Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Zenobia spune:
Veret, ai intrat dupa mine in cabinet. Am fost eu cu Alexia, Alexia era cu o bluza alba, a iesit inaintea mea.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
VERET spune:
ZENOBIA AM BANUIT CA TU ESTI
SPER CA DATA VIITOARE DACA NE MAI INTALNIM SA STAM LA TACLALE,EU ERAM PT.PRIMA DATA SI ERAM MAI AERIANA,ESTE F.POSIBIL SA NE INTALNIM DEOARECE EU SUNT IN Z-11,DAR VOI INCEPE MONITORIZARILE DUPA LAPAROSCOPIA DIN MARTIE,POATE PANA ATUNCI TU AI SI BEBE LA PURTATOR
mmc_nd spune:
Dragele mele, hop si sa raportez valorile de la monitorizare. DECI , dupa 2 zile de Ova-mit, am asa:
Endometru = 4,2
OD: 7,3
Domnul doctor mi-a zis ca vor mai aparea si alti foliculi. Da' eu acum am alta dilema: foliculii astia se sparg pe rand, pe masura ce ating 20mm, nu? Adica voi avea un lant de ovulatii ???
alexia28 spune:
Buna fetele
Da VERET te stiu si eu acum, erai langa usa cu o doamna din spital. Bafta in continuare
Amely de abia astept sa te vad maine, sa vad si burtik...mamaaa ce o sa se faca EMMa cand o sa vada atatea matusici? Eram optimista iubita dar ce sa fac acum daca nici dupa pregnylul de duminica nu s-a spart foliculul, si mai merg si joi a 6-a oara la monitorizare luna asta? Azi sunt z18...ce sa se mai intample asa de tarziu? Eu am CM stii doar de 28 zile.
Felicia, Teodora
Iyoana spune:
Mmc, eu stiu ca un singur folicul se sparge, pentru a elibera ovulul gata de fecundare. Ceilalti se reabsorb! Tutu mi-a zis asta, ca l-am intrebat eu in prima luna de monitorizare (credeam ca ceilalti foliculi se elimina la CM, dar are dreptate omul: femeia are un nr fix de ovule in viata, cu care se naste. daca elimina la fiecare CM cate 3-4 foliculi, se trezeste la 30 ani la menopauza. ) Eu am citit ca o femeie ovuleaza o data / luna, si atunci o singura zi sau chiar cateva ore (in mod normal )
Valorile folculilor tai nu sunt rele dar nu-mi prea place endometrul? In ce zi esti? Oricum, cred ca dupa ovulatie iti va da sa iei Utrogestan daca nu se mai mareste.
pup
iyoana
maria08 spune:
Buna!
Inteleg ca maine o vizitati pe Marinush?!! Va rog sa-i dati bebelinei (EMA)si din partea mea un pupic....sa-i spuneti ca e o frumoasa!!!!!
Va pup!
KoraPop spune:
Buna tutunici!
Am doua vesti bune: prima e ca am luat rezultatele analizelor de secretie si sunt ok,adica nici urma de chlamydia,mycoplasma sau ureaplasma asa cum ma si asteptam,deci mai am martea urmatoare ( z21) de facut progesteronul si gataaaaaaaa!
O alta veste buna e ca mi-a zis d-na Matei ca in weekend doctorasul nostru drag a facut punctia unei doamne care face FIV cu dansii ( d-na are probleme tubare si are 36 de ani) care a decurs foarte bine si acum are 3 embrionasi f.f.f. buni( probabil ca are mai multi,dintre care 3 super buni) si d-na Matei draguta a zis ca orice va zice dr. T ea vrea sa ii puna toti cei 3 embrioni deoarece sunt f. bine dezvoltati si doamna are 36 de ani....poate va face gemeni sau tripleti!!!Deci nu voi fi eu cea care deschide drumul FIV-urilor la dl. dr....da' pe aproape...
A!Si mi-a dat sa iau vitamina B6 + vitamina E -6 saptamani si vitamina C,aspenter ( aspirina) si acid folic pana aproape de punctie.Maca mi-a interzis sa mai iau ( eu incepusem sa iau 1 pastila/zi ), cica imi da peste cap hormonii si contine nu stiu ce si sa nu mai iau tocmai acum cand ma apropiu de inceperea protocolului, ca nici nu stiu ce sa mai fac...sa iau , sa nu iau.... )
O zi cat mai buna tuturor!
Kora
Flr spune:
fete dragutele,as dori si eu adresa de la cabinet la dr T mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o programare numai ca nu am stiut decat nr de tel nu si adresa,asa ca v-as fi recunoscatoare daca imi trm adresa,eu merg la un alt medic dar cand am vazut invazia de tutunarese tare m-am bucurat merg la dr pe 23 feb,asa ca trimite-ti..pana acum cateva zile nici nu auzisem de acest dr dar am citit pe site-ul sau si am ramas placut impresionata pup
AngeliquedeS spune:
Adresa este strada Sandu Aldea nr. 86 (intre Spitalul Elias si Facultatea de Agronomie). Asta e adresa asa cum mi-a dat-o asistenta, mai multe amanunte nu stiu nici eu.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
marinar spune:
lexia hai ca ai batut recordul cu monitorizarea luna asta. poate poate se mai intampla ceva...
maria o pupacesc eu pe Emma din partea ta... ca altcineva nu prea are voie.
gagici abea astept sa va vad, imi este tare dor de voi. cat despre Emma- azi a implinit 3 saptamani, a luat in greutate 700 g si e o dulce. nici nu stiu cand a trecut timpul...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)