Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

mmc_nd: Ma surprinde ca poti sa te gandesti la asta.....cred ca fiecarea poate avea libertatea ( in functie de programul dr.-lui)sa vina la ce ora poate!!! Nu ar fi rau sa te gandesti ca are si paciente di provincie( si cazul meu) care nu au cum sa respecte initiativa ta!!! Am speranta ca vei deveni mai intelegatoare.....incearca sa ne accepti si pe noi....celelalte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor. Vad ca zenobia m-a pus pe lista tutunareselor de la care asteapta diagnostic sau un semn de viata. Eu am fost luna trecuta pt prima data la monitorizare, mi-a vazut un folicul deci mi-a spus "ovulezi". fericire mare pe capul meu dar uite ca ieri mi-a venit ciclul. Eu incerc de 2 ani si 5 luni sa raman gravida cu sotul meu. Acum astept sa-l trimita tutunaru si pe el sa-si faca spermograma si vroiam sa va intreb dc tutunaru trimite sotul la sermograma dupa prima monitorizare sau dupa a 2a.
Pe 16 februarie incep a 2a serie de monitorizari deci sa ma astept ca pe 16 sa-mi spuna sa se duca si sotu meu sa-si faca spermograma? Va dati seama ca sunt cam nerabdatoare sa vad c are el o problema?
Si a 2a intrebare este: sperma trebuie sa o "produca" acolo la spital sau o poate aduce de acasa? Sper ca e varianta a 2a pt ca sotul meu mi-a spus ca dc e prima varianta el poate sa stea 3 zile in spital ca tot nu o sa poat face asa ceva.
Va pup si astept raspunsurle voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

maria08, vai, dar nu trebuie sa te superi chiar asa pentru o biata propunere, pe bune!!! Ma gandeam ca poate, daca ne gandim cu toatele, om gasi o solutie mai buna. Evident ca pe cele din provincie le va primi la alte ore, ca nu cred ca pana acum va chema la 7.30am la Elias, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Dragi Tutunarese nu va luati la hartza!!!
Pe mine m-ar deranja sa imi faca clientul program, cred ca nici pentru dr. T nu ar fi prea comod si nici indicat.
Ar fi mai bine ca fiecare pacienta sa fie la obiect si sa nu il mai retina cu diverse aiureli... asta ar putea fi o solutie ca sa mearga mai repede. Dar pe de alta parte la medic nu e ca la piatza, asa ca nu se poate impune un ritm si mi se pare complet anapoda si lipsit de respect sa faca pacientele programul medicului.
MAi bine ne-am multumi ca putem fi primite mai oricand, si dim si seara si pentru disponibile si pentru indisponibile.
Si indisponibilele mai vor in putinul timp pe care il mai au, un copil.

In alta ordine de idei, va rog sa imi spuneti daca exista tratamente natursite si pentru noi, fetele??? Ca barbatul meu e superOK... se pare ca o buba e la mine... desi ovulez... ei???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Silvy...
Sperma se produce la fata locului...
Si barbatii trebuie sa poate si ei, nu-i asa??? Daca noi putem de 2-3 ori pe luna la ginecolog, ei ce ar avea???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

red]Daniela, [/red]intamplator sau nu eu am ramas insarcinata anul trecut in luna in care am luat branca ursului 3/zi; branca ursului e buna si pt noi, cred ca ar fi trebuit sa mai iau si acum, dar m-am cam lasat pe tanjeala.
Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

silvy24, produsul sotului poate sa vina si de acasa in borcanel steril de la sensiblu tinut la temperatura corpului. Asta e treaba ta daca el e la volan.
T. recomanda spermogramele la Matei la IDS sau la Sabyc sau la CF2, asta hotarasti cu ea in functie de zi. Abstinenta intre 3 si 5 zile inainte si cu produsul la purtator in jumatate de ora.

mmc_nd, tu ai dreptate si nici nu ai vrut sa suna in nici un fel, se vede. Insa noi nu ne putem gandi ce program sa adopte el, se pare ca e cel care ii convine cel mai mult, pentru ca altfel ar fi putut sa aranjeze el programarile si zilele pentru una si alta.

N-ar fi rau insa sa faca un sistem care sa ajute marea aglomeratie de la cabinet. Dar asta ar trebui sa hotarasca el. . Si sa gaseasca o solutie ca nu e f placut sa astepti mereu.

In alta ordine de idei, mmc_nd, nu te supara pe endometrul mic, asa este, scade din cauza stimularii, dar pana in ziua 10 are timp sa se faca mai maricel. Si mie mi s-a intamplat asa in momentul stimularii si am ramas intr-o luna fara stimulare fara nimic, natural si ovulatie si tot.
Stimularea este buna ca 'indeamna' macar 2 foliculi sa-si faca simtita prezenta, si cred eu ca mai devreme (adica depinde de zilele n care ai luat pastilele, eu luam in zilele 5-9 si mergeam la dr incepand cu z10) dar sa nu crezi ca vin multi foliculasi peste tine si toti se sparg si asteapta momentul oportun. Si eu cred la fel, daca ovulatia naturala este ok, atunci de ce stimulare? Hm, poate ca sa fie 2 foliculi, sau sa fie sigur vreunul...

Pupilici

Clau

16+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

silvy24, eu am facut spermograma din proprie initieativs, la IDS, stiam ca acolo le trimite dr pe toate... deci daca nu mai aveti rabdare, puteti sa o faceti oricand. Si cand te va intreba daca ati facut spermograma, zici "da" si i-o arati!
Recoltarea se poate face si acasa (si noi am facut acasa), cu conditia sa ajungi cu in 30 de minute, si sa o transportati la caldurica! Ceri de la farmacie un recipient pt urina, si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Intr-adevar, sperma poate fi adusa si la borcanel insa durata de la recoltare si pana la predare nu trebuie sa depaseasca 30 de minute altfel nu mai e buna de nimic. asadar cu cat mai repede cu atat mai bine.

Barbatii ar face bine sa nu comenteze, ei nu au de facut decat o singura analiza, care, vorba unei cunostinte, mai implica pe deasupra si cateva secunde de placere pe cand noi... desfundat de trompe, control manual, control cu eco intravaginal, Papanicolau, etc, etc, etc, noi ce sa mai spunem.... Al meu saracu nici macar nu a cracnit... s-a oferit singur sa faca analiza ca sa nu se apuce medicii sa faca teste pe mine si vina sa fie la el. Si intr-adevar, au fost pb si la el, acum s-au mai remediat, si am ramas eu cu problema mai mare...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Silvy, in privinta spermogramei, iti pot spune ca T mi-a zis sa facem spermograma dupa a treia monitorizare, dar noi nu am mai avut rabdare si, dupa a doua luna, m-am dus la T deja cu rezultatul spermogramei pe care a facut-o sotul meu la IDS. Recoltarea am facut-o acasa, dar trebuie respectate intocmai cerintele pe care ti le vor spune la telefon, mai ales sa nu treaca mai mult de 30 de minute pana ajungeti la laborator.

Mergi la inceput