Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 25
Iyoana spune:
Fetelor, am si eu nevoie de cateva lamuriri in ce priveste naturistele.
V-am tot vazut, pe unele dintre voi, ca luati tot felul de naturiste si voi si sotii nostri si as vrea sa stiu, care dintre cele de mai jos au dat rezultate bune in cazul unei spermograme cam nasoale (20 mil... ). De cand vreau eu sa fac copii, i-am bagat si surorii mele in cap aceeasi dorinta, dar ei au ceva probleme cu spermograma.
Asadar, am tot auzit de Branca ursului, Napraznic, Vit E, Panax....
Nu mai stiu care dintre fete, Zenobia sau Teo golisera farmacia de tot felul de medicamente "miraculoase"....Ma puteti ajuta, va rooog frumos!!!
Si s-a putea sa ne ajute si pe noi, ca pe 24 febr urmam noi la spermograma!
Pup fetele!
iyoana
merdan spune:
Buna de dimineata mai noi si mai vechi tutunarese!
Iyoana da scumpa am intrat in linie dreapata pt.laparo si incerc deocamdata sa adun informatii din ceea ce s-a discutat pana acum si daca mai am nelamuriri sa rog fetele laparoscopiate deja sa-mi trimita pe mail sau PM.Off abia astept verdictul in urma operatiei, asa macar stiu si eu cum stau.
AngeliquedeS, da intr-o monitorizare intra mai multe echografii(eu am mers si de 6 ori) pana iti confirma ca se sparge foliculul sau foliculii.Eu zic sa ai la tine 2 mil.sa-ti spun de ce:500000 consultatia si poate te pune sa platesti si monitorizarea-1500000.Si daca vei fi in z.14 nu uita sa-i spui ca tu ai cicluri lungi in general provocate,T incepe monitorizarea in z.10-11 pt.ciclu clasic de 28 zile-ceea ce nu e cazul la noi- asa ca nu va fi prea tarziu.Si ca punct de reper pt.cabinet- zona cu manastirea Casin, Spitalul Elias,Institutul de agronomie.
Ioanatugs noua casuta sa va aduca noroc fericire si un cat mai repede in ea.
Zenobia cum stai cu foliculii,ce bine ar fi ca luna asta sa iasa cu ochisori, asa ne-ai incuraja pe noi fetele care vor face laparo,ca da se poate imediat dupa operatie.
Pup toate fetele fara exceptie
merdan
AngeliquedeS spune:
Iyoana, in cazul nostru Branca Ursului, vit. E si Maca au dat rezultate bune la spermograma (in ce priveste nr. de spermatozoizi si aspectul normal al . Acum am inceput si cu Naprasnic ca sa mai "lucram" la mobilitate. Am inteles de la fetele de la Azoo ca si panaxginsengul este bun.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
aylin_tarcan spune:
Iyoana, sotul meu a luat Branca Ursului si Napraznic. Doza minima scrisa in prospect (la una era 3 tb/zi la alta 6 tb/zi). Nu mai stiu care cum. La mine a functionat. In a doua luna am ramas insarcinata. Desi scrie ca tratamentul trebuie tinut minimum 3 luni pentru a avea efect. BU exista si sub forma de tinctura din cate am citit si eu pe site, dar sotul meu a luat tablete din comoditate. Vitamina E forte cumparasem si eu, dar nu a mai apucat sa ia. Deci sa te ajute fetele mai departe....la noi asta a functionat.
Aylin
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by marinar
Alexia... deci v-ati facut de cap luna asta!!! eu mai am 3 sapt pana la control, dar tare ma bate gandul sa incerc ceva
pupici tuturor
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Marina pai? treci la treaba dar nu te forta prea tare
Kittysor stiu stiu la ce te referi pup burtik
Iyoana pentru imbunatatirea nr si mobilitatii spermogramei sunt bune toate naturistele ce ai enumerat tu: Tinctura de Branca ursului, napraznic - capsule, panaxginseng-1 fiola/zi, bio-sel-zn, eu ii dau sotului meu si Maca, Tutu recomanda Tribulus terestis.
Iyoana spune:
Fetelor, dragutelor, va multumesc muuuuult de tot pentru raspunsurile voastre!!!
ma duc azi sa i le cumpar pe toate surioarei mele, si i le trimit prin pachet..ca ea locuieste la...3000 km departare. Si cum dr au programat-o la inseminare tocmai prin sept- oct, eu am insistat sa incerce si cu naturiste ca poate nu va mai fi nevoie de inseminare.
Inca o data multumesc!
iyoana
felicia_ spune:
Fete dragi, am promis ca va anunt ... deci: raportez, z 26, nici un fel de semn! Nicole31, , tot z26.
Teo,
mmc_nd spune:
Fetelor, m-am intors dezamagita de la a doua echo de monitorizare. Sunt in z7, si ultima in care iau Ova-mit, si n-am decat 2 foliculi mari pe OS. Mai era unul mai mic pe OD, dar care n-a crescut, iar endometrul a ajuns la 4,7 de la 4,2.
Adica, mai pe scurt, n-am facut nici o branza cu stimularea asta. Ca in vara am avut ovulatie dubla natural, iar in rest am ovulat normal in fiecare luna. Cine mai pricepe ceva?
Si inca ceva, spre luminarea noastra , de la dr. T citire. La stimulare, foliculii se sparg pe rand, pe masura ce ajung la maturitate si nivelul de LH scade. Deci, in general, daca sunt mai multi foliculi, poate fi vorba despre o ovulatie multipla in luna respectiva.
Nu va mai spun ce de lume era la cabinet - parca este din ce in ce mai aglomerat, ce se intampla? Stiu ca acum cheama monitorizarile la cabinet si nu la spital, dar parca-i prea de tot!!! Nici nu stiu cum resita dr.T, ba mai face si poante cu noi.
Am o idee, haideti sa ne stoarcem creierii si sa propunem un sistem mai eficient de functionare a cabinetului. Este dificil, pentru ca sunt pacientele cu monitorizari ca n-au cum sa se programeze. Dar poate ca ne vin ceva idei fezabile, ce ziceti.
Uite, incep eu: ar putea sa cheme monitorizarile la 7.30 - 8am la cabinet (cum facea si cand ne chema la spital). Si cand le termina, se intoarca la spital. Iar dupa-amiaza sa nu mai primeasca monitorizari, ci doar programarile si eventualele urgente. Ce ziceti?
Iyoana, Flr, multumesc pentru raspunsuri.
IoanaTugs , sa stapiniti sanatosi casuta (nu mai are inca una de vanzare, ca si mie imi place zona).
Laura69silk, fata noastra cea buna si vesela, pe unde esti, ca nu te-am mai "auzit" de multihsor.
pentru voi!
KoraPop spune:
mmc_nd esti doar in zi 7,sunt sigura ca pana in zi 14,15 endometrul tau va mai creste.Nu l-ai intrebat pe dr. T daca iti poate da ceva pt cresterea lui?La maca te-ai gandit???Cam ce lungime are CM-ul tau de obicei? si bafta!
Mult succes fetelor care sunt in asteptare pe ultima 100 de metri: Teo,Nicol31 si Felicia!!!
Kora
mmc_nd spune:
KoraPop, eu deobicei ovulez in ziua 10-11... Endometrul poate fi OK, insa ma enerveaza ca am doar 2 foliculi. Nu stiu de ce imi imaginam eu ca voi avea muuult mai multi.
Teo, Nicol31 si Felicia, va tin pumnii!!!