Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Teo, Iyoana va multumesc pt lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

tu cand mergi la el Angeliquedesptr mine e prima data nici nu stiu cum arata dar dupa cum se exprima cred ca o sa fie bine!auzi dar daca face glume pe seama mea imi vine rau!sunt mai rusinoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Eu n-o sa pot veni maine, i-mi pare tare rau, ca nu pot ajunge! Am obtinut casuta de vis si maine voi semna contractul. Dar ma revansez eu cu finutza mea, dam noi o fuga la frumoasa Emma Ioana, intr-o zi, poate saptamana viitoare.
Marinar felcitari micutzei Emma pentru cele trei saptamani de viata si multa sanatate!!~ Mai facem noi o intalnire si alta data si va vizitam, cat de curand!!
Amely
Alexia28 a 6-a monitorizare???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumesc, Zenobia.
Ioanatugs,T mi-a zis de un presupus sept si asteptam histeroscopul; tot el a zis ca e bine ca nu m-am dat batuta si ca lupt in continuare pt ca sunt si fete cu probleme mai grave care au dus o sarcina; la mine nu e nimic sigur, dar cand ii vine histeroscopul voi face si interventia, dc va mai fi cazul.
Am facut monitorizare luna asta, cu putin imbold s-a spart si foliculul, iau utrogestan si asteptam.
tuturor,
Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, ma bucur tare mult pentru voi. A fost sa fie a voastra!!!

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ioana felicitari pt casa, sa fie cu noroc!!!
nu e problema, pe noi ne gasesti acasa, va asteptam cu drag cand puteti.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Flr

tu cand mergi la el Angeliquedesptr mine e prima data nici nu stiu cum arata dar dupa cum se exprima cred ca o sa fie bine!auzi dar daca face glume pe seama mea imi vine rau!sunt mai rusinoasa

Eu am programare pe 28 februarie la ora 14.20. Si eu am mari emotii, dar abia astept, imi pun foarte mari sperante in el.

Va rog mult, "veteranele", imi puteti spune cat costa o prima consultatie la dr. T si totodata monitorizare - in ziua consultatiei voi fi in ziua 14 asa ca vom putea incepe si monitorizarea. Ca sa imi fac o idee cam cati bani imi trebuie...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

'Neata, fetelor!
Teo, esti foarte draguta, m-ai facut sa ! Iti tin pumnii stransi sa fie cu II!

Feli, s-a facut!

Marinush, sa o pupacesti pe piticuta ta si din partea mea, da? Pe tine cred ca ma lasi sa te pup "personal", nu?

Ioana, felicitari pentru noua casuta! Sa fie asta prima dintr-un lung sir de realizari? Atunci inseamna ca BB este urmatorul pe listuta!

Iyoana, eu cred ca se sparg toti foliculii obtinuti prin stimulare, intr-un fel de "explozie in lant", pentru ca altfel nu mai inteleg ce rost are stimularea in cazul celor care ovuleaza foarte bine si natural, plus ca prin stimulare se excita ovarele, dar se inhiba endometrul. Poate stie cineva sa ne explice mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

nu se sparg toti foliculiiptr ca ar fi imposibil numai unul singur ajunge la maturitate si elibereaza un ovulas,tratamentul ptr inducere a ovulatiei se face ptr ca ea nu este la termen si noi nu o putem urmarii,la mine pana sa fac stimulare a ovarelor aveam ovulatie in z8 sau z28 sau deloc si nu stiam cand sa pedalez asa ca facem stimulare sa stim cand si sa fim sigure ca are loc,da chiar asa cat costa o prima consult la dr Tcu echo cu tot asa estimativ???pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

AngeliquedeS ia la tine macar 1 milion sa ai pt orice eventualitate,poate iti face si eco,poate doar discutati si va fi mai putin...Daca esti cumva in z10 iti face monitorizare care costa 150 RON ,se plateste la inceput si vei veni din 2 in 2 zile la eco fara sa mai platesti ,pana va vedea ca ai ovulat.Bafta!
Acum am vazut ca vei fi in z14...va fi prea tarziu pt monitorizare,dar probabil iti va face ecografie.
Kora

Mergi la inceput