Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

ultimul cer rosu l-am vazut la revolutie, o fi vreo noua revolutie? il da jos pe base? hehe

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ca sa intelegeti cum devine treaba cu matei sa va zic ca acum, in disperare de cauza ca nu vreau sa-l scot afara, s-a dus, si-a luat caciula si a reusit sa si-o puna singur pe cap
Ce pot sa mai fac, decat o tura de cartier cu musiu?
Paaa!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

m-a sunat si pe mine mama sa imi zica ccc ca ii pare rau ca nu a scos copilul afara ca i-a mancat urechile dar cum exagereaza o cred pe jumatate.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna fetelor,

RalucaN
si Cata..da nu v-am uitat..uite un si de la Alex pentru Cata.

Codruta noi inca iesim cu caruciorul mai ales de vreo 2 luni de cand s-a mai racit.Nu stiu de ce dar de cand s-a racit il plimb mai mult cu carutul...prefer sa il las pe jos cand e vreme mai frumoasa.

Hildegard
felicitari pentru dintisori..avem si noi 15 si urmeaza ultimul canin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu va pup si va doresc sanatate la bebei si ne auzim pe luni, ca maine plec la ski

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Distractie placuta la ski Codruta!

Ioana mai da-ne un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codruta, drum bun! O iei si pe Petra? Unde mergeti pana la urma?

Inaaa, nici eu nu te iubesc pe tine ca nu-mi povestesti deloc ce mai face Fidelito si cate grade ai avut acolo? Cum a fost? Cum s-a descurcat Ilinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mie mi-a mai trecut paranoia, dr m-a linistit ca are o viroza dar una f usoara sau la debut, nu mai stiu. Mi-a dat Nurofen 4 ml de 3 ori pe zi, Sirop Ketof 2 ml seara, Vibrocyl in nasuc si, la nevoie, Paxeladine. Deci usor de tot, daca imi dadea ceva mai mult iar ma panicam.
Lasa ca trec si mucii astia. Imi dau seama ca majoritatea copiilor care au fost duminica la Mobexpert au mucii pana la brau acum? Atunci o fi vreo legatura, nici nu e nevoie sa fi fost atunci vreunul bolnav, la cat au lins toate cele pe acolo or fi luat si ceva virusi...

Mimsi, ma bucur tare ca nu are nimic Alexia, m-am gandit eu la voi azi. Uff, ce rau imi pare ca nu ai gasit pungulita aceea, eu aseara am rascolit in camera Alexandrei si mai am una de rezerva. O dau cu draga inima cui o avea nevoie de ea (sper sa nu fie cazul, dar oricum). Nu ma gandeam ca e penurie, eu data trecuta am gasit din prima la Sensiblu. BIne ca ai reusit sa ii iei cu punguta normala, ce idee, nu mi-ar fi dat prin cap, bravo, mamica descurcareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc
N-o iau si pe Petra, ea va sta la mama/ Mergem in Vatra Dornei ca acolo e musai. Prin martie poate mergem prin zonele vizitate de tine, kidd.

Am vrut sa ii fac baie la Petra, sa o las curata. Dar aici la mama, nu a fost apa calda . Am spalat-o ca pe vremuri, in cadita, cu apa incalzia

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Drum bun si distractie placuta Codruta!

Noapte linistita la copilasi! Luca, Vlad, Alex, Matei, Alexia sa va faceti bine cat mai repede!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput