Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 21
mihailescu teodora spune:
Ysa,vaginal ca se absoarbe mai bine si nu da efecte adverse!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Si de preferat seara,sa stai culcata sa nu-ti curga in chilotei!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Buna dimineata!
Acum m-am intors de la dl dr, foliculul meu dominant creste incet si sigur. Azi are 16,6. Cu endometrul mai am de luptat, dar va creste si el pana se sparge foliculul. Il hranesc cu ceai de cretisoara si vad ca merge bine. Azi are 6,1. Maine seara trebuie sa prestam.
Avalon, spune-mi cum ai fost diagnosticata pana acum ca sa trec in dreptul tau la listuta.
Teo, si eu de-abia astept sa ne vedem maine seara. Trebuie sa facem o consfatuire.
Va doresc TUTUror o zi buna!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
KoraPop spune:
Iyoana imi pare tare rau ca nici luna asta nu e cu noroc,dar eu toto sper pt tine sa ma anunti cat mai curand vestea cea mare!Capul sus,o noua luna a inceput!!!!
Teo ai ramas singurica in cursa,hai fata draga da-ne tu vestea buna!!!!!!
Salut toate fetele si revin mai tarziu,acu' fuuuug...am intalnire cu dr. Matei care trebuie sa imi dea rezultatele analizelor de secretie!
Kora
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Ysa, si mie mi-a dat Tutu Utrogestan luna trecuta: 2 intravaginal / seara, inainte de culcare (asa cum te-a sfatuit si Teo). Exact, daca il iei oral poate da tot felul de reactii adverse, nedorite. Tin pumnii sa fie bine!
Teo, sa intelegem ca azi e timpul pentru un test?
Feli, ce inseamna misiunea neindeplinita, despre care vorbea Teo? Sper sa nu ne dai si tu o veste prea rea, da?
pup toate tutunicile si va doresc o zi buna!
iyoana
Iyoana spune:
Kora, ! Da, este o noua luna, fara calcule, de data asta!
Doamne ajuta pentru analizele de secretie! Astept rezultatul....
iyoana
Avalon spune:
Zenobia, despre mine pot sa spun ca am 35 ani si ca sotul are oligospermie severa, am avut o sarcina in 2004 oprita in evolutie la 6 saptamani. Am facut 4 IAS -uri si un FIV la Giulesti. Urmeaza laparoscopie (si posibil histeroscopie) si in functie de asta vom sti ce facem in continuare: daca am endometrioza, fac FIV 'pana la loc comanda', daca nu am nimic nu stiu...
VERET spune:
pupici la toate tutunicile
am fost azi la elias si am avut prima intalnire cu dl.dr.,a fost super,i-am povestit tot ce am facut in ultimii cinci ani si am stabilit sa-l sun la sfarsitul lunii februarie pta afla cand va fii de garda in luna martie pt programare leparoscopie ,
pana atunci citesc mesajele voastre si daca apare ceva nou dau de stire
eu am fost pe la ora 8.05-8.15,a mai fost cineva de dimineata?
eram imbracata in negru si eram insotita de o doamna care lucreaza in spital prin intermediul careia am ajuns la T
VA PUP
felicia_ spune:
Teo, nu-i nimic! Vorbim deseara, ok?
Iyoana, eu deocamdata nu va dau nic o veste, nici buna, nici rea. Azi, z 26... Nicole, nu facem test pana luni, da? (daca e cazul...)
Zenobia, deci mai aveti putin de asteptat...
Alexia,uite un -ic de la mine, sa iti mai treaca supararea!
Amely spune:
Felicia, stau cu pumnii stransi pana luni... pana atunci oricum ne auzim, probabil diseara, la un tel!
Teo, ce sa fac iubita? invat de zor pt. examene, maine il am pe ultimul (urraaa!....). Stau acasa, in CM, nu cred ca ma voi mai intoarce la birou, intrucat de la 1 martie intru in CO si apoi direct in prenatal. Imi ocup timpul cu planuri de renovare a baii si de mobilare a camerei...stii tu care! l-am innebunit pe sot cu ideile mele cretze, dar in felul asta simt eu ca ma fac utila Dar TU ce mai faci? mi-e tare dor sa te revad!
Alexia, si de la mine un mare... ca sa nu mai fii trista. De fapt tu esti un model de optimism, pt. mine cel putin asa ai fost intotdeauna!
Bun venit tutuniclor mai noi si sper sa va atingeti scopul cat mai repede, acela de a ramane gravidute si de a va tine in brate bebeii mult visati! Si nu uitati, se apropie luna Martie, care este luna cadourilor!
Va pupicesc pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25+ si David Cristian