Din ce cauza ati nascut prematur?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Prematurii chiar sunt copii speciali sa va traesca bebicii si cavalerii,domnisoarele la totate mamicile sa fie sanatosi ca asta e cel mai inportant

www.lilypie.com/myDetails.php/" target="_blank">Luca Daniel 22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mamici, sa va traiasca copiii, sunt niste invingatori!!!!mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaandrei spune:

Eu am avut sarcina toxica...am varsat toata sarcina...intr-un astfel de episod care a durat vreo 3 zile mi s-a rupt placenta si am nascut cu peripetii...acum avem 3 ani si suntem bine sanatosi multumim lui dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

asta conteaza...sa se termine cu bine...eu am nscut la 36 saptamani...preeclamsie...tensiune 22 cu 12...inca o jumatate de ora si in cel mai bun caz traia doar una dintre noi doua..dar acum implinim 6 luni pe 4 februarie si suntem bine sanatoase...ea a fost sanatoasa din prima clipa de viata,mai micuta la 1,700 kg, dar nu a stat decat o ora la incubator,si a pus 10 grame intr-o zi...mie mi-a trebuit 2 zile sa imi revin,dar dupa o saptamana parca nu as fi nascut...multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

am avut o sarcina perfecta din toate punctele de vedere, iar la 36 de sapt mi s-a deschis colul si a trebuit sa-mi provoace nasterea 2 zile mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

N-am mai postat de mult pe forumul asta...

Si eu am nascut prematur, la 28 de saptamani si 3 zile. Inainte cu doua saptamani de nastere, medicul mi-a prescris Duvadilan, pentru relaxarea uterului, intr-un moment in care eu, una, ma simteam extraordinar, cu toate ca aveam sarcina gemelara si un burtoi respectabil. Dupa inceperea tratamentului, au aparut edemele, aratam ingrozitor si nu ma puteam tine pe picioare.
Am mers sa ma internez pentru mentinere de sarcina si, la internare, mi s-a facut control ginecologic...Medicul mi-a rupt membranele. Sau s-or fi rupt in timpul controlului, nu se stie, nu mi-a zis nimeni nimic. Am nascut prin cezariana.
Asta era acum 7 ani. Am scapat toti cu bine, desi am stat cu frica in san o luna de zile, toata durata spitalizarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G.AURA spune:

Am nascut prematur la 34 saptamani,incompatibilitate de rh,anticorpi prezenti,Sebastian 2200,icter accentuat,tranfuzi de sange,anemie,acum avem pe 2 iunie 2 ani si avem o hipotonie,nu are stabilitate pe picioruse,merge ca si cum ar fi turmentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_luc spune:

Eu am fost plecata in concediu in Germania si cu o zi inainte la control sa intreb daca pot pleca mi s-a dat voie si am plecat binenteles. Ajunsa acolo la cateva zile mi s-a rupt apa fara nici un fel de dureri contractii absolut nici un simptom la 32 saptamani si 5 zile mai tarziu l-am nascut pe neamtul meu lucas cu 1500 grame prin cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Eu am nascut prematur din cauza colului foarte scurt (am mai pierdut o sarcina din cauza asta, iar medici nu au stiut dect la a doua sarcine), care mi s-a deschis pe la 30 de sapt, iar medicul m-a consemnat la pat [bang, total, am nascut pe la 38 de sapt, dar bebe a fost mic 2250 gr., retard de crestere intrauterina, din cauza stresului .
Deci cauzele sunt multiple si depind de la o femeie la alta.

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Cu tot respectul pentru problemele pe care le-a avut fiecare dar, va rog sa raspundeti la topic, si anume nasterea prematura (sub 38 de saptamani de sarcina).
Dismaturitatea are alte cauze si alta evolutie decat prematuritatea.

Multumesc!

Mergi la inceput