Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Ioana felicitari pentru casuta, sa va aduca muuuult noroc, imi pare rau ca nu ne vedem azi, dar o sa ne intalnim curand

Marina de abia astept sa ne vedem azi, am batut recordul luna asta nu numai la monitorizari ci si la ...

Fetele deci natural fara stimulare nu se elibereaza decat un singur ovul lunar, chiar daca sunt doi sau trei foliculi ramane cel dominant sa se dezvolte si ceilalti se resorb. Daca este ciclu stimulat se pot forma mai multi foliculi dominanti care sa elibereze ovule pentru ca asta este si scopul stimularii, sa mareasca sansele chiar daca ovulezi natural. Pe un ciclu stimulat se da pregnyl tocmai sa fie sigur ca se sparg toti foliculii sa nu ramai cu chisturi. Pai atunci ce rost mai are stimularea daca tot cu un folicul ai ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

nu e adevarat un singur ovulas pe luna in orice situatie esti stimulare sau nu ce alta situatie ar mai fi ca poate fi o luno anovulatorie adica sa nu ovulezi deloc!!!pai sa inteleg ca nu platesti decat o sigura data la echo e incredibil!!!!pai cum ca nu am mai auzit la dr meu platesc de fiacare data in acelas ciclu la fiecare monitorizare!!!!sigur????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult Kora, pentru informatii. Inca nu stiu exact in ce zi voi fi la dr. T, am spus ziua 14 cu aproximatie, am pus maximul. Eu acum sunt la a treia pilula de progesteron ca sa imi vina ciclul si am calculat ca daca imi vine a doua zi dupa ce termin pilulele voi fi in ziua 14, daca mai intarzie ma apropii de ziua 10, asadar sunt mari sansele sa fac monitorizarea.

Deci e adevarat ca platesti 150 RON si pe urma pana nu se termina monitorizarea nu mai platesti nimic? Adica intra 3, 4 eco in banii astia? Eu la Constanta plateam de fiecare data cate 80 ROn, si la fiecare eco plateam din nou tot 80 RON.

Ioana, sa dea Dumnezeu ca noua casa sa iti aduca un test II, e o realizare nemaipomenita sa obtii casa pe care ti-o doresti!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mai exista situatia cand 2 foliculi devin maturi,fac poc si uite asa ies gemeni!
Da,Flr platesti in z10 150 ron si apoi mergi si in z12 si in z14 etc la eco pana va vedea ca ai ovulat fara sa mai platesti,iti va recomanda si cand sa faci pregnyl si mai ales cand sa !

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

nici nu pot sa zic cat platesc eu ptr ca m-ati crede o fraiera,dar ce e domnule cu omul asta e un fel de zeu?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata la toate tutunicile !

Flr, bine ai venit printre noi! Am vazut ca ti s-a raspuns la intrebarile privitoare la costul monitorizarii si al consultatiilor. O mica precizare in ce priveste adresa, si pentru tine si ptr Angelique: cabinetul este intr-o casa pe stil vechi, renovata (mie imi place tare mult...). Angelique, sper ca dr T. sa fie de acord sa inceapa monitorizarea din z14, oricum tu daca stii ca ovulezi in jurul zilei 14, ii spui ca vrei neaparat sa faci o ecografie. Vreau sa-ti spun ca eu, luna trecuta, neputand sa ma duc in z11, m-am dus tot in z14 (m-a "certat" un pic dar tot am facut 2 eco la monitorizarea aia).Va doresc succes la amandoua si sa ne impartasiti parerile voastre despre dr nostru!
Kora, eram convinsa ca vor iesi bine analizele! fata!
Mai e un piculet si gata! Si, zi asa, te gandesti deja ma gemeni sau tripleti???!!
Ellis, tinem pumnii sa se fi spart foliculul cu folos! Si poate nu o sa mai fie nevoie de nici un histeroscop!
Merdan, mai e si la tine putin pana la laparo!
Ioanatugs, felicitari pentru casuta! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti in ea! Nu mai stiu, l-ai sunat pe Tutu sa fii sigura ca-ti face interventia luna asta?
Zenobia , ce se aude cu foliculii de luna asta? S-au spart???
Fac galerie??
Nicole, tu azi nu esti z26? Si tu Feli, si tu Meteeuta, cat ne mai tineti in suspans?
Teo ieri citeam ca nu ai nici un semn de urati? HAI TEO!!!

Alexia
si Nicole am inteles, sa traiti, cum e cu stimularea! Ma iertati pe mine, ca vorbeam si eu din carti, fara sa fi facut vreun ciclu stimulat in viata mea! Dar e bine de stiut! fetele dragi!
Marinush si Emma Ioana, eu nu va cunosc decat din poze, dar va multumesc ca ne incurajati in continuare si ca sunteti alaturi de noi! LA MULTE LUNI si LA MULTI ANI Emma!
Ysa, iti tin pumnii stii bine!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Flr

nici nu pot sa zic cat platesc eu ptr ca m-ati crede o fraiera,dar ce e domnule cu omul asta e un fel de zeu?????

Subscriu. Si pe masura ce aflu mai multe despre el, raman cu gura cascata.... Eu am facut numai doua monitorizari pana acum si la fiecare ciclu ma ajungeau cel putin 3 milioane monitorizarile. Mai degraba dau banii pe benzina si vin la el, decat asa.

Iyoana,

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele noastre dragi,
Am intrat si noi azi sa mai "luam pulsul" de Tutunici si sa va spunem ca ne-a fost foarte dor de voi.
In primul rand "La multi ani sanatosi si frumosi!" cu o maxima intarziere Vladutului de mamidevladut.
"La multe luni inainte si la cat mai multi ani sanatosi si frumosi" Emmei pe care o rog sa-mi ierte absenta si multi pupici si Marinusei!
Ioana , felicitari pentru casuta! Sa o stapaniti sanatosi, sa fiti fericiti si sa o umpleti!
Teodora tinem pumnii (si doar avem patru!) si speram sa fie cu mult noroc! DD ajuta!
Alexia lasa, nu te plange din motive de record de . Vine cat de curand vremea cand o sa ti se para o dulce amintire. Asa incat profita din plin!
Zenobia bafta si o luna cat mai productiva!
Amely ne e dor de tine. Ma bucur sa constat ca esti mai bine.
Bun venit noilor Tutunici si DD ajuta sa treceti cat mai repede la mamici.
Acum noi ne intoarcem la treaba, asa incat va pupam pe toate si asteptam vesti bune!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Ioanatugs: Ce frumos....ati cumparat exact ceea ce v-ati dorit!! Sa fiti fericiti in ea! Cred ca asta a asteptat bb....o casa noua!!
Angelique: Nu numai pentru pret merita sa faci drumul, crede-ma! Poate ne intalnim.....cu drumurile astea la Bcuresti.
Marinuhs: Daca tot o pupacesti spune-i la ureche ca e o frumoasa!!!
Va pup! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nicole, iyoana, kitty ma intoarcem pupicii cu drag.

Alexia... deci v-ati facut de cap luna asta!!! eu mai am 3 sapt pana la control, dar tare ma bate gandul sa incerc ceva

pupici tuturor

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput