Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_p spune:
Buna dimineata tuturor!
Iyoana, Danielac, ne tinem de manuta luna asta si vom reusi, mai ales ca perioada propice va fi in jurul zilei de 14, nu? . Eu o sa merg la monitorizare lunea viitoare; o sa o sun azi pe Ramona sa ma programeze. Poate ma intalnesc cu vreuna dintre voi.
Felicia, Kora, Zenobia, Ioana, Marinar, Bonitta, Gabitoni, Teo, Meteeuta, Nicole, Vali, si toate tutunicile dragi, sa aveti o zi buna!
merdan spune:
Buna fete frumoase,o saptamana usoara va doresc!
AngeliquedeS am citit mai demult de o fata(nu mai ii stiu numele) care i-a cerut din prima Laparo si dansul a fost de acord.Acum eu cred ca chiar daca se intampla asa si la tine oricum o sa dureze ceva pana cand esti programata(ca a ajuns cu programarile parca prin Aprilie) asa ca in timpul asta o sa-ti propuna sa te monitorizezi cu/fara stimulare.Si nu are ce sa strice zic eu,uite si eu pana sa ajung la dansul credeam ca nu ovulez neam(tot polichistice le am si eu batule-ar vina) si am descoperit ca ovulez pe dreapta mai tarziu prin z.24-25 dar Ovulez ceea ce pt.mine a fost o mare noutate,in C-ta nimeni nu a mers cu monitorizarea asa tarziu si toti au declarat la unison ca n-o sa ovulez secolul asta.Ti-am povestit toate astea ca sa vezi ca Dr.T este f.rabdator si intelegator(mie mi-a acceptat monitorizari in C-ta ca la un moment dat nu mai puteam sa merg la Buc.) Succes!o sa vezi ca n-o sa regreti drumul ales.
Iyoana,Danielac offf ce rau imi pare, dar orice noua luna e un nou inceput o noua sansa!
Iyoana la tine o noua luna cu stimulare nu? ti-a zis ceva de Laparo?
merdan
AngeliquedeS spune:
Merdan, ce imi povestesti tu aici imi cam rastoarna universul. Intreg anul trecut mi se faceau monitorizari si mi se declara ca nu ovulez si din ziua 16 mi se dadea duphaston ca sa imi vina mai departe ciclul, or poate in felul asta am pierdut enorm, in sensul ca practic puteam avea ovulatie tarzie si atunci duphastonul nu facea decat sa imi inhibe eventuala ovulatie. Of, doamne, cine stie. Oricum o sa merg pe mana lui cu tot ce spune el. Pup toate fetele
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
merdan spune:
Exact asa AngeliquedeS mi se intampla si mie si daca nu ma insel tot la celebrul cuplu pe infertilitate din C-ta mergeai nu? Pe mine ma chema din z.9-10 pana in z.16 de max.2-3 ori si apoi ma punea pe progesteron si eu pierdeam luna.Si asta in conditiile in care ma punea sa ma stimulez cu puregon si abia acum am aflat ca e f.puternic si in general se foloseste in caz de FIV sau IA.
Iar acum sa constat cu stupoare ca eu ovulez chiar si natural si cu clomifen(oricum un stimulent mai bland)Iti dai seama ce suparata am fost ca eu bagam 18 mil.pe luna pe stimulente si ei imi urmareau ovulatia doar pana in z.16 cand nu avea cum sa se intample la un cm de 41-42 zile nu?
Hai ca am fost off-topic si cred ca voi fi atentionata dar credeam ca doar mie mi se intampla asa si demult vroiam sa spun si eu ce-am patit la celebrii nostri dr.din C-ta.
merdan
Iyoana spune:
Merdan, pentru incurajare! Eu nu mai fac stimulare luna asta, ca ne-a zis Tutu ca data viitoare sa ne ducem cu spermograma neaparat. Ori, noi nu putem face spermograma inainte de 24 febr, ceea ce ar fi prea tarziu si pt monitorizare. O sa-l sun in z1 a lunii viitoare pe Tutu ca sa-mi zica ce stimulete sa iau si sa ma si programez pentru monitorizare. Eu zic sa nu iau stimulente fara sa vad cum reactioneza endometrul si foliculii la aceste pastile. Asa ca, luna asta prestam la liber iar sotul meu este personajul principal. Intre timp, eu iau cu de la mine putere niste vit E... Tu ce faci, te-au lamurit fetele cum e cu laparo?
De fapt ce pastile da Tutu pentru stimulare ovariana, Clomiphene, nu?
Ana_p, ne luam de manuta, ce sa facem? Da, cam prin z14 - Z15 se intampla si la mine ovulatia. Bine ca luna asta, pica exact in week-end...
Angelique, hai ca poate n-o fi ....chiar asa de negru! Multa bafta pe 21 febr!
iyoana
AngeliquedeS spune:
Multumesc fetelor. Merdan, la ei merg.
Am nevoie de un sfat. Sunt acum in ziua 16. Sambata am fost la eco si mi s-a spus ca nu am nici un folicul. Acum nu stiu ce sa fac, sa stau asa si cum o fi sa fie, pentru ca foarte probabil sa nu imi vina ciclul pana pe 21. Nu stiu ce sa fac, sa iau progesteron ca sa vina si pana pe 21 e posibil sa fiu in ziua 5, 6 sau sa stau asa si cum o vrea Dumnezeu?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
merdan spune:
Da Iyoana in general da clomifhene la un ciclu stimulat si depinde de profilul tau hormonal daca 1 sau 2 pastilute/zi.Oricum tu daca ovulezi si natural probabil o sa ai placuta surpriza sa vezi ca ai foliculi maturi pe ambele ovare , ceea ce mareste considerabil sansele"unde-s multi puterea creste nu"?
Dar poate nu va mai fi nevoie si iese ceva "la liber" luna asta.
merdan
orchis spune:
Kristinid incearca la o farmacie HelpNet. Nici eu nu l-am gasit chiar la prima farmacie, se pare ca nu e foarte cautat ...
Pupici
orchis
14+
sdany spune:
buna dimineata fetelor, nu am mai intrat cam de multisor.
raportez Z18 , joi am ovulat si de vineri iau utrogestan 2/zi 10 zile. T. m-am programat pt. laparo in 23 aprilie, asta daca nu se intampla nimic pana atunci.
cam atat
pipici pt. toate si va urmaresc din umbra pt. ca am o perioada cam incarcata la serviciu.
daniela
merdan spune:
AngeliquedeS care e lungimea cm-ului tau?Asta a fost ciclu stimulat sau nu?
Daca CM este > de 35 zile si ciclul nestimulat este posibil ca de-abia de-acum sa se vada vreun folicul.Uite eu la CM de 41-42 dr.T m-a chemat pe CM natural in z.15 si nu se vedea nimic, in z.17 zice "no news" si in z.19 era deja un frumusel de 12.5. si ovulatie in z.24.
Pe CM stimulat m-a chemat din z.11 si bineinteles nimic, z.13 nimic., abia in z.15 folicul de 14.5. si ovulatie in z.19.
Asa ca depinde f. mult de ce te-am intrebat mai sus.
merdan