Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

FETE DRAGI,
Va multumesc pentru incurajari...
Incerc sa imi gasesc curajul de a merge mai departe...
De 2 zile imi ling ranile...
Azi il sunt pe dr. T sa imi spuna ce facem luna asta...
Si cand merg la monitorizare o sa ii spun ca sunt pregatita de urmatorul pas, adica laparoscopia...desi imi e frica de mor... Nu am fost internata niciodata in viata mea, am facut analize de cateva ori in viata... chestii minore oricum...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bun venit AngeliquedeS si Ellis si mult succes in planul bebe!
Iyoana, Teo mey fetelor in ce zi sunteti???Haideti cu teste pozitiveeeee!!!
Daniela imi pare rau,dar z 1 inseamna ca a inceput o noua luna,poate cea norocoasa!
Gabitoni, multumesc, mult succes si tie,sa ne tii la curent!De trompita ta care a fost inflamata ce a zis T?Acu' esti ok?

Fetelor va pe toate si abia astept sa citesc numai vesti bune pe aici!Eu maine ma duc dupa rezultatele analizelor de secretie si urmeaza ca in z 21 ( 13 februarie ) sa imi fac progesteronul si am cam incheiat cu listuta de analize asa ca abia astept sa vad ce va zice T,cand dam startul

Kora

Mergi la inceput

Fetelor,
Am o intrebare...
Stiti care este ora cea mai potrivita la care as putea sa il sun pe dr. T??? Stiu ca dim e la spital si apoi la consultatii...
Cand o fi mai liber???
Ma ajuta cineva care il suna mai des???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!!
Eu m-am simtit rau zilele astea. Am vomitat si in acelasi timp mi-a curs si sange pe nas...nu prea mai pot manca...sper sa imi treaca!!
Pepene nu am gasit la noi in oras, poate cand vin la Bucuresti.
Cine a luat BIOMARIN PLUS???? Am fost si eu la farmacii, la magazine naturiste, si care mai de care ma intreba de ce boala sufar?? Deci nici nu au auzit de el!!
Unde anume pot gasi??? Mersic!
Voi ce mai faceti??? Feli, cum iti e??
toate fetele!!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Daniela, suna-l intre 11 si 13, atunci raspunde fara probleme.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Multumesc Zeno,
Asa am sa fac...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by kristind

Buna fetele!!!!
Eu m-am simtit rau zilele astea. Am vomitat si in acelasi timp mi-a curs si sange pe nas...nu prea mai pot manca...sper sa imi treaca!!
Pepene nu am gasit la noi in oras, poate cand vin la Bucuresti.
Cine a luat BIOMARIN PLUS???? Am fost si eu la farmacii, la magazine naturiste, si care mai de care ma intreba de ce boala sufar?? Deci nici nu au auzit de el!!
Unde anume pot gasi??? Mersic!
Voi ce mai faceti??? Feli, cum iti e??
toate fetele!!!!

kristin

Buna!
Biomarin Plus se gaseste destul de greu si aici in Bucuresti (mie mi s-a intamplat sa nu-l gasesc peste tot). E ulei de peste, un produs naturist, in principiu... Cred ca doar sa iei toate farmaciile la rand, de la tine din oras.... sau daca vii in Bucuresti sa-ti iei mai multe cutii... Esti graviduta? Ai sa iei pana la sfarsitul sarcinii si dupa... O cutie, de 30 capsule, costa in jur de 250mii... Sunt si eu o tutunica de asta stiu...
Aventura a intrat si ea in randul mamicilor, ieri dimineata... Sunt bine si ea si Antonio (54cm, 3830g)... Probabil ca o sa va zica mai multe cand vor ajunge acasa...
Sa ajungeti la odisee repede!
Loredana

Loredana 39+6 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata la toata lumea!

fetelor, va multumesc pentru toate incurajarile si galeria pe care mia-ti facut-o in week-end, dar cum nu mi-a mers net-ul nu am putut sa intru si sa va spun ca am o veste proasta: azi sunt z2...
Am fost cam suparici, dar asa e sa fie...

Ysa, asteptam vesti de la tine, si vad ca sunt bune: bine ca ai ovulat, poate totusi, daca ati prestat ieri s-a intamplat ceva prin butica ta! Dupa cum era de mic foliculul, cred ca ai ovulat de dimineata si ovulul sta cam 24 h inainte sa "expire". Asa ca nu dispera, da?
Zenobia, Alexia, , m-am distrat cand v-am citit, apropo de naturistele voastre!
Kora, bravo fata descurcareata! Mai e un picut...Stii, tocmai am aflat ca o cunostinta de-a mea este graviduta dupa ce i-a reusit FIV-ul din prima!!! Deci sunt sperante maxime!
Angelique, dupa parerea mea, cred ca o sa vrea sa te monitorizeze un pic inainte... Dar cel mai bine vorbesti cu el si vezi ce zice sa faceti! Succes!
Nicole, Feli, Meteeuta, va tin pumnii, macar voi sa ne aduceti vesti bune luna asta!
Daniela, hai capul sus! Si eu am fost suparata rau sambata si duminica, dar e un nou inceut, da?
Ellis, bine ai venit printre noi! Iti doresc numai bine si sa dea Dumnezeu ca urmatoarea sarcina sa vina repede si sa mearga bine pana la sfarsit!

va mai scriu, acum trebuie sa ma apuc de munci!

va pup si o zi buna tuturor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Marina, , este adorabila bebelusa ta!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata, fetelor, va multumesc pentru primire. De astazi sunt si eu oficial tutunica, doar ce am vorbit cu dl. dr, mi-a spus ca vrea sa discutam intai si pe urma decide daca este cazul sa facem laparo sau nu. Mi-a dat nr de la programari. M-am programat pe 21 februarie, la orele 14.20, mi s-a parut amabila asistenta, auzisem de la voi ca e destul de acra. Sper sa fie bine pana la urma....

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput