Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Drum bun, Anirim, si distractie placuta !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

anirim, drum bun si distractie placuta.
Acum ma duc sa strang ca tocmai a imprastiat Alexa o punga de pufuleti in toata sufrageria

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anirim, dixtractie cat cuprinde de joi pana duminica! Mai ai niste loc in valiza sa ma bag si eu acolo?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anto, manca-l-ar mama de baiat destept!
Si Anya ma mangaie pe burta si spune :"mai, mai bebe", apoi o pupa (fix pe buric, am observat chestia asta, ca ei sunt fascinati de buric). Daca o rog sa ma pupe pe mine nu vrea, dar pe bebe...am incercat sa o intreb daca are si tati bebe si sa-mi arete, dar tot la burta mea vine.
anirim, distractie placuta sa aveti! Va invidiez (pozitiv, daca se poate spune ), ca tare mi-as dori sa fiu in locul vostru.

Ramona, ma bucur mult ca Maria e ok. Astept aceleasi vesti si de la restul mamicilor de copilasi cu muci.

Ruxi, multumesc frumos pentru poza . Mi-a luminat dimineata.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

noua ne ies acum si ceilalti 2 canini de jos...phiii, ca ciupercile dupa ploaie. azi noapte am stat si ne uitam pe pereti...pai de aia avem jos cel de-al 3 canin.
si la premolari a fost asa, ne-au iesit unul dupa altul

io sunt

stef n-a facut de data asta reactie, adica muci 13 zile, la vaccinul din 30 seara....eci a meritat 190(asta e pret de depozit de la glaxo buc.) si ceva, cat am dat pe el.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

noi am evoluat la tuse magareasca, muci in nas de nu poate sa respire si o noapte nedormita probabil ca nu mai putea respira. Asa ca dimineata am fost la doctor, are diagnostic "indescifrabila acuta", nu e nimic grav, avem 3 zile de aerosoli simpli cu flixmamamasii de 2 ori pe zi (6 minute) si ne-a dat si un tratament. A zis ca e bine sa o luam din prima si sa ii cumpar si batista celebra care eu am neglijat-o dar acum chiar pare ca avem nevoie de ea ca muceste si nu ii scoate afara.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

jadi, e ft. buna si utila batista celebra.

Hildegard, Stefanutul sa-i mai treaca din dureri mititelul.Si noi ne chinuim cu cea de-a 4 a maseluta care acum ne sparge gingia.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Jadi, face aerosoli la ei? iesi mai convenabil sa cumperi aparatul si sa faca acasa...se amortizeaza in cateva sedinte...sau e inclus in abonament??

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Matei cred ca este bine. S-a trezit azi noapte si s-a tanguit vreo ora, dar in continuare cred ca mai mult de la masea decat de la raceala. I-am scos mucii si i-am dat niste nurofen ca nu mai suportam sa-l aud, s-a calmat, s-a jucat cu aspiratorul 10 minute si pe urma s-a culcat la loc.
Prezenta mucilor dimineata era moderata spre absenta. Iar starea de spirit foarte buna pana cand ne-a vazut ca plecam

Kidule, cum a dormit Alex? Ketoful ala e pt. somn? Eu stiam ca e un medicament pt. alergii, dar o mama din parc mi-a zis ca ei i-a recomandat dr. sa-i dea copilului ketof in perioada de eruptie dentara cand nu doarme.

Apropos de nesomn, eram datoare cu un raspuns catre Alinam. Lui Matei i-au iesit analizele bune la calciu, deci la noi nu e nici o legatura intre lipsa de calciu si lipsa de somn.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Zic si io:

Jadi, e super utila batista "celebra" cum zici tu. Cumpara si nu vei regreta! No, acuma ce-s la reclama? Asa ma exprimai ca-n reclama
dory, maseluta? Auleuuu...pai mi-e groaza de inca 4 masele la noi.Pupa si Steff pe Alexandra

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput