Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ca tot suntem la capitolul "febra", nu va panicati decat cand temperatura ajunge la valorile mentionate. Tratamentul intempestiv sau preventiv cu antitermice nu face decat rau, pentrui ca temperatura crescuta, pana la un punct desigur, ajuta organismul in lupta cu microbii.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu va mai iubesc! Si nu va mai recunosc!

V-am lasat euforice dupa nasterea Tonniei si va gasesc in plina paranoia! Si nu-mi placeti deloc asa isterizate!
De un an jumate aproape) luptam cu viroza si raceli si brusc acuma vedeti catastrofe si drame la orice stranut!
Sa ma anuntati cand va trece si atunci mai viu in vizita. Pana atunci, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ina, nu te supara pe noi. Eu deja mi-am revenit.
De vina sunt stirile apocaliptice si faptul ca totusi circula o viroza cam perversa.
Cum a fost la fidelito?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Hai mai Ina ca are si paranoia farmecul ei! Cand iti trece, e asa de bineeeee

Up and down, up and down...uite asa creste adrenalina...iar efectele sunt pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

va mai amintiti de noi?

Intru si eu desi stau cam prost cu timpul, sa urez multa sanatate tuturor. Stiu cit e de nasol sa fii racit, am trait-o nu demult pe propria piele. Nazdravanul meu nu e in trend deloc,e foarte OK si ii merge super bine la camin, invata foarte multe chestii dar cum din pacate mama lui e too busy, nu prea are timp sa il laude la voi, sorry, asta e. Poate nu peste multa vreme o sa va scrie el sa se laude singur!

Hai s-auzim numai de bine si sper pe cit mai curind. Sanatate maxima pentru toti si toate!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ai mai, ca suntem simpatice pana la urma, eu una nu sunt panicata dar mi-a placut ca ne-am agitat una pe alta . Oricum pe alea de acasa, a se citi mama si bona, le-am pus cu botu' pe labe ca prea faceau cum vroiau ele si nu cum as fi vrut eu.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am confirmarea oficiala ca si al meu e cu mucii pan' la brau. Deci stranuturile erau de incalzire.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar, Ioana e suparata pe noi sau de ce nu intra sa ne mai spuna 2-3 vorbe?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Codruta prinsa in vartejul lumanarelelor am uitat sa o felicit pe draga de Petra Numaratoarea. Cred ca deja voi sunteti la cursurile de avansati

Ruxi nu-mi spune ca si Mateiu e in aceeasi situatie ca deja devine fishy treaba

Jadi suntem un grup de sutien de toata cinstea

Ioana uuuuuuuuuuu? vrem vesti despre baby boy si pronto

Din ciclul paranoia, dar alta linie de gogosari...afara e un cer rosu, rosu...o veni vreun cutremur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo poate vre-un visol ceva

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput