Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 20
mirella76 spune:
Salutare la toate doamnili!
Am trecut si noi sa va salutam...Suntem bine amandoi...
Vizavi de asistenta d-nului dr. cred ca nu este ea caci am sunat si eu saptamanza trecuta si nu i-am recunoscut vocea acra a Ramonei, sunt de parere ca de la ovreme raspunde asistenta dr.Iorsup care este o dulce si stie sa vorbeasca frumos pacientelor domnului dr.
In alta ordine de ideei ma enerveaza la culme programarile domnului dr. pentru ca el mi-a zis sa ne vedem din 2 in 2 saptamani si cand am sunat la asistenta (este adevarat ca am sunat la 3 zile dupa ce am fost la dansul)m-am programat la 1 luna. Nici nu stiu ce sa fac parca n-as vrea sa ajung fara programare sa se uite asistenta (daca e acolo) ca la ciuma.
Fetele care sunteti gravidute la dansul sau si mai bine care ati nascut cu el cum ati procedat in caz de urgente? V-ati putut baza pe dansul? Stiu ca este foarte, foarte ocupat si imi este teama de asta...
Daca se intampla sa fie plecat cand nasti? Sau daca nasti noaptea? ce stiti de toate astea?
va pupicesc
mirella
10+
AngeliquedeS spune:
Inainte sa iau ACO (la 21 de ani am inceput)imi venea foarte neregulat, fie la 35-40 de zile, fie de 2 ori intr-o luna. Eu am renuntat la ACO in decembrie 2005, dupa aceea nu mi-a mai venit ciclul 40 de zile si pana la urma mi s-a dat duphaston ca sa imi vina. Si tot anul trecut am tinut-o din duphaston in duphaston, luna de luna, din ziua 16. Nu am facut niciodata stimulare. Si spre surprinderea mea, dupa ce am facut un tratament naturist in noiembrie (niste injectii cu extract de aloe vera) am ovulat natural in ziua 17 si mi-a venit ciclul fix la 14 zile de la ovulatie. In decembrie la monitorizare mi s-a spus ca nu am ovulat deloc, si nu mi-a venit nici ciclul, din iua 31 mi s-a dat iar duphaston, pe 21 ianuarie a venit CM si acum sunt ziua 16.
Nu stiu ce sa fac, sa iau duphaston ca la dr. T cand ajung sa fiu in ziua 5, 6 aproximativ, sau sa nu iau duphaston si ce va fi va fi. Imi pare rau ca va innebunesc cu atatea amanunte dar nu stiu cum va fi mai ilustrativ la control. Va multumesc mult.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
merdan spune:
Ahha acum am inteles AngeliquedeS, e ceva mai incurcata treaba la tine.
Daa nu prea stiu ce sa zic cel mai bine era sa fi fost z.11-12 dupa cm si impuscai 2 iepuri odata:primul control si prima zi de monitorizare.Eu cand am fost prima data eram prin ziua 7-8 am avut o mica discuitie pe marginea investigatiilor pe care le facusem pana atunci si cam atat, nu tu control nu nimic si mi-a zis sa vin in z.15.
Dansul nu face control pe masa la prima vedere decat daca are ce vedea adica daca esti mai in preajma ovulatiei ori in z5-6 sincer nu prea are ce vedea.
Pai ai 2 posibilitati:
1. sa continui cu monitorizarile pana prin z.22 si daca pana atunci nu se vede nici un folicul sa iei Duphaston si sa ajungi la T in preajma CM;
2.sa incepi sa iei duphaston de-acum si sa ajungi la T doar pt.discutie si stabilire plan de bataie.
Oricum si intr-un caz si intr-altul nu cred ca te va consulta pe masa
ci te va chema la monitorizari incepand cu z.x a ciclului urmator.
