Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 11
sofia_misicu spune:
Ingrosam si noi randurile muciosilor. Numai ca nu sunt doar muci. Mai nou behaie in ultimul hal si respira greu. Sunt speriata rau si abia astept dimineata sa sar pe doctorita. Ca sa fie distractia completa si eu behai si am febra. Sunt oficial panicata.
Nuka si Mama la Nuka
diana_n spune:
Va urez din toata inima sa nu fie decat sperieturi de "mame elicopter" si sa va fie toti copiii sanatosi.
Am o intrebare : mai e vreun copil care nu are decat 2 asa-zis cuvinte si nu urmeaza ordine date de parinti ?
Petrut are o lista intreaga de chestii pe care le face, arata ca are 1 an cu degetelul, cand zic in engleza "clap your hands" sau "tap your head" face ce trebuie, arata unde e clown-ul Bozo, se uita pe cer daca intreb unde e gasca sau avionul, arata pisica si vaca pe carte cand are chef, face turnuri din cuburi, dar daca ii zic "du-te si adu-mi jucaria de pe pat" nu reactioneaza.
Toti de pe aici ii trag cu "asa-s copiii care aud 2 limbi, dar cand isi dau drumul le vorbesc pe amandoua". Adevarul e ca romana aude doar de la mine si de la sot, in rest engleza. Iar cand ma intalnesc la 2-3 zile cu celelalte mame din grup vorbesc in engleza cu el.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Antoanela23 spune:
Buna noaptea,
Diana, da, stai linstita ca si Victor e la fel, bombane toata ziua dar numai el stie ce spune, eu nu deslusesc decat vreo 2-3 cuvinte. Are cateva lucruri pe care le face si in rest nu asculta deloc ce-i zicem, mai ales cand se joaca cu butoanele si clapeta de la video. Ii place sa ne uitam pe carticele, dar nu ar spune neam "ham-ham" sau "mac-mac" si-i e total indiferent daca tine cartea bine sau cu susul in jos.
Si la noi e treaba cu doua limbi, mai ales ca el merge la cresa unde aude numai franceza. Nu cred insa ca e cazul sa ne impacientam.
Azi m-am distrat sa va povestesc: l-am invatat zilele trecute ca e bebe in burtica si sa-i faca gigea-gigea, imi ridica tricoul si ma mangaia pe burta, nu stiu de ce peste tricou nu putea sa ma mangaie.
In seara asta se juca cu ta-su ca baietii pe jos pe covor si cand l-am intrbat "unde e bebe?" s-a dus si i-a ridicat tricoul lui sotzul si l-a mangaiat pe burta-i paroasa. Si asa a facut toata seara, si cand statea intre noi tot pe ta-su il mangaia daca-l intrebam 
.
Sanatate multa-multa-multa la copilasi si mamici.
Somn usor,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
diana_n spune:
Anto
parca ar fi gemeni baietii astia
Le-a iesit primul dinte la 1 an, ciripesc dar nu vorbesc.
Si Petrut imi pune cartile in brate una cate una si incepe sa puna degetul pe una alta, dar pana sa apuc eu sa-i zic ce e deja a dat pagina si hai, alta carte la rand.
Iar ciripeala zilnica a atins apogeul acum 2 zile cand a vazut pentru prima oara zapada. Cand s-a trezit l-am dus la geam sa vada zapada si 2 minute pe ceas a tinut discurs aratand cu degetul tufa din fata casei, copacii, strada, cerul... 
A, si sa nu uit, si Petrut imi ridica bluza si ma pipaie pe toate alunitele.
Macar Victor are un motiv bun, ce frumos a generalizat. Acum aveti grija cu musafirii 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
miflore spune:
Buna dimineatza!
Ce fac zanele mele? Cafele, trabuce, jogging?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Sper ca toti copilasii sunt mai bine. Acum ii iau la rand la pupat: Matei, Alexia, Vlad, Luca, Alex si Nuka 

sper ca n-am uitat pe cineva!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
neata la toata lumea; v-am panicat degeaba; fi-mea nu are nici un muc-cel putin nu vazut de mine; a tusit azi noapte de cate va ori; da in rest nimic; eu o declar sanatoasa pana la proba contrarie
diana, hai ca m-ai distrat cu du-te si adu jucaria; e o cerere foarte complicata; noi ii zicem adu mingea; adu oac; chestii scurte si le repetam de cateva ori; da oricum pana nu e el pregatit sa faca chestia asta, nu o face; am observat ca daca spun fraze asa lungi ca a ta pare sa inteleaga ceva, da prefera sa astepte confirmare; si atunci trec pe varianta scurta si clara :)si noi nu suntem bilingvi:)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Dory232002 spune:
,
Mamaaaaa, de cand nu am mai scris pe aici, vad ca sunt si fete
pt. a doua oara, felicitari pt. curajoase.Eu deocamdata nu ma incumet sa raman
cu bb 2.
nanadana,
,
Iocca,
,
Candem, merci,
Codruta, distractie placuta la Vatra Dornei.
Va pup pe toate si multa sanatate la puiutii bolnavei.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
anirim spune:
Neata fetelor,
Va multumesc mult tuturor pt sfaturile date.

Decizia am luat-o : plecam doar noi doi ca doi porumbei
. Pe Andutzu l-am lasat la mama la bloc, unde este foarte cald. Iei am vorbit cu doamna care raspunde de excursie (care dureaza de joi pana duminica)si ne-a spus sa ne imbracam gros pt ca este zapada si foarte frig..asa ca sper ca decizia pe care am luat-o sa fie cea corecta., va multumesc mult ! Mai am o ora si plecam spre Bucuresti...imi este asa de frica cu avionul....![]()
.
pupici si sa ne "auzim" cu bine