Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
blueeyes2003 spune:
Helenutza mersi!Tu cum esti?Esti pregatita pentru marea intalnire?
Abia astept sa ne spuna Shine cum a fost.Daca zici ca a nascut ieri la 15:28,inseamna ca despre ea era vorba.Nayel a anuntat ca intarzie pentru ca are o nastere si zicea asistenta ca la ora 14:00 avea dilatatie 5 si trebuie sa mai astepte.Sper ca nu s-a chinuit prea mult!
Mirela
martha78 spune:
SHINE, felicitari mamico! Sa va traiasca, sa fie sanatos!!!
Mirela, bine ca ai scapat de chiuretjul ala..off..stiu ca acum ti-e greu sa te gandesti la un alt bb, poate chiar imposibil, dar ai speranta si incredere si va fi bine, iar miracolul va veni intr-o buna zi..
Ar fi bine sa faci totusi si analizele sa vezi cauza ce a determinat oprirea in evolutie a sarcinii, cele mai importante ar fi SAFL, anticoagulantul lupic, anticorpii anticardiolipinici...
ma fac din ce in ce mai mare
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Asa cum spunea si Do, au inceput sa vina puiutii din februarie... Shine l-a adus pe primul...
SHINE: ITI DORESC SA TE RECUPEREZI CAT MAI REPEDE, SA AI LAPTIC SI BAIETELUL SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!
Te asteptam sa ne povestesti!
Raluca22: Ce mai faci? Cand te mai duci la doctor?
Sandybell: Tu ce mai faci?
Dimalexia 37+
dimalexia spune:
Do: La nasterea prin cezariana cate zile ai stat in spital?
Ma gandesc deja, cand o sa ma programeze si totodata cand o sa ma intorc acasa! MA GANDESC SA MA INTORC SI ACASA REPEDE!
Dimalexia 37+
Do spune:
Dimalexia, am nascut miercuri la 9 si m-am externat vineri la pranz. Deci vreo 2 zile si jumatate. Trec repede
sandybel spune:
Fetelor,
Ma bucur pentri Shine, dar ma si sperie putin ma gandesc ca poate sa ma apuce si pe mine repede, nici nu mai stiu cand avea ea termenul?
Sunt cam racita,eu am sinuzita si s-a declansat akum, nu stiu daca ma lasa pana nasc!
apoi, tusesc de mama focului si ma gandesc sa nu fie vreo problema la cezariana, asta cu tusitu, habar n-am!
Astept raspunsul vostru cu dopul, nu stiu exact cam cum e si cat e , etc, va rog sa ma lamuriti!
Mai am o problema, am facut ultimele analize pentru cezariana, alea cu timpii de sangerare, coagulare, etc si la hemoleucograma completa mi-au iesit cam jumate din analize in afara limitelor, abia astept sa merg la dr.Unii zic ca in timpul sarcinii nu mai sunt valabile limitele alea.
si inca ceva va rog, dupa 8 stiti cand mai e de garda! Eu vorbisem de cezariana pe 14, si ramasese ca in functie de garzi stabilim exact, si nu stiu cam ce data sa iau in calcul!
Deja ne sunt zilele numarate
Voi ce termene aveti
Nu stiu cum de am ramas pe forum asa multe aproape de termen..............
Va pup si va doresc sa nasteti usor si cand trebuie ca sa fie bebeii bine, si mamicile lor
Astept vesti
dimalexia spune:
La ce dop te referi Sandybell? Nu am gasit vreo intrebare de-a ta despre asta.
Mie tot asa mi-a zis dr. cezariana pe 14-15 febr. Luni imi iau si eu rezultatul de la al doilea set de analize, si marti ma duc la dr. Nayel si atunci o sa programeze.
Acum depinde si cand este de garda in saptamana aceea. Si eu sunt curioasa sa aflu, ca nu mai am stare, ma gandesc tot timpul...
Dimalexia 37+
Do spune:
Sandybel, Si mie imi iesisera la fel analizele, apropape jumatete din datele hemoleucogramei erau peste sau sub limita si eram f speriata. Inainte de operatie le-a vazut si anestezista si a zis sa stau linistita, ca asa se intampla spre sfarsitul sarcinii, o toate o iau razna rau.
A avut dreptate in cea ce ma priveste, n-au fost probleme nici cu mine si nici cu bebe.
As fi vrut sa le repet acum, sa vad daca s-au "normalizat" dar nu-i chip sa ies din casa