Eu as merge pe varianta 1, macar asa as avea o vaga idee daca ovulez sau nu. Eu i-am spus dr-ului ca banuiesc ca am ov.mai tarziu si a zis "pai sigur e logic daca ai ciclul asa lung" si cred ca apreciat ca am incercat sa-mi determin singura ov.(prin grafice de temp.)
Oricum ai face multa BAFTA!
merdan
merdan spune:
Si ar mai fi varianta 3:
Sa incerci o reprogramare pt.26 sau 28 februarie si ai incepe si prima monitorizare, dezavantajul este ca te lungesti si cu programarea la Laparo.
merdan
AngeliquedeS spune:
Merdan, iti multumesc din suflet, nici nu iti imaginezi cat de mult m-ai ajutat. Din pacate ambele variante spuse de tine implicau automat 2 drumuri la Bucuresti, dar oricum mi-au dat o idee ce sa fac.
Asa ca am sunat din nou si am schimbat programarea, am pus-o pe 28. In felul acesta, daca incep de azi, ziua 16 sa iau duphaston, o sa imi vina ciclul peste 10, 11 zile si atunci pe 28 cand merg la dr. T o sa fiu in ziua 13 sau 14, deci numai bine pentru o prima monitorizare. Si asa impusc doi iepuri dintr-o lovitura. In felul acesta o sa consider ciclul acesta pierdut si incep cu forte proaspete de atunci.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Nicole31 spune:
Iyoana, ma bucur ca vezi partea plina a paharului, adica o luna de libertate totala, fara calcule matematice de inalta dificultate... Am citit pe aici despre muuuulte cazuri in care tocmai lipsa unei planificari riguroase a dat rezultatul mult asteptat, ceea ce iti doresc din tot sufletul sa ti se intample si tie! Despre stimulare pot sa-ti spun ca mie la telefon Tutu mi-a zis sa iau, fara sa ma intrebe nimic despre ovulatie, 100 mg clomiphene pe zi timp de 5 zile incepand cu ziua 5, si ai vazut ce super valori am obtinut!
Multi pupici dragelor mele tutunici: Feli, Mteeuta (tot mai avem de asteptat, fir-ar sa fie), Zeno si Alexia (pregatiri, pregatiri!), Teo (in ce zi esti, scumpa, 27, 28?), Kora (mult a fost, putin a mai ramas!), ana p, Ioana, mamidevladut, Vali si Daniela (iertati-ma daca am uitat pe cineva), si, nu in ultimul rand, bun venit noilor tutunici Ellis si AngeliquedeS!
mihailescu teodora spune:
Draga mea Nicol,cred ca z 27,maine z 28,sani durerosi si-atit
Vom vedea ce va fi!
Uitindu-ma la fotografiile tale,foarte frumoase de altfel,sunt sigura ca te-am vazut pe la Tutu
Esti tare dulce si fina si a-propos,si eu iubesc Mango!
Alexia,Zeno,ce-ati facut iubitele?
Ce v-a zis Tutu?
Abia astept sa ne vedem miercuri!
Feli,misiune neindeplinita!Prefer sa intrebam direct,sa n-o dam in bara cu ceva!
Pupici cu lipici,la toate Tutunicile dragi!
LauricaSilk,Amelyca??????Mi-e tare dor de voi,scumpele mele
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
AngeliquedeS,bine ai venit in grupuletul nostru!
Sa dea Dumnezeu,sa-ti rezolvi cit mai repede toate problemutele si sa ajungi o fericita!
Join us!!!!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
ysa26 spune:
Zenobia, Alexia am avut eu un feeling k ati fi voi. Ramane alta data, poate si cu burtici .
Iyoana nu fi suparata , poate luna asta cand nu faci nici un fel de monitorizare, va fi cu noroc.
toate fetele.
ysa26 spune:
T mi-a spus sa iau 2 pastile de Utrogestan pe zi timp de 10 zile,dar nu stiu cum, orar sau vaginal, nu mi-a spus.Poate v-a administrat si voua vreodata, cum l-ati luat?