ca a mea tine mult (cel putin acum) la rutina, medii familiare, oameni cunoscuti etc. Si noi va trebui sa si strabatem tara in doua de doua ori... deci se poate si mai rau de-atit.

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ira, aceasta Iosif Sava a sezatoarei noastre!
ma refer desigur la penultimul ei mesaj....ce credeati?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
poze

Mda, imi zice ceva numele asta, creca' mi-a fost elev la Liceul de Arta....da-da, mi-aduc aminte ca l-am lasat corigent la contrapunct si forme...nu stia sa faca nici o simpla analiza de lied, zau asa. Si doar l-am avertizat de multe ori, e A B A, tema 1, tema 2 si repriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

In seara asta am avut un elev la vioara care-mi lipsise saptamana trecuta...ii murise seful...

nu intelegeam totusi de ce el percepe doliul altfel decat toata lumea
astazi mi-a reconfirmat vestea cu asa un zambet pe buze de parca mi-ar fi zis ca sa-nsoara.

Si totusi, lipsise de la ora, il afectase treaba asta, cel putin in viziunea mea,
ii auzisem vocea la telefon, ii primisem mailul cu chenar negru,
ma temusem c-o sa-si piarda slujba, c-o sa ramana pe drumuri, imi faceam probleme sa strang niste banuti ca sa-l ajut un pic,
vorbisem si cu Sibin..

Cand sa-l vad azi, intepenesc, mi-a trantit zambetul lui fermecator de reclama la Colgate si m-a intrebat cum mi-am petrecut Valentinu', ce mai e noi, daca sunt in forma, ca el nu prea, ca n-a atins vioara deloc in cele 2 saptamani...

L-am intrebat daca a fost la inmormantare, si mi-a raspuns cu un zambet larg...ca da,
- Si cum a fost ?(ce intrebari de imbecil am si io la 8 seara)
- Destul de rapid (mi se raspunde la fel de imbecil)

Pai...si...nu erai distrus saptamana trecuta ? Terminat ? Debusolat ? Sfarsit, epuizat si fara speranta ? Ce s-a schimbat intre timp ?

- Pai s-a citit testamentul...mi-a lasat mie compania ($$$$$$$$) (una foarte mare, btw), ca n-avea copii si nici o alta ruda.

- Baga-mi-as....(imi zic in gand)....si nu ma angajezi si pe mine la compania ta ? Ca si mie cand o sa-mi moara directoarea, te fac responsabil cu tot departamentul viori pe scoala, pe cuvant.

$$$$$$$$$$$$$$$$$

Morala : Iubiti-va sefii, ca odata si-odata tot mor, cu ajutorul celui de sus...

Mergi la inceput